Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kan verdim saat 10:00'da.Ogleden sonra cikar sonuc dediler.N nazenin1344 naptın verdin mi kan
Oldunuz mu aşılama ben de biraz önce oldumKızlar bana tvsiye yd önereceğiniz birsey vr mı?dun iğne vurdum gece 11 de yrın aşılamam var
Teşekkür ederim bugün hastaneden geldim 5+4 girdik. Keseyi gördük dış gebelik iptal oldu çok şükür. Bir sürü şeyler yaşadık doktor bile sarıldı kalktı sarıldı onlarda 2. bir dış gebeliğe çok üzülmüşlerdi
Yaaa cok sukurr.Teşekkür ederim bugün hastaneden geldim 5+4 girdik. Keseyi gördük dış gebelik iptal oldu çok şükür. Bir sürü şeyler yaşadık doktor bile sarıldı kalktı sarıldı onlarda 2. bir dış gebeliğe çok üzülmüşlerdiSiz nasılsınız, n’aptınız ?
Ohh çok şükür çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına da almak nasip olur inşaallahTeşekkür ederim bugün hastaneden geldim 5+4 girdik. Keseyi gördük dış gebelik iptal oldu çok şükür. Bir sürü şeyler yaşadık doktor bile sarıldı kalktı sarıldı onlarda 2. bir dış gebeliğe çok üzülmüşlerdiSiz nasılsınız, n’aptınız ?
11.20 geçe oldum.kasıklarda ağrı var onun dışınd yürüken büyük adım atmıyorum progestron verdi 2 kutu vajinal onu kullanacağım.10 gün sonra kontrol.en tepeye bıraktım başarılı oldu dedi ama farkındayım yüzde 15 20 sansımın olduğunun eşimin değerlerini atayımOldunuz mu aşılama ben de biraz önce oldum
Canım aşılama yaparken spermleri rahim içine mi bırakıyorlarBen devlette yaptırıyorum örnek alındıktan yaklaşık 2 saat sonra seni işlem odasına alıyorlar çok kısa sürüyor zaten daha sonra 15-20 dk yatırıp eve gönderiyorlar
Amin inşallah canım evet o tarz sızlamalar olabiliyor düşünme hiçMerhaba kızlar Allah İnşaallah hepimize hayırlı sağlıklı kolay evlatlar nasip eder. Ben bugün ilk defa saat 13.00 çatlatma iğnesi oldum.göbekten yaptım. İğneyi yaptığım taraftan aynı tarafın kasığına doğru hafif yanma sızı ve karıncalanma hissi olmaya başladı yarım saat sonra sizde de oldu mu yoksa yanlış mı uyguladım zaten ilacı zor bulduk zayi etmekten korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederim. Benimde iki tane yumurtam var 17 ge 18 İnşaallah hayırlı ise olur hepimizinAmin inşallah canım evet o tarz sızlamalar olabiliyor düşünme hiç
Ben göbekten bile yapmadım kolumdan yaptırdım ve gayet başarılı bi şekilde 2 yumurtam vardı ikiside çatlamıştı
Hadi yaaaBnm negatif geldi sonucum![]()
Sanmıyorum, öyle olsa doktorlar belirtirdi ya da burada kızlar söylerdi diye düşünüyorum. Neden ki?Kızlar kullandığımız progestan erken gebelik testini etkilemez değil mi
Ben negatif olacagni hissetmistim.Dun ter kokusu sonrası.Olan da vardır hayır.Çok teşekkür ederim. Benimde iki tane yumurtam var 17 ge 18 İnşaallah hayırlı ise olur hepimizin![]()
Dun ter kokusu sonrası ben negatif olacagni hissetmistim.Hadi yaaanedense çok umutluydum ikimizin de pozitif çıkacağına inanıyordum
sıkma canını balım burda bitmedi ya
Benim test hala çok silikte olsa pozitif hatta bugünkü düne göre biraz daha görünür dedim acaba ondan olabilir miSanmıyorum, öyle olsa doktorlar belirtirdi ya da burada kızlar söylerdi diye düşünüyorum. Neden ki?