- 5 Şubat 2019
- 59
- 21
- 8
ben bugün yaptırdım canım ilk önce eşimi aldılar 1 saat sonrada beni aldılar aynı muayene olur gibiydi 5 dkda bitti sadece biraz adet sancısı gibi ağrım oldu benimYarın kaçta aşılman camım detaylarını yazar mısın daha somra bende 1 hataya yaptırıcam meraktayım çok eşinde yarın mı vericek spermi aynı gün mü oluyo yani
yerini doldursun inşallah rabbim en yakın zamanda canım1 buçuk yılı geçti cnm
Bende dün gece vuruldum.o ihtimali göz önünde bulundurup ona göre saat veriolardir bence.hayirli sonuclar alalim insallah canimsalı gece iğneyi vuruldum dün ve bugün sabah vardı canım doktora sordum aşılama yapılırken olabilir dedi
amin inşallah canım benim ..yarın mı senin aşılamanBende dün gece vuruldum.o ihtimali göz önünde bulundurup ona göre saat veriolardir bence.hayirli sonuclar alalim insallah canim
Evet canim yarin.senin sorun neydi neden asilama oldunamin inşallah canım benim ..yarın mı senin aşılaman
Teşekkür ederim canım peki aşılamadan sonra yatırdılar mı seni kalçanı yukarı kaldırarak bide doktorun ne dedi yat fln dedi miben bugün yaptırdım canım ilk önce eşimi aldılar 1 saat sonrada beni aldılar aynı muayene olur gibiydi 5 dkda bitti sadece biraz adet sancısı gibi ağrım oldu benim
evet canım yarım saat yatırdılar muayene koltuğunu düz yaptılat eşimide aldılar içeri yarım saat uzandım ..doktor yat falan demedi ayriyeten canım ben eve gelince biraz uyudum akşama misafir bile çağırdım yeni gitti misafirim :)Teşekkür ederim canım peki aşılamadan sonra yatırdılar mı seni kalçanı yukarı kaldırarak bide doktorun ne dedi yat fln dedi mi
inşallah güzel geçer aşılaman canım ve çift çizgiyi görürüz inşallah :) bende pko var canım ondan oldum 1.5 senedir istiyoduk nasip olmadıEvet canim yarin.senin sorun neydi neden asilama oldun
AA neden dinlenmedin canım yorma kendini ilişki işin bişey dedi mievet canım yarım saat yatırdılar muayene koltuğunu düz yaptılat eşimide aldılar içeri yarım saat uzandım ..doktor yat falan demedi ayriyeten canım ben eve gelince biraz uyudum akşama misafir bile çağırdım yeni gitti misafirim :)
12 buçuktan 5e kadar yormadım dinlendim canım kafamı dağıtmak için çağırdım misafiri bu aralar öle yapıyorum değilse düşünmekten başıma ağrılar giriyo :) ilişki içinde ardışık yumurtalar olduğu için hepsi aynı anda çatlamayabilir yarın ve pazartesi ilişki öneriyorum dedi canım bide jel verdi onada yarın başlayacağımAA neden dinlenmedin canım yorma kendini ilişki işin bişey dedi mi
Aminn insallah canim hepimize nasip olsun.bizde sorun yok ama olmuyo iste nasip.inşallah güzel geçer aşılaman canım ve çift çizgiyi görürüz inşallah :) bende pko var canım ondan oldum 1.5 senedir istiyoduk nasip olmadı
Bursada yaşıyorum canım iyi rahatladim o zaman yaayok canım tutmaz o kadar nerde yaşıyosun bilmiyorum ama antalyada o fiyata tüp bebek yapıyorlar
her nasip vaktine esir canım vakti zamanı var demekki bizim içinAminn insallah canim hepimize nasip olsun.bizde sorun yok ama olmuyo iste nasip.
öyle canım tabiki ama insan olmadıkça çok stres yapıyoMerhaba
üzme kendini strese girme canım Allah onun geleceği zamanı bilir ve verir sen merak etme
Hadi hayırlısı olsun canımm inşalah gğzel haberler verirsin bize12 buçuktan 5e kadar yormadım dinlendim canım kafamı dağıtmak için çağırdım misafiri bu aralar öle yapıyorum değilse düşünmekten başıma ağrılar giriyo :) ilişki içinde ardışık yumurtalar olduğu için hepsi aynı anda çatlamayabilir yarın ve pazartesi ilişki öneriyorum dedi canım bide jel verdi onada yarın başlayacağım
amin inşallah canımmm :)Hadi hayırlısı olsun canımm inşalah gğzel haberler verirsin bize
Canim bende bu sabah asilama yaptirdim geldim hic zor bisey deil muayene gibiydi valla.insallah hayirli sonuclar alirizHadi hayırlısı olsun canımm inşalah gğzel haberler verirsin bize
amin canımmm inşallah beraber gün sayıcaz demekki :) adet sancısı gibi bi ağrın oldu mu hafif canım benim olmuştuCanim bende bu sabah asilama yaptirdim geldim hic zor bisey deil muayene gibiydi valla.insallah hayirli sonuclar aliriz
Ğnşallah canım inşallah hepimize dua ediyorum Allah Emeklerimizi boşa çıkarmasın ne kadar sürdü işlem eve ne toplamdaCanim bende bu sabah asilama yaptirdim geldim hic zor bisey deil muayene gibiydi valla.insallah hayirli sonuclar aliriz
Yok canim olmadi hic agrim ama sanki yumurta büyürken yumurtaligimda agri hissediyodum ben hala o var ya catlamamis olabilirmi korkuyorumamin canımmm inşallah beraber gün sayıcaz demekki :) adet sancısı gibi bi ağrın oldu mu hafif canım benim olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?