• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Olabilir cnm bilmiyorum ki . Bazılarının 3. Gün embriyosu 9. Gün silik çizgi ile öğrenilmiş. Ama ben beklerim cnm . Yani inşallah dayanırım
Benm öyle oldu dün test yaptm akşam ilk başta çok silik çıktı sonra 6-7 dk içinde baya belirginleşti 3. Gün embriyosuydu salı test günüm🥰

Cnm naber belirti vs varmı. Benimmilkn5 gün oldu karın ağrısı kasık batması vs. Şimdi kesildi hepsi. Tedirgin oldum azcık acaba tutmadı mı diye
Canım bende sürekli olan bir şey yok ama göğüs ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı ara ara vuruyor sonra geçiyor. Bugün hafif kanamalı akıntım oldu ama o da geçti. Bende de böyle olumsuz düşünceler belirmeye başladı test günü yaklaştıkça galiba yine negatif göreceğim diye stres sarmaya başladı

Benm öyle oldu dün test yaptm akşam ilk başta çok silik çıktı sonra 6-7 dk içinde baya belirginleşti 3. Gün embriyosuydu salı test günüm🥰
Hayırlısı olsun cnm katlanarak artsın inşallah cnm benim ya. Benimmtest günüm ctesi 12.gün. belirtilerin belercnm? Benim 5. Güne kadar belirtiler vardı karın kasık ağrım vardı daha sonra hepsi kayboldu endişemettiö azcık

Canım bende sürekli olan bir şey yok ama göğüs ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı ara ara vuruyor sonra geçiyor. Bugün hafif kanamalı akıntım oldu ama o da geçti. Bende de böyle olumsuz düşünceler belirmeye başladı test günü yaklaştıkça galiba yine negatif göreceğim diye stres sarmaya başladı
Canım adet günün ne zaman benim bıgün normalde adet günüm sabah çok kasıklarım bacaklarım ağrıdı sonra geçti ama sarı akıntım var adet öncesi de böyle olurdu benimde pek umudum kalmadı gibi onun dışında bende hiç bir şey yok o kanaman yerleşme kanaması olabilir canım dikkat et çok

Canım adet günün ne zaman benim bıgün normalde adet günüm sabah çok kasıklarım bacaklarım ağrıdı sonra geçti ama sarı akıntım var adet öncesi de böyle olurdu benimde pek umudum kalmadı gibi onun dışında bende hiç bir şey yok o kanaman yerleşme kanaması olabilir canım dikkat et çok
Canım benim normalde regl döngüm 32 günde bir ona göre henüz vakti gelmedi 24 Şubat falan regl günüm ama bu ilaçlar öne çekiyor mu bilemem. Yarın bi erken gebelik yapsam mı diye düşünüyorum

İlaçların öne çekeceğini düşünmüyorum canım aksine ilaç kullanırken adet olmazsın dediler bana için rahat edicekse yap ama sonra pişman olma canım bende salı kan vericem beklemek istemiyorum daha fazla varsa çıkar zaten artık 🤷‍♀️

13 şubatta opu oldu. 12 yumurta toplanmış 9 tanesine işlem uygulanabilmiş bunlardan 7 tanesi döllenmiş bugün 3. gün bilgilendirmesi yapıldı embriyolog tarafından. 6 tanesi 8 hücreli (iyi kalite) 1 tanesi 6 hücreli (orta kalite) olduğunu söyledi. Salı gün içerisinde transfer olacağım inşallah. Dualarınızı bekliyorum canım kızlar
Hayırlı sonuçlar almanı dilerim ben de Salı günü transfer olacağım kolaylıkla sonucu aldığımız günü de paylaşırız inşallah 🙏

Kizlar merhaba, benimde ocak 22de tek embriyo transferim oldu. Geçen hafta kese muayenesi için gittiğim de sürpriz oldu ve 2 kese gördük. Embriyo bölünmüş. Buralarda araştırırken gördüm genelde hep ayni kese içinde görmüşler tek yumurta ikizlerini. Benim gibi ayri keselerde gören bilen var mı 😀
Harikaaaa

İlaçların öne çekeceğini düşünmüyorum canım aksine ilaç kullanırken adet olmazsın dediler bana için rahat edicekse yap ama sonra pişman olma canım bende salı kan vericem beklemek istemiyorum daha fazla varsa çıkar zaten artık 🤷‍♀️
Canım ben de şöyle düşünüyorum pozitif çıkarsa erken gebelik testinde en azından içim rahatlar negatif çıkarsa da erken test yapmış olma ihtimalini düşünürüm perşembe günü kan veririm 🙈 gerçekten aklıma geldikçe kalbim deli gibi çarpıyor belki pozitif görürüm de bir nebze olsun rahatlarım

Hayırlısı olsun cnm katlanarak artsın inşallah cnm benim ya. Benimmtest günüm ctesi 12.gün. belirtilerin belercnm? Benim 5. Güne kadar belirtiler vardı karın kasık ağrım vardı daha sonra hepsi kayboldu endişemettiö azcık
5. Gündn beri hafif regl sancısı oluyo belim ağrıyo sağlı sollu olarak bide iki gün önce sağ kasığıma kramp gibi bişey oldu geçti sonra ben gaz sancıısı sandm çnkü gazdn öncede kasılıyodu ama bu seferki gaz değildi o zaman anladm gebelerin bıçak batması dedkleri bu galiba dedm😃 bide göğüslerim şişti ve damarlar belirginleşti acı çok yok henüz

Canım ben de şöyle düşünüyorum pozitif çıkarsa erken gebelik testinde en azından içim rahatlar negatif çıkarsa da erken test yapmış olma ihtimalini düşünürüm perşembe günü kan veririm 🙈 gerçekten aklıma geldikçe kalbim deli gibi çarpıyor belki pozitif görürüm de bir nebze olsun rahatlarım
Dediğin gibi insan rahatlıyor. Benim başta çizgi belli değildi keşke yapmasaydm dedm snradan belirginleşince içime umut doğdu bu seferde kanda çıkar mı paniği başlıyor. Bu paniklerde bir annenin olmazsa olmzı değil mi zaten hiç bitmiyor 🥹

Bende de öyle cnm umutsuzum azcık birazcık. İnşallah mucize olur. Benim hiç belirtim yok

Kizlar ben negatif sonuç aldım ama kendimi hazirlamisken devam edeyim ara vermeyeyim diyorum bu ay tekrar hemen transfer yapayım mı yoksa 1 ay dinleneyim mi karar veremedim doktor devam edelim dedi ama aranızda varmı peş peşe yaptıran bilemedim ne yapacağımı.

İçin öyle rahat edicekse o zaman yap kuzum ona göre de kan verirsin zaman taklaştıkça stres daha çok artıyor çünkü gerçekten🤗

Kizlar ben negatif sonuç aldım ama kendimi hazirlamisken devam edeyim ara vermeyeyim diyorum bu ay tekrar hemen transfer yapayım mı yoksa 1 ay dinleneyim mi karar veremedim doktor devam edelim dedi ama aranızda varmı peş peşe yaptıran bilemedim ne yapacağımı.
Canım hakkında hayırlısı olsun negatifi aldıktan sonra ilk adetinle mi başlayalım dedi doktorun

Evet 13 Şubat'ta negatif aldım bugün regl oldum yarın başlamam gerek yani. Doktor doğal siklus hemenn devam edebiliriz dedi. Ama ben bilemedim ne yapayim
Bebeğim her şerde vardır bir hayır iğne vs seni zorlamayacaksa ben olsam başlardım tekrar hazır bu motivasyondayken. Ara vermek daha zor olur bence

Evet 13 Şubat'ta negatif aldım bugün regl oldum yarın başlamam gerek yani. Doktor doğal siklus hemenn devam edebiliriz dedi. Ama ben bilemedim ne yapayim
Heee doğalsa bilemedim canım ilaçlıysa ara ver istersen dicektim ama doğalsa doktorun daha iyi bilir canım ya

K Karamelek54 S sevgili39
Kızlar ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım 🙈 çift çizgiyi gördüm çok şükür 🌸🩷
Yaaa ben sana demedim ama canım ben senin hamile olduğunu tahmin ettim akıntımla kan geldi dedin ya büyük ihtimalle yerleşmeydi o canım ben umutlu değilim kendimden maalesef sabah kan vericem bende sağlık ocağında

Back