Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım amin amin ben özelde yaptırıyorum ilaçlar devlet desteği ile aldım ilaçlar ve eşimin spermin yıkanmasıyla birlikte toplamda 2000 bulur gittiğin hastahaneye göre 3000 olabilir
Ay keşke bnmde o civarlarda olsa fiyat. Normal muayene ücreti 400 tl olan yere gidice.m durumumuzda öyle çok güzel değil o yüzden fiyatları merak ediyorum devlet desteğiyle nasıl alınıyo canim

Hanımlar benim bu ayki tedavi iptal oldu malesef gelecek aya

Ben de 07.02 tarihinde adet oldum. 09 şubatta doktora gittim, merional 75 mg iğne verdi, ilkini de klinikte vuruldum. Bu cumartesi yani 16 şubatta kontrolüm var.

Benim de 3.90. yaşım 41. Yaşına göre çok iyi dedi doktor

Merhaba herkese aranıza yeni katıldım bende özel bir klinikte bu ay aşılama olacağım kısmetse hatta bu akşam randevum var doktorumla bakalım merakla bekliyorum.

Ay keşke bnmde o civarlarda olsa fiyat. Normal muayene ücreti 400 tl olan yere gidice.m durumumuzda öyle çok güzel değil o yüzden fiyatları merak ediyorum devlet desteğiyle nasıl alınıyo canim
Canım benim özel sağlık sigortam olduğu için doktora az ödüyorum devlet raporuda aslında en ufak bi değer düşmesinde devlet desteği olıyo ama 3 yılı aşkın evliysen ve çocuğun yoksa direk devlet raporu olıyo sadace iğnelerde tabi bu

amin inşallah canım rabbim cümlemizin gönlüne göre versin benim ilk aşılamam ve aşırrı stres oldum hergün doktora gitmek beni çok yordu büyüdü mü büyümedi mi hala kalbim daralıo allah hepimizin yardımcısı olsun hç dışardan göründüğü gibi değilmiş ..ama moral oldunuz bana allah razı olsun

4 tane yumurtam olduğu icin yasal sayı 3 muş evde ovulasyon testi le takip et bos geçmesin bu ay büyük ihtimalle olur dedi bende eve gelirken aldım bakalim
yaaaa canım benim 4 yumurtam var ama yapıcak doktor yinede ama işte çok büyük değiller galiba o yüzden ..belki bu şekilde tutucaktır canım sonuçta eşinde bi problem yok aşılamayla şansınız eşittir Rabbim yüzünü güldürsün

Amin cnm ama üzüldüm yinede çok hazırlamıştım kendimi aşılama ya şimdi ya yumurtalar çatlamazsa diye düşünüyorum niye yapmadı ki yapsaydı keşke

Amin cnm ama üzüldüm yinede çok hazırlamıştım kendimi aşılama ya şimdi ya yumurtalar çatlamazsa diye düşünüyorum niye yapmadı ki yapsaydı keşke
Hay Allah ya yani çoğul gebelik olır diye heralde ama hepsinin tutacağı ne malum aslında çatlatma iğnesini vurulacak mısın peki canım

Hay Allah ya yani çoğul gebelik olır diye heralde ama hepsinin tutacağı ne malum aslında çatlatma iğnesini vurulacak mısın peki canım
Ya evet hepsinin tutacağı ne malumyani hayır catlatma iğnesi vermedi ama alıp yapsam mi bilemedim onun yerine ovulasyon testi aldım

Yaptım bugün kaçırmayayım bari diye

Eklentiler

• 20190213_172539.jpg
    286,6 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…