- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
- 33
Ya canım bende 2bini gözden çıkardım da 8-9 bin olur mu diye düşünüyormcanım benim toplam 2000 tl tutuyor 950 tl ilaçlar muayenem 150 tl ve ben 2 kere ücretli gittim 300 tlde o tuttu aşılamam yarın tüp bebek merkezinde olacak doktor 750 tlye ayarlarım dedi ama kesin değil bakalım şimdilik 2000 diye biliyoruz
Canım doktor direk çıkarıyor onu Yani bende öyle oldu devlet hastahanelerinde belki daha farklı işliyordur onu bilmiyorum Bikaç şartı var onlara uyuyorsan direk çıkıyo uymuyorsan mesela benim amh biraz düşğk çıktı o sebeple rapor verdiAa bak hiç biseyden haberim yok. 4 yıllık evli olucm ve bebek yok. Nasıl alınıyo rapor cnim
Adetine kaç gün var canım erken olabilir daha inşallah yanıltır senigünaydın kızlar benim aşılamam tutmadı galiba bugün aşılamamın 11.günü iğnenin 12. erken gebelik testi yaptım malesef kocaman bir tek çizgi
Biraz daha bekle umutsuzluğa kapılmayın belki çıkar. Benim dün asilamanin 7. Gunu ignenin 9. Gunuydu öylesine test yaptım negatif çıktı . İğnenin etkisi geçti demek sanırım bu. Bunu bile bile hüzünlendim seni çok iyi anlıyorum aslında. Bekliyorum gününü inşallah iyi olur hepimizin çift çizgiyi goruruzgünaydın kızlar benim aşılamam tutmadı galiba bugün aşılamamın 11.günü iğnenin 12. erken gebelik testi yaptım malesef kocaman bir tek çizgi
Aşılamadan sonra 10. Gün kanda gebelik testi kesin sonuç veriyor dedi doktorum bana istersen kanda yaptır idrar testleri yanıltabiliyor en doğrusu kanda canımgünaydın kızlar benim aşılamam tutmadı galiba bugün aşılamamın 11.günü iğnenin 12. erken gebelik testi yaptım malesef kocaman bir tek çizgi
1 buçuk yılı geçti cnmne kadar zaman oldu kürtaj olalı peki canım
olsaydı çıkardı diye düşünüyorum canım 8 gün var adetimeAdetine kaç gün var canım erken olabilir daha inşallah yanıltır seni
adet zamanını beklicem artık hiç test yaptırmak istemiyo canımAşılamadan sonra 10. Gün kanda gebelik testi kesin sonuç veriyor dedi doktorum bana istersen kanda yaptır idrar testleri yanıltabiliyor en doğrusu kanda canım
bende aşılamanın 4. günü yapmıştım sırf o ikinci çizgiyi göreyim diye inşallah gebelik olur da görürüm diye dua ettim hep ama malesef zamanı var demkki sonbahara kadar artık doktora gitmeme kararı aldım zatenBiraz daha bekle umutsuzluğa kapılmayın belki çıkar. Benim dün asilamanin 7. Gunu ignenin 9. Gunuydu öylesine test yaptım negatif çıktı . İğnenin etkisi geçti demek sanırım bu. Bunu bile bile hüzünlendim seni çok iyi anlıyorum aslında. Bekliyorum gününü inşallah iyi olur hepimizin çift çizgiyi goruruz
MerhabaMerhaba kızlar allah hayırlısıyla hepimize naisp etsin inşallah bu güzel duyguyu. Bende aşılama yapmayı düşünüyorum inşallah ama fiyatı ne yaptıranlar bilenler yardımcı olabilir mi lütfen
üzme kendini strese girme canım Allah onun geleceği zamanı bilir ve verir sen merak etmeadet zamanını beklicem artık hiç test yaptırmak istemiyo canım
Değildir heralde canım yani onu doktor düşünmüştür bence stres yapma inşalah herşey gğzek geçer yarınKizlar merhaba bisey sorucam dün gece ovitrelle vuruldum.az az akintim geliyo benim yumurtlama döneminde oldugum icinmidr.yumurta catlamis olamaz dimi.yarin sabah aşilamam var cünkü
Insallah canim cok tesekkur ederimDeğildir heralde canım yani onu doktor düşünmüştür bence stres yapma inşalah herşey gğzek geçer yarın
Yarın kaçta aşılman camım detaylarını yazar mısın daha somra bende 1 hataya yaptırıcam meraktayım çok eşinde yarın mı vericek spermi aynı gün mü oluyo yaniInsallah canim cok tesekkur ederim
Yazarim canim.8.30 da gidicem eşimden sperm alincak sanirim 10 u falan bulur.hepsi ayni gün oluyo.Yarın kaçta aşılman camım detaylarını yazar mısın daha somra bende 1 hataya yaptırıcam meraktayım çok eşinde yarın mı vericek spermi aynı gün mü oluyo yani
benimde öyle oldu canım aynı soruları bende düşünüyorumKizlar merhaba bisey sorucam dün gece ovitrelle vuruldum.az az akintim geliyo benim yumurtlama döneminde oldugum icinmidr.yumurta catlamis olamaz dimi.yarin sabah aşilamam var cünkü
Bence deildir ya cunku cok yogun deil akintim durdu bile.senin nasilbenimde öyle oldu canım aynı soruları bende düşünüyorum
yok canım tutmaz o kadar nerde yaşıyosun bilmiyorum ama antalyada o fiyata tüp bebek yapıyorlarYa canım bende 2bini gözden çıkardım da 8-9 bin olur mu diye düşünüyorm
salı gece iğneyi vuruldum dün ve bugün sabah vardı canım doktora sordum aşılama yapılırken olabilir dediBence deildir ya cunku cok yogun deil akintim durdu bile.senin nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?