Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar 20-21 şubatta aşılamam var. Bir önceki ay kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Umarım bu sefer olur.

İnşAllah olur içini ferah tut canım ne zamandır istiyordunuz
Bir yıldır canım. İlk iki aşılamam klomen ile oldu. Olmadı. 3. Aşılamam Gonal F ile oldu. Kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Bu 4. Olacak. İnşallah olur. Herşeyim normal bir tek adetlerim düzensiz.

Bir yıldır canım. İlk iki aşılamam klomen ile oldu. Olmadı. 3. Aşılamam Gonal F ile oldu. Kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Bu 4. Olacak. İnşallah olur. Herşeyim normal bir tek adetlerim düzensiz.
Hayırlısı olsun çok yıpratıcı ya benim ğnelerde 5. Günüm göbeğim nokta nokta iğne vurduğumyerler hep aynı böyle bu son olur inşallah benim doktorum 2 sen fazla önermiyor aşılamayı

Bende aynı şeyi soracaktım bi haber berlin kizlar
Beklemedeyim. Gogus uclarim acıyor ve büyüdüler arada kasigim da batma oluyor onun dışında bir belirtim yok . Bir de gebelik testi yaptım sabah negatifti 2 saat sonra falan çooookkk ama çooookkk silik 2. Cizgi çıktı nedir bilmem

Kızlar biliyorsunuz bu gün 10. Günüm . Bir önceki msji attıktan bir süre sonra kahverengi akıntı mi desem kanama mi bilemedim öyle bir şey geldi. Ben de çok korkuyorum tutmadı mı yoksa yerleşme mi bunu nasıl anlarım yardımcı olun bana lütfen ve dua edin çok çok

Testte yarim saat sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyor canim

4subat aşılama oldum,hiç ağrı yaşamadım ta ki 9.gunume kadar 3gundur goguslerim ve kasiklarim çok ağrıyor.Bu tutsada tutmasada oluyor mu? Adet yaklaştığı için mi oluyor bilen var mı ?

Merhaba umutlu anneler aranıza yeni katıldım bende bugun aşılama yaptırdım samsun medıkal parkta.ama aklıma bazı sorular takıldı mesela bana asılama yaparken koltugu asagı yatırmadılar oturur pozısyonda oldu asılamam bu negatıf etkılermı.ayrıca yumurta catlatma ıgnesını vurulduktan 17 saat sonra asılama yapıldı.aklım cok karıstı.doktora sordum asılamada o cok onemlı degıl dedı.tup bebekte onemlı dedı.sızde tecrubelerınızı yazarmısınız.ve olumlu sonuc alanlar lutfen yazsınlar cok merak edıyorum

Kızlar ben regl oldum tutmadı, çok üzgünüm. Tekrar başa sarıp aynı şeyleri yaşayacak olmak beni çok üzüyor. Dua edelim birbirimize

Hayırlısı olsun canm

Kızlar ben regl oldum tutmadı, çok üzgünüm. Tekrar başa sarıp aynı şeyleri yaşayacak olmak beni çok üzüyor. Dua edelim birbirimize
Sağlık olsun , inşallah kendiliğinden ya da bir dahaki denemede olur canım , üzülme zamanı vardır zamanı gelince gelecek sana meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…