Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba cnm napalım transfer hariç 7. Günümdeyim bugün. 5. Güne kadar hergün belirtim vardı 2 gündür hiçbir şeyim yok belirtiler kayboldu azcık umudum geçti gibi cnm. Gaflete düştüm test yaptım tabiki tertemiz çıktı erken sanırım.
Maşallah kucağınıza almak nasip olsun inşallahK Karamelek54 S sevgili39
Kızlar ben dayanamadım erken gebelik testi yaptımçift çizgiyi gördüm çok şükür
![]()
Benim ilk gebeliğim doğal yolla oldu ama düşükle sonuçlandı o zaman da böyle hafif kanamalı akıntıyla başlamıştı ben o yüzden tedirgin oldum canım hayırlısıyla günü gelince de test verirsem içim rahatlayacakYaaa ben sana demedim ama canım ben senin hamile olduğunu tahmin ettim akıntımla kan geldi dedin ya büyük ihtimalle yerleşmeydi o canım ben umutlu değilim kendimden maalesef sabah kan vericem bende sağlık ocağında
Amin canım inşallah Allah hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimiz bunun için çok çabalıyoruzMaşallah kucağınıza almak nasip olsun inşallahtransfer tarihiniz neydi ?
Kötüyü getirme aklına canım rabbime emanet inşallah bir şey olmaz rabbim kucağına da almayı nasip etsinBenim ilk gebeliğim doğal yolla oldu ama düşükle sonuçlandı o zaman da böyle hafif kanamalı akıntıyla başlamıştı ben o yüzden tedirgin oldum canım hayırlısıyla günü gelince de test verirsem içim rahatlayacak
Pozitif düşünelim pozitif olsun öyle belirtilerle olacak şeyler değil bunlar sen elini karnına koy bebeğinin varlığını hisset ben 8 gündür sürekli El Musavvir Celle Celalühü çekiyorum sen de çekBenim dün adet tarihimdi canım bacaklarım kasıklarım ağrıdı sabah sonra geçti başkada hiç bir şey yok bende adet öncesi sarımsı akıntım olurdu o var ama ara ara benim pek umudum yok neden bilmiyorum ve artık hayal kırıklığı yaşamaktan mahvoldum son 2 embriyom kaldı donmuş onlarda olmazsa diye kuruyorum hep bir daha tedaviye başlayamam hemen zaten maddi olarak çok yıprandık rabbimden umut kesilmez biliyorumm ama çok zor bir imtihanmış![]()
Aynen cnm çok zor imtihan hemde cnm. Rabbim imtihanın da kolayını nasip etsin cnmBenim dün adet tarihimdi canım bacaklarım kasıklarım ağrıdı sabah sonra geçti başkada hiç bir şey yok bende adet öncesi sarımsı akıntım olurdu o var ama ara ara benim pek umudum yok neden bilmiyorum ve artık hayal kırıklığı yaşamaktan mahvoldum son 2 embriyom kaldı donmuş onlarda olmazsa diye kuruyorum hep bir daha tedaviye başlayamam hemen zaten maddi olarak çok yıprandık rabbimden umut kesilmez biliyorumm ama çok zor bir imtihanmış![]()
Hayırlısı olsun cnm rabbim katlandırsın inşallah 3. Gün mü embriyonKızlar 10.gün kan verdim 72.90 cıktı dusuk mu sizce
Yok 5.gun emrıyosu 10.gun betası yarın 12.gun İnşallah ıkı katı olurHayırlısı olsun cnm rabbim katlandırsın inşallah 3. Gün mü embriyon
Geç tutunma olmuş olabilir cnm bebeğini şuan seninle aters olma katlanır o. Benimde 7. Gün bıgün 3. Gün embriyosu hiç belirtim yok. Senin varmıYok 5.gun emrıyosu 10.gun betası yarın 12.gun İnşallah ıkı katı olur
Hafif kasık ağrısı gaz ve goğuslerde asırı hassasiyeti tabı ılaclqrın etkısı degılseGeç tutunma olmuş olabilir cnm bebeğini şuan seninle aters olma katlanır o. Benimde 7. Gün bıgün 3. Gün embriyosu hiç belirtim yok. Senin varmı
Ne zaman başladı belirtiler peki cnm. Benim ilk 5 gün oldu sonra kayboldu hepsiHafif kasık ağrısı gaz ve goğuslerde asırı hassasiyeti tabı ılaclqrın etkısı degılse
3. Ya da 4. Gunde başladı yalnız hatırlamıyorsamNe zaman başladı belirtiler peki cnm. Benim ilk 5 gün oldu sonra kayboldu hepsi
Pozitif düşünelim pozitif olsun öyle belirtilerle olacak şeyler değil bunlar sen elini karnına koy bebeğinin varlığını hisset ben 8 gündür sürekli El Musavvir Celle Celalühü çekiyorum sen de çek
Öyle tabi canım rabbim nasip edicekse hiç bir şey engel değil bakalım ne olcak inşallah bir mucize olur herkes için çok sağol canım benim yaparım tabiki sürekli okuyorum zaten çok şükür umudumu yitirmek de istemiyorum hiç bir zamanPozitif düşünelim pozitif olsun öyle belirtilerle olacak şeyler değil bunlar sen elini karnına koy bebeğinin varlığını hisset ben 8 gündür sürekli El Musavvir Celle Celalühü çekiyorum sen de çek
Amin canım benim amin inşallahAynen cnm çok zor imtihan hemde cnm. Rabbim imtihanın da kolayını nasip etsin cnm
Kuzum sen erken gebelik testi mi yaptınMerhaba cnm napalım transfer hariç 7. Günümdeyim bugün. 5. Güne kadar hergün belirtim vardı 2 gündür hiçbir şeyim yok belirtiler kayboldu azcık umudum geçti gibi cnm. Gaflete düştüm test yaptım tabiki tertemiz çıktı erken sanırım.
Sen napıyon nasılsın cnm
Evet cnm yapmış bulundum sabah ama tertemiz tabiKuzum sen erken gebelik testi mi yaptın