Ay sabahtan beri senden gelecek güzel haberi bekliyorum ben de ikimizin aşılama günü aynıydı ben de yarın vereceğim kan ilk senden sonra benden güzel haberler gelir inşallah canımAmin canım çok çok teşekkür ederim bakalım verdim kanı gün içinde çıkar dedi sonucu. Bakalım nasıl bekleyeceğim burda sonucu takip edeceğin bi yer yok maalesef onlar doktora söylüyor , doktor bana ulaşıp söyleyecek sonucu :/
Canım ben Amerika’da yaşıyorum aşılamada burda oldu bunların sistemi bi garip.Hangi ildesin e nabız sistemine düşüyor aslında kan sonuçları 2 saate ara ara kontrol et derim
Ayyy senindi adınada çok heyecanlandım inşallah buradaki herkes güzel pozitif haberler alırız çok emek veriyoruz maddi maneviAy sabahtan beri senden gelecek güzel haberi bekliyorum ben de ikimizin aşılama günü aynıydı ben de yarın vereceğim kan ilk senden sonra benden güzel haberler gelir inşallah canım
Amin amin inşallahAyyy senindi adınada çok heyecanlandım inşallah buradaki herkes güzel pozitif haberler alırız çok emek veriyoruz maddi manevibu mübarek günde inşallah dualarımız kabul olur
24ü test günü dedi hemşirem. Ama 21i regl tarihimAy hadi inşallah, 25 gibi test verirsin sanırım
Şey geldi mi doktordan haber, inşallah olmuşturAyyy senindi adınada çok heyecanlandım inşallah buradaki herkes güzel pozitif haberler alırız çok emek veriyoruz maddi manevibu mübarek günde inşallah dualarımız kabul olur
Yok daha henüz çok ağır işliyor böyle şeyler burda :/Şey geldi mi doktordan haber, inşallah olmuştur
İnşallah olmuştur inşallahYok daha henüz çok ağır işliyor böyle şeyler burda :/
Test yaptınız mı sizBenim ki de 1 şubatta oldu sağlıklı pozitif sunuçlar alalım inşallah
Bende yarın vermeyı düşünüyorum benımkıde cumartesıye denk gelıyor cunku15 gün diyor ama ben 14 ü kan vericem 15 cumartesiye denk geliyor. Nasıl hissediyorsun
Bnde 31,ocakda 2.aşılamamı oldumİnşallah pozitif sonuçlar alırız . Bende 31 Ocak da 2. Aşılamamı oldum.
Aynen benimki de normal de 15 Şubat yarın vereceğim inşallahBende yarın vermeyı düşünüyorum benımkıde cumartesıye denk gelıyor cunku
İnşAllah pozıtif sonuclar alırız._Ama benım benim pek ümidim yok dün geceden beri belım cok agryo sancım basladı yanıAynen benimki de normal de 15 Şubat yarın vereceğim inşallah
Benim de kasık ve göğüs ucu ağrım var ama ilaçlar çok ağır belki onların etkisi. Benim de 2. Aşılamam inşallah pozitiftir yaİnşAllah pozıtif sonuclar alırız._Ama benım benim pek ümidim yok dün geceden beri belım cok agryo sancım basladı yanı
Üzüldüm canım ya ıkıncı aşılamamıydı buSonuç negatifgücüm yok artık
Olsun canım sakın üzme kendini. Sen sağlıklı ol eşin sağlıklı olsunda ha 3 zaman sonra ha 5 zaman sonra. Önemli olan bizlerin sağlıklı olması. Kendimizi üzmeden mücadeleye devam ediyoruzSonuç negatifgücüm yok artık
Benim de 22-23 regl, 26 test24ü test günü dedi hemşirem. Ama 21i regl tarihimbu ay yumurtam çok geç olgunlaştığı için tarihler birbirine girdi eğer 21inde regl olmazsam 11. Günde test yapacağım
E daha tüpü var bunun niye sıkıyorsun canını, son basamak değil ki balımSonuç negatifgücüm yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?