• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bizde eşimde sperm sıkıtısı var hamile kalamıyorım mart ayında bende kocaeli
Üniversitesine gidicem emek hocaya sanırım aşılama olcak iğneleri kendimiz vuruyoruz dimi acıyormu ree ben vajinismus hastasıydım vajinal muayenede paniğim aşılama sırası uzunmu sürüyor acı oluyormu:KK43:
Tatlım vajinal muayene olabiliyorsan korkma. Anlamıyorsun bile basit birşey

Merhaba kızlar bizde eşimde sperm sıkıtısı var hamile kalamıyorım mart ayında bende kocaeli
Üniversitesine gidicem emek hocaya sanırım aşılama olcak iğneleri kendimiz vuruyoruz dimi acıyormu ree ben vajinismus hastasıydım vajinal muayenede paniğim aşılama sırası uzunmu sürüyor acı oluyormu:KK43:
Acımıyo canım hiç sıkma kendini ben asla yapamam diyodum ama yapıyorum vajinal muayene ilk defa mi olacaksın oda doktora göre değişiyo ama kendini kasmazsan hiç sorun yok bende bir haftaya olucam aşılama inşaşalh Allah nasip etsin inşallah hepimize

Kızlar slm bende 4 şubatta aşılama olmuştum dün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım be merakımdan test aldım fakat negatif yine hayallerim suya düştü biraz önce yaptım testi şuan çok kötüyüm :KK43:

Acımıyo canım hiç sıkma kendini ben asla yapamam diyodum ama yapıyorum vajinal muayene ilk defa mi olacaksın oda doktora göre değişiyo ama kendini kasmazsan hiç sorun yok bende bir haftaya olucam aşılama inşaşalh Allah nasip etsin inşallah hepimize
Vajinal muayene oldum doktor bende azck kist gördü gebeliğe engel değil dedi sonra anestezili rahim filmi çekildi eşimin değerleri biraz artmıştı deneyin dedi ama hala olmuyor gidicem doktora inş nasip olur:(

Doktora sormadım fakat arastırdıgım kadarıyla bır ıkı gun olabılıyormus.yarında devam ederse arayacagım artık.sende asılamadan sonra hıc belırtı oldu mu gogus sısmesı fılan
Canim arastirmayla olmazki herkesin bünyesi bir deilki.benim sadece belim agriyo ve sürekli ates basiyo.ama onlari gebelige baglamiyorum sonucta hormon verdiler vucuda ona bagliyorum

Canim arastirmayla olmazki herkesin bünyesi bir deilki.benim sadece belim agriyo ve sürekli ates basiyo.ama onlari gebelige baglamiyorum sonucta hormon verdiler vucuda ona bagliyorum
Cok sukur gectı zaten.gecmeseydı doktoru arayacaktım.hamile oluncada ates basabılır ınsallah hamişssindir tabı hepımızde :)

Kızlar bende yarın asilama için gıtcem muayene olcam ınsllah bir sorun olmaz yavrularımıza kavuşuruz

Hanımlar biliyorsunuz bu ay benim asilama tedavim iptal olmuştu fazla yumurta nedeniyle size birşey danışmak istiyorum sabah adet olack gibi ağrım olup geçmişti az once pembe akıntı oldu acaba küçük yumurtalar şimdi çatlıyor olabilir mi

Hanımlar biliyorsunuz bu ay benim asilama tedavim iptal olmuştu fazla yumurta nedeniyle size birşey danışmak istiyorum sabah adet olack gibi ağrım olup geçmişti az once pembe akıntı oldu acaba küçük yumurtalar şimdi çatlıyor olabilir mi
olabilir canım doktorum şeffaf akıntı yada biraz kanama olablir demişti yumurta çatlarken ,,ama seninle biz aynı gidiyoduk yerleşme kanamasıda olabilr bence

Back