- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Bugünü değerlendir yumurtlamagibi gözüküyor yarında yap silikleşirse çatlamış demek o günüde değerlendir sen devlette mi yaptırıyordun canımYaptım bugün kaçırmayayım bari diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünü değerlendir yumurtlamagibi gözüküyor yarında yap silikleşirse çatlamış demek o günüde değerlendir sen devlette mi yaptırıyordun canımYaptım bugün kaçırmayayım bari diye
Sen kendin yapamazsın bence canım çok yumurta olup çatlamayıca kiste dönüşebiliyor diye biliyorum o yüzden sordumYa evet hepsinin tutacağı ne malumyani hayır catlatma iğnesi vermedi ama alıp yapsam mi bilemedim onun yerine ovulasyon testi aldım
Sabah kontrolde 4 tane gözüktü ama bakalım yarında yapcam testi belli olur artık cnm ya ne bilim çok üzüldüm ama.evet devlette yaptiriyordumBugünü değerlendir yumurtlamagibi gözüküyor yarında yap silikleşirse çatlamış demek o günüde değerlendir sen devlette mi yaptırıyordun canım
canım yumurtan çatlamış bence :))Yaptım bugün kaçırmayayım bari diye
canım benim üzülme çok şükür yumurtan olmasa asıl kötü olurdu en azından şimdi yumurtan var ve bu ay hala şansın varSabah kontrolde 4 tane gözüktü ama bakalım yarında yapcam testi belli olur artık cnm ya ne bilim çok üzüldüm ama.evet devlette yaptiriyordum
Belkide böyle hamiş kalırsın belli mi olur canım herşey nasip evet Yani kendini hazırlayınca zor olur Eminim ama bundada vardır bi hayırSabah kontrolde 4 tane gözüktü ama bakalım yarında yapcam testi belli olur artık cnm ya ne bilim çok üzüldüm ama.evet devlette yaptiriyordum
canım benim toplam 2000 tl tutuyor 950 tl ilaçlar muayenem 150 tl ve ben 2 kere ücretli gittim 300 tlde o tuttu aşılamam yarın tüp bebek merkezinde olacak doktor 750 tlye ayarlarım dedi ama kesin değil bakalım şimdilik 2000 diye biliyoruzAy keşke bnmde o civarlarda olsa fiyat. Normal muayene ücreti 400 tl olan yere gidice.m durumumuzda öyle çok güzel değil o yüzden fiyatları merak ediyorum devlet desteğiyle nasıl alınıyo canim
Ama cnm sabah doktor baktı duruyorlardı olabilir mi ki bilemedimcanım yumurtan çatlamış bence :))
Ya orası öyle ama dedim ya kendimi buna çok hazırlamıştım ne bilim in bu ay olur da gerek kalmaz bide doktora dedim adetliyken mi gelim doktor sen adet olmazsan gel dedi güldü sevinim mi üzüleyim mi anlamadimcanım benim üzülme çok şükür yumurtan olmasa asıl kötü olurdu en azından şimdi yumurtan var ve bu ay hala şansın var
sevin tabiki canım benim doktor dahi ümitli,, umutlu ol sendee :) bu şekilde olmıcak diye bişey yok ki seni çok iyi anlıyorum insan kendini hazırlayınca üzülüyor ama hala şansın var çok şükür ki bu ay diyelim ki olmadı öbür ay yine deneyeceğiz rabbim nasip edene kadar durmak yok :)Ya orası öyle ama dedim ya kendimi buna çok hazırlamıştım ne bilim in bu ay olur da gerek kalmaz bide doktora dedim adetliyken mi gelim doktor sen adet olmazsan gel dedi güldü sevinim mi üzüleyim mi anlamadim
Allahım seni bu saatte bana melek diye mi yolladı allahım senden razı olsun içimi rahatlattin valla doğru söylüyorsun vazgeçmek yok denemeye devamsevin tabiki canım benim doktor dahi ümitli,, umutlu ol sendee :) bu şekilde olmıcak diye bişey yok ki seni çok iyi anlıyorum insan kendini hazırlayınca üzülüyor ama hala şansın var çok şükür ki bu ay diyelim ki olmadı öbür ay yine deneyeceğiz rabbim nasip edene kadar durmak yok :)
belli olmaz canım çatlayabilişr sen boş geçme ..akıntıların nasıl çoğaldı mıAma cnm sabah doktor baktı duruyorlardı olabilir mi ki bilemedim
Yo hiç akıntım yok gündüz havuç suyu içmiştim sadecebelli olmaz canım çatlayabilişr sen boş geçme ..akıntıların nasıl çoğaldı mı
sendende allah razı olsun canım benim inşşalah güzel haberler veriririz bu ay birbrimizeAllahım seni bu saatte bana melek diye mi yolladı allahım senden razı olsun içimi rahatlattin valla doğru söylüyorsun vazgeçmek yok denemeye devam
Amin amin inş siz bana aşılamaya ilgili haberler verin bende artık size hergün bi ovulasyon testi atarım bakarızsendende allah razı olsun canım benim inşşalah güzel haberler veriririz bu ay birbrimize
anladım canım bazı kişilerde çatlama belirtisi şeffaf akıntı oluyomuşta ondan sordumYo hiç akıntım yok gündüz havuç suyu içmiştim sadece
tamam canım haberleşirizAmin amin inş siz bana aşılamaya ilgili haberler verin bende artık size hergün bi ovulasyon testi atarım bakarız
Ewt cnm bende de oluyordu önceleri ama son zamanlarda yani son kurtajimdan bu yana olmuyor zaten adet düzenimde iyiden iyiye bozulmustuanladım canım bazı kişilerde çatlama belirtisi şeffaf akıntı oluyomuşta ondan sordum
ne kadar zaman oldu kürtaj olalı peki canımEwt cnm bende de oluyordu önceleri ama son zamanlarda yani son kurtajimdan bu yana olmuyor zaten adet düzenimde iyiden iyiye bozulmustu
Aa bak hiç biseyden haberim yok. 4 yıllık evli olucm ve bebek yok. Nasıl alınıyo rapor cnimCanım benim özel sağlık sigortam olduğu için doktora az ödüyorum devlet raporuda aslında en ufak bi değer düşmesinde devlet desteği olıyo ama 3 yılı aşkın evliysen ve çocuğun yoksa direk devlet raporu olıyo sadace iğnelerde tabi bu