• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

bence çok erken baktırmışsınız en azından 8-9. günde kana baktırsanız daha sağlıklı olur, şimdiden olumsuza hazırlamayın kendinizi durun bakalım test gününüz bir elsin güzel sonuçlar alırsınız inşallah 😊😊
Inşallah ben aslinda kendi denedigimiz oldumu diye bakmak istedim ama olmamis hayirlisi insallah transferde biseyler olur

evet estoremler artık sayılı veriliyormuş. ben de günde 3 tane alıyorum reçeteli yetmiyor. kalanını parayla alıyorum mecbur. kutusu 300 küsür liraydı. yine de reçete istiyorlar tabi satmak için bile olsa.
benim de ilk üç transferimde kasık ağrılarım ve bel ağrılarım olmuştu. üçü de tutmuştu ama hemen kimyasala döndüler. 24 şubatta çift embriyo transferi oldum. yine kasık ağrılarım var
benim transfer olalı bugün 8. gün kasık ağrısı ve bel ağrıı hala devam ediyor ne kadar sürecek böyle bilmiyorum ilaçlardanmı yoksa tutunma belirtisimi acaba? herkes farklı yazmış.

benim transfer olalı bugün 8. gün kasık ağrısı ve bel ağrıı hala devam ediyor ne kadar sürecek böyle bilmiyorum ilaçlardanmı yoksa tutunma belirtisimi acaba? herkes farklı yazmış.
Merhabalar benimde bugün transferin 6. günü regl olacak gibi karnım ağrıyor bacaklarım yanıyor sizinde böyle mi lütfen cevap verin adet olacağım diye çok korkuyorum 😔. Bu benim 4. tüp bebek denemem daha önceki üçüde hep negatif oldu 😔

Lütfen arkadaşlar benim gibi belirti yaşayıp pozitif görenler cevap versin. Transferden üç gün sonra kasık ağrılarım vardı ama ara ara oluyordu geçiyordu. Bugün 6.gunum ve tam regl olacak gibi karnım ağrıyor bacaklarım yanıyor 😔
Bu belirtileri yaşayıp pozitif görenler lütfen cevap verin çok korkuyorum 😔

Merhabalar benimde bugün transferin 6. günü regl olacak gibi karnım ağrıyor bacaklarım yanıyor sizinde böyle mi lütfen cevap verin adet olacağım diye çok korkuyorum 😔. Bu benim 4. tüp bebek denemem daha önceki üçüde hep negatif oldu 😔
Aynen benimde bu şekilde daha önceki denemelerde böyle ağrı vs oldu mu

benim de yarın test günüm. 9. gün için 67,4 çok kötümser değil bence de. ilk transferimde 10. gün beta değerim 80 çıkmıştı. 12. gün 150. doktorum pozitif demişti. sonra kimyasala döndü ama başta pozitifti. sonu benzemesin umarım sizin devam eden güzel bir gebeliğiniz olur
Amin inşallah teşekkür ederim. Bakalım yarın test günüm inşallah güzel bir değere ulaşıp sonundada hepimiz mutlu oluruz

Lütfen arkadaşlar benim gibi belirti yaşayıp pozitif görenler cevap versin. Transferden üç gün sonra kasık ağrılarım vardı ama ara ara oluyordu geçiyordu. Bugün 6.gunum ve tam regl olacak gibi karnım ağrıyor bacaklarım yanıyor 😔
Bu belirtileri yaşayıp pozitif görenler lütfen cevap verin çok korkuyorum 😔
Canım korkma sakın bende aynı seyi yasıyorum suan 10. Gün pozitifim adet olcam diye korkuyordum aynı belirtileri veriyor adetle

benim de yarın test günüm. 9. gün için 67,4 çok kötümser değil bence de. ilk transferimde 10. gün beta değerim 80 çıkmıştı. 12. gün 150. doktorum pozitif demişti. sonra kimyasala döndü ama başta pozitifti. sonu benzemesin umarım sizin devam eden güzel bir gebeliğiniz olur
Benimde beta 107 cıktı 10.gündeyim suan sizin değere yakın oldugundan tedirgin oldum 🥲

Benimde beta 107 cıktı 10.gündeyim suan sizin değere yakın oldugundan tedirgin oldum 🥲
hayıırr, neden tedirgin oluyorsunuz, olmayın... 80 için doktorum tebrikler demişti.. yani değer düşük bir bakalım falan demedi. kaldı ki sizinki 107. benimki sonradan olan bir şey. sizinkinin sonunda çocuğunuzu kucağınıza alırsınız inşallah..:)

hayıırr, neden tedirgin oluyorsunuz, olmayın... 80 için doktorum tebrikler demişti.. yani değer düşük bir bakalım falan demedi. kaldı ki sizinki 107. benimki sonradan olan bir şey. sizinkinin sonunda çocuğunuzu kucağınıza alırsınız inşallah..:)
Senin kimyasal olduğu nasıl belli olmuştu canm iniallah bu sefer pozitif alırsın sağlıklıca

Canım korkma sakın bende aynı seyi yasıyorum suan 10. Gün pozitifim adet olcam diye korkuyordum aynı belirtileri veriyor adetle
Çok
Sizinde böyle regl olacak gibimiydi karın ağrısı çokmuydu. Benim bacaklarımda çok yanıyor. Adetten önce hep böyle olurdum çok korkuyorum 😔

İnşallah sizde saglıkla alırsınız valla burda o kadar farklı olaylar okuyorum ki artık kuruntularla basa cıkamıyorum 😓

Kizlar transfer günüyle birlikte bugün 10.gunum beta değerin 64.7 çıktı cuma günü birdaha vericez inşallah olması gerektiği gibi yukselir.Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah ama ufaktan korkuyorum yükselicemi kimyasal gebelik olabilirmi diye
Kaçıncı gün embriyosuydu? Belirtiler oldu mu?
Yazmışsınız okuyunca gördüm 😊

Son düzenleme:
Kaçıncı gün embriyosuydu? Belirtiler oldu mu?
Yazmışsınız okuyunca gördüm 😊
5.gün embriyosuydu. Belirtilerin oldu transferin 4.günunde başladı 3 gün kasık agrim oldu sonrasında kasık bel ağrım ara ara oldu bacaklarimada vurdu o güne kadar hiç belirti olmayınca biraz şüphe etmiştim ama belirti aramamak gerekiyor aslında keşke öyle yapabilcek

5.gün embriyosuydu. Belirtilerin oldu transferin 4.günunde başladı 3 gün kasık agrim oldu sonrasında kasık bel ağrım ara ara oldu bacaklarimada vurdu o güne kadar hiç belirti olmayınca biraz şüphe etmiştim ama belirti aramamak gerekiyor aslında keşke öyle yapabilcek
Benim bugün 9. Günüm daha önce hiç bir belirtim yoktu ama bugün regl öncesi gibi hafif hafif belirtiler başladı .

Back