• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Amin çokca Amin inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah dualarım sizinle öyle düşünmeyin güzel düşünün ben hamileyim diye kendi kendinizi motive edin umarım hayallerimizi yaşayabiliriz Rabbimin izni ile 🙏🏻🌸
Amin inşallah buradan güzel haberler alırız

Arkadaşlar günaydın ben aşılamadan sonra çay ve kahve tükettim dikkat etmedim sorun olur mu onun dışında folik asit duphaston kullanıp beslenmeme dikkat ettim. Ama içilmemesi gerekiyormuş ben etkisi olmaz diye düşündüm ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ayakta durup yemek yaptım fazla uzun süre durmadım tabi ama bunlar etkili olur mu bilmiyorum nasipte varsa her şekilde olur diyorum ama dikkat etmemiş gibi de üzüldüm şu an

Ama üzülme üzüldükçe belki tutunmaya çalışıyor ve sen vücudunu yıpratıyorsun. Daha 11 de çıkmaz ki şöyle düşün 5 gün döllenme süresi oldu tutundu 7 gün bu kanına belki yansır evet ama idrara çok sonra düşüyor. Bence 15 i bekle ama olmazsa da iki gün arayla kan ver ki gerçek sonucu öğrenesin. Belki sonrasında ki ilişkiyle döllendi. Kendini üzme lütfen zaten orana yüzde 20 veriyorlar. Ben de bugün erken gebelik yapmadım 11.günüm ama daha iğnenin etkisi dün geçti dün çıkmadı birşey erken gebelikte bende. Sonra yükselebilir. Umudumuzu hep diri tutalım 😍

Ben yanlış demişim bugün 13 günüm yani ben 10 gün testi yapmışım ama daha hasta olmadım kramp oluyor arada bide belim kopacak gibi inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz Allahım kimsenin kulağını boş bırakmaz inşallah bide yarın 14 kan vermeyi düşünüyorum adetim iki gün geçikti

Son düzenleme:
Bende bugün iğnenin etkisi geçtimi diye test yaptım. Silik çıktı daha geçmedi sanırım

Ben yanlış demişim bugün 13 günüm yani ben 10 gün testi yapmışım ama daha hasta olmadım kramp oluyor arada bide belim kopacak gibi inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz Allahım kimsenin kulağını boş bırakmaz inşallah bide yarın 14 kan vermeyi düşünüyorum adetim iki gün geçikti
Amin inşallah bekliyorum haberlerini

Amin inşallah bekliyorum haberlerini

Yarın 12.gün bugün erken gebelik yaptım belli belirsiz pozitif ama hala iğneden kalanda olabilir idrara düşmesi çok geç oluyor çünkü regl gecikmenin 3 gün sonrasında erkenler net cevap veriyor. Tabii senedini olumsuza da hazırla ben de stres yaptığım için tüm evi döküp dip köşe temizlik yaptım mesela. Ama streslendirme de kendini belki döllendi ve tutunmaya çalışıyor. Bana da avakado dediler hiç sevmiyordum muz ile karıştırıp yedim her gün umarım işe yaramıştır😅
Merhabalar siz bugün test yaptırdınız mı acaba sizle aynı gün aşılama yaptırmışızda kasıklarım ve belim çok ağrıyor gaz sancımda oluyor ben korkudan yapamadım bugün

merhaba kızlar. Benim de bu salı günü aşılamam oldu. O günden beri hep evdeyim yatıyorum. Ama belirti falan hiç bişey yok şuana kadar ilk gün sancım oldu sadece. Hayırla sonuçlanır inşAllah hepimizinki 😊
Benimde geçen pazartesi yapıldı aşılamam belirti 0 :)

Ben de de belirti yok. Progestanı içtikten sonra uyuyorum direk dün gece geç uyuduğum için bi tık baş dönmesi oldu o kadar sadece o da ilaçtan
Banada duphaston yazdı sadece canım bide şey soracaktım aşılama 6 şubat ya 12.günümüz nasıl oluyor bizim 6 şubatı 1 mi sayıyoruz yoksa 7 şubat mı 1 oluyor

Back