• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

S sevgili39 kuzum sen ne durumdasın bakalım
Merhaba cnm napalım transfer hariç 7. Günümdeyim bugün. 5. Güne kadar hergün belirtim vardı 2 gündür hiçbir şeyim yok belirtiler kayboldu azcık umudum geçti gibi cnm. Gaflete düştüm test yaptım tabiki tertemiz çıktı erken sanırım.
Sen napıyon nasılsın cnm

Yaaa ben sana demedim ama canım ben senin hamile olduğunu tahmin ettim akıntımla kan geldi dedin ya büyük ihtimalle yerleşmeydi o canım ben umutlu değilim kendimden maalesef sabah kan vericem bende sağlık ocağında
Benim ilk gebeliğim doğal yolla oldu ama düşükle sonuçlandı o zaman da böyle hafif kanamalı akıntıyla başlamıştı ben o yüzden tedirgin oldum canım hayırlısıyla günü gelince de test verirsem içim rahatlayacak

Benim dün adet tarihimdi canım bacaklarım kasıklarım ağrıdı sabah sonra geçti başkada hiç bir şey yok bende adet öncesi sarımsı akıntım olurdu o var ama ara ara benim pek umudum yok neden bilmiyorum ve artık hayal kırıklığı yaşamaktan mahvoldum son 2 embriyom kaldı donmuş onlarda olmazsa diye kuruyorum hep bir daha tedaviye başlayamam hemen zaten maddi olarak çok yıprandık rabbimden umut kesilmez biliyorumm ama çok zor bir imtihanmış 😔

Maşallah kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🥰 transfer tarihiniz neydi ?
Amin canım inşallah Allah hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimiz bunun için çok çabalıyoruz 💜 10 şubatta transfer oldum canım transfer günümü saymazsak 7. gün 22 Şubat cumartesi de kanda test günüm

Benim ilk gebeliğim doğal yolla oldu ama düşükle sonuçlandı o zaman da böyle hafif kanamalı akıntıyla başlamıştı ben o yüzden tedirgin oldum canım hayırlısıyla günü gelince de test verirsem içim rahatlayacak
Kötüyü getirme aklına canım rabbime emanet inşallah bir şey olmaz rabbim kucağına da almayı nasip etsin🤲🏻🥰

Benim dün adet tarihimdi canım bacaklarım kasıklarım ağrıdı sabah sonra geçti başkada hiç bir şey yok bende adet öncesi sarımsı akıntım olurdu o var ama ara ara benim pek umudum yok neden bilmiyorum ve artık hayal kırıklığı yaşamaktan mahvoldum son 2 embriyom kaldı donmuş onlarda olmazsa diye kuruyorum hep bir daha tedaviye başlayamam hemen zaten maddi olarak çok yıprandık rabbimden umut kesilmez biliyorumm ama çok zor bir imtihanmış 😔
Pozitif düşünelim pozitif olsun öyle belirtilerle olacak şeyler değil bunlar sen elini karnına koy bebeğinin varlığını hisset ben 8 gündür sürekli El Musavvir Celle Celalühü çekiyorum sen de çek

Aynen cnm çok zor imtihan hemde cnm. Rabbim imtihanın da kolayını nasip etsin cnm

Pozitif düşünelim pozitif olsun öyle belirtilerle olacak şeyler değil bunlar sen elini karnına koy bebeğinin varlığını hisset ben 8 gündür sürekli El Musavvir Celle Celalühü çekiyorum sen de çek
Öyle tabi canım rabbim nasip edicekse hiç bir şey engel değil bakalım ne olcak inşallah bir mucize olur herkes için çok sağol canım benim yaparım tabiki sürekli okuyorum zaten çok şükür umudumu yitirmek de istemiyorum hiç bir zaman 🥰

Merhaba cnm napalım transfer hariç 7. Günümdeyim bugün. 5. Güne kadar hergün belirtim vardı 2 gündür hiçbir şeyim yok belirtiler kayboldu azcık umudum geçti gibi cnm. Gaflete düştüm test yaptım tabiki tertemiz çıktı erken sanırım.
Sen napıyon nasılsın cnm
Kuzum sen erken gebelik testi mi yaptın

Back