Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Ay sabahtan beri senden gelecek güzel haberi bekliyorum ben de ikimizin aşılama günü aynıydı ben de yarın vereceğim kan ilk senden sonra benden güzel haberler gelir inşallah canım

Ay sabahtan beri senden gelecek güzel haberi bekliyorum ben de ikimizin aşılama günü aynıydı ben de yarın vereceğim kan ilk senden sonra benden güzel haberler gelir inşallah canım
Ayyy senindi adınada çok heyecanlandım inşallah buradaki herkes güzel pozitif haberler alırız çok emek veriyoruz maddi manevi bu mübarek günde inşallah dualarımız kabul olur

Ayyy senindi adınada çok heyecanlandım inşallah buradaki herkes güzel pozitif haberler alırız çok emek veriyoruz maddi manevi bu mübarek günde inşallah dualarımız kabul olur
Amin amin inşallah

Ay hadi inşallah, 25 gibi test verirsin sanırım
24ü test günü dedi hemşirem. Ama 21i regl tarihim bu ay yumurtam çok geç olgunlaştığı için tarihler birbirine girdi eğer 21inde regl olmazsam 11. Günde test yapacağım

Şey geldi mi doktordan haber, inşallah olmuştur

Anammmm bacılar 13-14 gün olmuş hiç evde de mi test yapmadınız. Maşallah süphanallah sabrınıza Allah banada o sabırdan versin inşallah

Aynen benimki de normal de 15 Şubat yarın vereceğim inşallah
İnşAllah pozıtif sonuclar alırız._Ama benım benim pek ümidim yok dün geceden beri belım cok agryo sancım basladı yanı

İnşAllah pozıtif sonuclar alırız._Ama benım benim pek ümidim yok dün geceden beri belım cok agryo sancım basladı yanı
Benim de kasık ve göğüs ucu ağrım var ama ilaçlar çok ağır belki onların etkisi. Benim de 2. Aşılamam inşallah pozitiftir ya

Sonuç negatif gücüm yok artık

Sonuç negatif gücüm yok artık
Olsun canım sakın üzme kendini. Sen sağlıklı ol eşin sağlıklı olsunda ha 3 zaman sonra ha 5 zaman sonra. Önemli olan bizlerin sağlıklı olması. Kendimizi üzmeden mücadeleye devam ediyoruz unutmayalım ki bizler güçlü kadınlarız, sağlığımız oldukça, eşlerimiz yanımızda oldukça üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok

24ü test günü dedi hemşirem. Ama 21i regl tarihim bu ay yumurtam çok geç olgunlaştığı için tarihler birbirine girdi eğer 21inde regl olmazsam 11. Günde test yapacağım
Benim de 22-23 regl, 26 test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…