Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

G gunesmi nasılsın canım sürecin nasıl gidiyor umarım her şey yolundadır 🙏☺️
Teşekkür ederim bugün hastaneden geldim 5+4 girdik. Keseyi gördük dış gebelik iptal oldu çok şükür. Bir sürü şeyler yaşadık doktor bile sarıldı kalktı sarıldı onlarda 2. bir dış gebeliğe çok üzülmüşlerdi 🙏🏻 Siz nasılsınız, n’aptınız ?

Teşekkür ederim bugün hastaneden geldim 5+4 girdik. Keseyi gördük dış gebelik iptal oldu çok şükür. Bir sürü şeyler yaşadık doktor bile sarıldı kalktı sarıldı onlarda 2. bir dış gebeliğe çok üzülmüşlerdi 🙏🏻 Siz nasılsınız, n’aptınız ?
Yaaa cok sukurr.😍.Saglikla,afiyetle,kolaylikla kucaginiza almayi nasip etsin ins

Ohh çok şükür çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına da almak nasip olur inşaallah 🙏Bende aşılama sürecindeyim şu an iğneleri kullanıyorum ama yumurtalar büyümüyor çok üzülüyorum 😔 hamilenin duası kabul olur derler bana da dua et kuzum sağlıkla bende bebeğime kavuşabileyim 🙏

Oldunuz mu aşılama ben de biraz önce oldum
11.20 geçe oldum.kasıklarda ağrı var onun dışınd yürüken büyük adım atmıyorum progestron verdi 2 kutu vajinal onu kullanacağım.10 gün sonra kontrol.en tepeye bıraktım başarılı oldu dedi ama farkındayım yüzde 15 20 sansımın olduğunun eşimin değerlerini atayım

Eklentiler

• IMG-20250226-WA0000.webp
    IMG-20250226-WA0000.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 20
Ben devlette yaptırıyorum örnek alındıktan yaklaşık 2 saat sonra seni işlem odasına alıyorlar çok kısa sürüyor zaten daha sonra 15-20 dk yatırıp eve gönderiyorlar
Canım aşılama yaparken spermleri rahim içine mi bırakıyorlar

Merhaba kızlar Allah İnşaallah hepimize hayırlı sağlıklı kolay evlatlar nasip eder. Ben bugün ilk defa saat 13.00 çatlatma iğnesi oldum.göbekten yaptım. İğneyi yaptığım taraftan aynı tarafın kasığına doğru hafif yanma sızı ve karıncalanma hissi olmaya başladı yarım saat sonra sizde de oldu mu yoksa yanlış mı uyguladım zaten ilacı zor bulduk zayi etmekten korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba kızlar Allah İnşaallah hepimize hayırlı sağlıklı kolay evlatlar nasip eder. Ben bugün ilk defa saat 13.00 çatlatma iğnesi oldum.göbekten yaptım. İğneyi yaptığım taraftan aynı tarafın kasığına doğru hafif yanma sızı ve karıncalanma hissi olmaya başladı yarım saat sonra sizde de oldu mu yoksa yanlış mı uyguladım zaten ilacı zor bulduk zayi etmekten korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim
Amin inşallah canım evet o tarz sızlamalar olabiliyor düşünme hiç
Ben göbekten bile yapmadım kolumdan yaptırdım ve gayet başarılı bi şekilde 2 yumurtam vardı ikiside çatlamıştı

Amin inşallah canım evet o tarz sızlamalar olabiliyor düşünme hiç
Ben göbekten bile yapmadım kolumdan yaptırdım ve gayet başarılı bi şekilde 2 yumurtam vardı ikiside çatlamıştı
Çok teşekkür ederim. Benimde iki tane yumurtam var 17 ge 18 İnşaallah hayırlı ise olur hepimizin🙏🙏🙏❤️

Hadi yaaa🥺😔 nedense çok umutluydum ikimizin de pozitif çıkacağına inanıyordum🥺 sıkma canını balım burda bitmedi ya
Dun ter kokusu sonrası ben negatif olacagni hissetmistim.
Olan da vardır hayır.
Ev taşıyacaktım zaten.En azindan rahat rahat strese girmeden toplarım.😕

Back