2 saat falan anca sürmustur canim.aşilama basit kisa bi islem.spermin cikmasini 1 bucuk saat bekledikĞnşallah canım inşallah hepimize dua ediyorum Allah Emeklerimizi boşa çıkarmasın ne kadar sürdü işlem eve ne toplamda
İlişki için bişey dedi mi bide aşılamadan önce cinsel perhiz vermiş miydi2 saat falan anca sürmustur canim.aşilama basit kisa bi islem.spermin cikmasini 1 bucuk saat bekledik
o kadar iğne yedik canım ağrıların hemen geçmemesi normal bence,, bide yumurta çatlarkende ağrı yapabilirmişYok canim olmadi hic agrim ama sanki yumurta büyürken yumurtaligimda agri hissediyodum ben hala o var ya catlamamis olabilirmi korkuyorum
12 gün boyunca gün asiri iliski dedi.bide jel verdi.12 gun sonra kan testi dedi.cinsel perhiz vermedi ama kagidinda 3 gun yaziyoİlişki için bişey dedi mi bide aşılamadan önce cinsel perhiz vermiş miydi
Benim ilk oldugu icin daha klomenle baslamistik igne bi tek catlatma oldum.insallah yaaa catlama agrisidir.o kadar ugrasiyoruz Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.o kadar iğne yedik canım ağrıların hemen geçmemesi normal bence,, bide yumurta çatlarkende ağrı yapabilirmiş
Bence cok yaklasmissin umarim bi sefer olur canim.Arkadaşlar 20-21 şubatta aşılamam var. Bir önceki ay kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Umarım bu sefer olur.
İnşAllah olur içini ferah tut canım ne zamandır istiyordunuzArkadaşlar 20-21 şubatta aşılamam var. Bir önceki ay kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Umarım bu sefer olur.
Bir yıldır canım. İlk iki aşılamam klomen ile oldu. Olmadı. 3. Aşılamam Gonal F ile oldu. Kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Bu 4. Olacak. İnşallah olur. Herşeyim normal bir tek adetlerim düzensiz.İnşAllah olur içini ferah tut canım ne zamandır istiyordunuz
Hayırlısı olsun çok yıpratıcı ya benim ğnelerde 5. Günüm göbeğim nokta nokta iğne vurduğumyerler hep aynı böyle bu son olur inşallah benim doktorum 2 sen fazla önermiyor aşılamayıBir yıldır canım. İlk iki aşılamam klomen ile oldu. Olmadı. 3. Aşılamam Gonal F ile oldu. Kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Bu 4. Olacak. İnşallah olur. Herşeyim normal bir tek adetlerim düzensiz.
Bende aynı şeyi soracaktım bi haber berlin kizlarNasıl gidiyor kızlar belirti yaşayan var mı nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Beklemedeyim. Gogus uclarim acıyor ve büyüdüler arada kasigim da batma oluyor onun dışında bir belirtim yok . Bir de gebelik testi yaptım sabah negatifti 2 saat sonra falan çooookkk ama çooookkk silik 2. Cizgi çıktı nedir bilmemBende aynı şeyi soracaktım bi haber berlin kizlar
Testte yarim saat sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor canimBeklemedeyim. Gogus uclarim acıyor ve büyüdüler arada kasigim da batma oluyor onun dışında bir belirtim yok . Bir de gebelik testi yaptım sabah negatifti 2 saat sonra falan çooookkk ama çooookkk silik 2. Cizgi çıktı nedir bilmem
Hayırlısı olsun canmBeklemedeyim. Gogus uclarim acıyor ve büyüdüler arada kasigim da batma oluyor onun dışında bir belirtim yok . Bir de gebelik testi yaptım sabah negatifti 2 saat sonra falan çooookkk ama çooookkk silik 2. Cizgi çıktı nedir bilmem
Sağlık olsun , inşallah kendiliğinden ya da bir dahaki denemede olur canım , üzülme zamanı vardır zamanı gelince gelecek sana meleğinKızlar ben regl oldum tutmadı, çok üzgünüm. Tekrar başa sarıp aynı şeyleri yaşayacak olmak beni çok üzüyor. Dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?