Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya evet hepsinin tutacağı ne malumyani hayır catlatma iğnesi vermedi ama alıp yapsam mi bilemedim onun yerine ovulasyon testi aldım
Sen kendin yapamazsın bence canım çok yumurta olup çatlamayıca kiste dönüşebiliyor diye biliyorum o yüzden sordum

Bugünü değerlendir yumurtlamagibi gözüküyor yarında yap silikleşirse çatlamış demek o günüde değerlendir sen devlette mi yaptırıyordun canım
Sabah kontrolde 4 tane gözüktü ama bakalım yarında yapcam testi belli olur artık cnm ya ne bilim çok üzüldüm ama.evet devlette yaptiriyordum

Sabah kontrolde 4 tane gözüktü ama bakalım yarında yapcam testi belli olur artık cnm ya ne bilim çok üzüldüm ama.evet devlette yaptiriyordum
canım benim üzülme çok şükür yumurtan olmasa asıl kötü olurdu en azından şimdi yumurtan var ve bu ay hala şansın var

Son düzenleme:
Ay keşke bnmde o civarlarda olsa fiyat. Normal muayene ücreti 400 tl olan yere gidice.m durumumuzda öyle çok güzel değil o yüzden fiyatları merak ediyorum devlet desteğiyle nasıl alınıyo canim
canım benim toplam 2000 tl tutuyor 950 tl ilaçlar muayenem 150 tl ve ben 2 kere ücretli gittim 300 tlde o tuttu aşılamam yarın tüp bebek merkezinde olacak doktor 750 tlye ayarlarım dedi ama kesin değil bakalım şimdilik 2000 diye biliyoruz

canım benim üzülme çok şükür yumurtan olmasa asıl kötü olurdu en azından şimdi yumurtan var ve bu ay hala şansın var
Ya orası öyle ama dedim ya kendimi buna çok hazırlamıştım ne bilim in bu ay olur da gerek kalmaz bide doktora dedim adetliyken mi gelim doktor sen adet olmazsan gel dedi güldü sevinim mi üzüleyim mi anlamadim

Ya orası öyle ama dedim ya kendimi buna çok hazırlamıştım ne bilim in bu ay olur da gerek kalmaz bide doktora dedim adetliyken mi gelim doktor sen adet olmazsan gel dedi güldü sevinim mi üzüleyim mi anlamadim
sevin tabiki canım benim doktor dahi ümitli,, umutlu ol sendee :) bu şekilde olmıcak diye bişey yok ki seni çok iyi anlıyorum insan kendini hazırlayınca üzülüyor ama hala şansın var çok şükür ki bu ay diyelim ki olmadı öbür ay yine deneyeceğiz rabbim nasip edene kadar durmak yok :)

Allahım seni bu saatte bana melek diye mi yolladı allahım senden razı olsun içimi rahatlattin valla doğru söylüyorsun vazgeçmek yok denemeye devam

Aa bak hiç biseyden haberim yok. 4 yıllık evli olucm ve bebek yok. Nasıl alınıyo rapor cnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…