- Emoji Skoru
- 59
- Puanlar
- 13
Yok yok canım aşılama aşamasında. İlk ilaç verilmiş sonrasında yıkama en sonda da sperm. Çok saolunYıkama hsg gibi mi acaba? Aman geçmiş olsun
İlk 2-3 gün kasıklarda çok normal denildi banaBenim bu sabah oldu aşılamam, kasıklarım ağrıyor
Sizin ne zaman yapıldı aşılama? Test gününüz nedir? Tutar inşallah yaİlk 2-3 gün kasıklarda çok normal denildi banabenimde kasığımda hiç bişey yok. Sadece göğüs sancısı ve ısınamıyorum eşim diyor kızamık olacaksın üst üste ama içim üşüyor ne yapayım
O kişi benim :) bize 2 adet şırınga verdiler biri normal şırınga içinde temizleme suyu var dediler, diğeri ince bir şırınga spermler var dediler, aşılama sırasında da önce başka bir fısfıs sıktı ama inanılmaz sancı yaptı, sonra ilk şırıngayı sıktı, en son ince şırıngaya katateri takıp aşıladıYok yok canım aşılama aşamasında. İlk ilaç verilmiş sonrasında yıkama en sonda da sperm. Çok saolun
1 hafta test yapmak için çok erken, bebek olduysa bile ki inşallah olmuştur, daha follop tüplerinde, yerleşmemiş bile olabilir, ki yerleşse bile beta hcg daha üretilmeye başlamamış bile olabilir, o yüzden 10 günden önce test yapma dedi doktor banaArkadaşlar merhabalar ben 5inde aşılama oldum 1 hafta oldu bugün test yaptım birşey çıkmadı siz kaç gün sonra yapmistiniz birde bende kasik ağrım ve bosluklarimda çok ağrım var
2 adet sağda falukül sayıldı ama sağ tarafta çikolata kisti var yumurtalar çatlama zamanına kadar tahribata ugraya bilir dedi solda 4 tane ama 1 tanesi büyür dominant olur geri kalanı Soner dedi sabah akşam 1 tane femara kullanıyorum Allah'ın izniyle cumartesi günü giidcem kactane yumurta olmuş söyleyecek1 adet vardı sağda. İlk aşılamamda da solda 1 adet vardı. Siz ne durumdasınız ?
Ben de 2,5 yıllık evliyim 2024 Mart ayında hamile kaldım önce düşük yaptım sonra ağrılarım geçmeyince ameliyata alındım sağ tüpüm de de bebek var heteropotik gebelik olduğu anlaşıldı bu şekilde benim kiSizin hikayemiz nasıl ?
Anladım bana doktur eğer adet olmazsan 1 haftasonra gel dedi1 hafta test yapmak için çok erken, bebek olduysa bile ki inşallah olmuştur, daha follop tüplerinde, yerleşmemiş bile olabilir, ki yerleşse bile beta hcg daha üretilmeye başlamamış bile olabilir, o yüzden 10 günden önce test yapma dedi doktor bana
Benim pazartesi günü yapıldı canım.ayın 10unda. Bugün 4. GünümSizin ne zaman yapıldı aşılama? Test gününüz nedir? Tutar inşallah ya
Biz şırınga falan vermediler deO kişi benim :) bize 2 adet şırınga verdiler biri normal şırınga içinde temizleme suyu var dediler, diğeri ince bir şırınga spermler var dediler, aşılama sırasında da önce başka bir fısfıs sıktı ama inanılmaz sancı yaptı, sonra ilk şırıngayı sıktı, en son ince şırıngaya katateri takıp aşıladı
Canım inşallah 1 adet sağlıklı yumurtan olur. İlk aşılamamda çok dua etmiştim çok yumurtam olsun diye2 adet sağda falukül sayıldı ama sağ tarafta çikolata kisti var yumurtalar çatlama zamanına kadar tahribata ugraya bilir dedi solda 4 tane ama 1 tanesi büyür dominant olur geri kalanı Soner dedi sabah akşam 1 tane femara kullanıyorum Allah'ın izniyle cumartesi günü giidcem kactane yumurta olmuş söyleyecek
Test verdin mi canım merak ettimAyy inşallah mutlaka haber vereceğim
Sizin de bambaşka geçmiş olsun diyelim güzel olsun sonu umarım her şey hikaye olarak geride kalır.Ben de 2,5 yıllık evliyim 2024 Mart ayında hamile kaldım önce düşük yaptım sonra ağrılarım geçmeyince ameliyata alındım sağ tüpüm de de bebek var heteropotik gebelik olduğu anlaşıldı bu şekilde benim ki
Ay hadi inşallah, 25 gibi test verirsin sanırımBenim pazartesi günü yapıldı canım.ayın 10unda. Bugün 4. Günümamin inşallah herkezin olumlu olur
Şimdi sıradayım canımTest verdin mi canım merak ettim
Ayy sabahtan beri düşünüyorum sürekli dua ediyorum bu mübarek günde güzel haberleri al inşallah hepimizin bekleyenlerin sonu çok güzel olsunŞimdi sıradayım canım
Amin canım çok çok teşekkür ederim bakalım verdim kanı gün içinde çıkar dedi sonucu. Bakalım nasıl bekleyeceğim burda sonucu takip edeceğin bi yer yok maalesef onlar doktora söylüyor , doktor bana ulaşıp söyleyecek sonucu :/Ayy sabahtan beri düşünüyorum sürekli dua ediyorum bu mübarek günde güzel haberleri al inşallah hepimizin bekleyenlerin sonu çok güzel olsun
Hangi ildesin e nabız sistemine düşüyor aslında kan sonuçları 2 saate ara ara kontrol et derimAmin canım çok çok teşekkür ederim bakalım verdim kanı gün içinde çıkar dedi sonucu. Bakalım nasıl bekleyeceğim burda sonucu takip edeceğin bi yer yok maalesef onlar doktora söylüyor , doktor bana ulaşıp söyleyecek sonucu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?