Bende 6sında aşılama oldum canım. Bana progestan berdi onu her akşam yutuyorum. Birde aspirin verdi 2 günde bir kullan dediMerhaba hanımlar bende 7şubat da yaptırdım 3.kez aşılama bugün 4.gün hafif mide bulantısı yorgun hissediyorum belim ağrıyor bazen bide kasıklarımda kramp var gaz var öyle sürekli dinleniyorum ama Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ben gonalf iğne ile gelişti yumurtalar 2 tane anca 20 mm 18 mm sol tarafda idi bide bana bu sefer progestan vb bişey vermedi doktor size verdiler mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR
- Konu Sahibi mrv908
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bilmem valla bana diğer 2 aşılamamda verilmişti progestan ama bunda vermediler belki bi bildiği vardır doktorun hayırlısı olsun inşallah ne gibi belirtilerin var acebaBende 6sında aşılama oldum canım. Bana progestan berdi onu her akşam yutuyorum. Birde aspirin verdi 2 günde bir kullan dedi
İlk günü hafif kasık ağrısı vardı. Bir de dün bıçak saplanır gibi oldu onun dışında hiç bi belirtim yok valla. Garanti olsun diye 20sinde test verdi bekleyebilirim inşAllahBilmem valla bana diğer 2 aşılamamda verilmişti progestan ama bunda vermediler belki bi bildiği vardır doktorun hayırlısı olsun inşallah ne gibi belirtilerin var aceba
Umarım herşey çok güzel olur Allahım gönlümüzün muradını versin inşallah isteyen dileyen herkese versin Rabbimİlk günü hafif kasık ağrısı vardı. Bir de dün bıçak saplanır gibi oldu onun dışında hiç bi belirtim yok valla. Garanti olsun diye 20sinde test verdi bekleyebilirim inşAllah
İnşallah güzel haberler alırsınız bana duphaston verdi tutunması içinmiş bende de o sanırım yoğun halsizlik eklem kas ağrıları yapıyor ve grip olacak gibi hapşırıyorum aşılamadan bu yanaMerhaba hanımlar bende 7şubat da yaptırdım 3.kez aşılama bugün 4.gün hafif mide bulantısı yorgun hissediyorum belim ağrıyor bazen bide kasıklarımda kramp var gaz var öyle sürekli dinleniyorum ama Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ben gonalf iğne ile gelişti yumurtalar 2 tane anca 20 mm 18 mm sol tarafda idi bide bana bu sefer progestan vb bişey vermedi doktor size verdiler mi
Amin canım inşAllah güzel haberleride paylaşırız senin bi sebebi var mıydı peki. Bende pcos var. Çatlatma iğnesiyle denemiştik öncesinde. Bu ilk aşılamamUmarım herşey çok güzel olur Allahım gönlümüzün muradını versin inşallah isteyen dileyen herkese versin Rabbim
Hadi inşAllah güzel haberlerini alırızİnşallah güzel haberler alırsınız bana duphaston verdi tutunması içinmiş bende de o sanırım yoğun halsizlik eklem kas ağrıları yapıyor ve grip olacak gibi hapşırıyorum aşılamadan bu yana
Amin İnşallah Allah razı olsun hepimiz güzel haberler alalım Allahın izni ile Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahİnşallah güzel haberler alırsınız bana duphaston verdi tutunması içinmiş bende de o sanırım yoğun halsizlik eklem kas ağrıları yapıyor ve grip olacak gibi hapşırıyorum aşılamadan bu yana
Amin İnşallahAmin canım inşAllah güzel haberleride paylaşırız senin bi sebebi var mıydı peki. Bende pcos var. Çatlatma iğnesiyle denemiştik öncesinde. Bu ilk aşılamam
Evet pcos ve yumurta tembelliği var bu 3.kez aşılama 12 kez çatlatma iğnesi 6 kez klomen 5 kez femara ile denendi olmadı inşallah bu sefer olur Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallah
İnşAllah bu son olur da gerisine gerek kalmaz.Amin İnşallah
Evet pcos ve yumurta tembelliği var bu 3.kez aşılama 12 kez çatlatma iğnesi 6 kez klomen 5 kez femara ile denendi olmadı inşallah bu sefer olur Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallah
- 26 Temmuz 2021
- 662
- 652
- 53
- 31 Ekim 2022
- 283
- 153
- 33
- 30
Herşey gönlünüzce olsun inşallah kuran biliyorsanız Meryem suresi okuyun bilmiyosanız YouTube dan dinleyinKızlar merhaba bende salı günü aşılama yaptırıcam inşallah bugün 22.30 da çatlatma iğnesi vuracağım
Allahım gönlünüze göre versin inşallah işiniz yorucumu ağır kadırdığınız bir iş ise rapor alın derim ağır kaldırmak yasak çünki bol bol Meryem suresi okuyun bilmiyosanız YouTube dan dinleyinKızlar aşılama adetten sonra kaçıncı gün oluyor.
Doktorum 10 adet femara kullandırdı o bitti şimdi gonal f iğneye başlattı
Yarın gideceğim tekrar yumurtama bakacakmış 16mm di en son
Aşılama sonrası işe gidebilirsin dedi bana
- 14 Eylül 2022
- 34
- 3
- 16
- 23
Aynı gün olmuşuz canımBen de dün oldum umarım hayırlı sonuçlar alırız
Hayırla sonuçlanır inşAllah. Benim 23 ocak adet günümdü 6 şubat da aşılamam yapılmıştıKızlar aşılama adetten sonra kaçıncı gün oluyor.
Doktorum 10 adet femara kullandırdı o bitti şimdi gonal f iğneye başlattı
Yarın gideceğim tekrar yumurtama bakacakmış 16mm di en son
Aşılama sonrası işe gidebilirsin dedi bana
Ama üzülme üzüldükçe belki tutunmaya çalışıyor ve sen vücudunu yıpratıyorsun. Daha 11 de çıkmaz ki şöyle düşün 5 gün döllenme süresi oldu tutundu 7 gün bu kanına belki yansır evet ama idrara çok sonra düşüyor. Bence 15 i bekle ama olmazsa da iki gün arayla kan ver ki gerçek sonucu öğrenesin. Belki sonrasında ki ilişkiyle döllendi. Kendini üzme lütfen zaten orana yüzde 20 veriyorlar. Ben de bugün erken gebelik yapmadım 11.günüm ama daha iğnenin etkisi dün geçti dün çıkmadı birşey erken gebelikte bende. Sonra yükselebilir. Umudumuzu hep diri tutalımBenimde bugün 11 günüm dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ağlamaktan bir hal düştüm ama herkes üzme kendini 15 gün kan ver diyo ne yapmalıyım
Bana da vermedi bende de 18,16,14,12 sağda solda da 12 vardı. Çatlatma vurulduğumda. Ağrı,gaz mide bulantısı iğneden. Vücuda hcg hormonu aşılandığı için vücut hamileymiş gibi tepkime veriyor. Bende de ilk günler oldu sonra kesildi şimdi belim ağrıyor ama reglim yaklaştığı içinde olabilirMerhaba hanımlar bende 7şubat da yaptırdım 3.kez aşılama bugün 4.gün hafif mide bulantısı yorgun hissediyorum belim ağrıyor bazen bide kasıklarımda kramp var gaz var öyle sürekli dinleniyorum ama Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ben gonalf iğne ile gelişti yumurtalar 2 tane anca 20 mm 18 mm sol tarafda idi bide bana bu sefer progestan vb bişey vermedi doktor size verdiler mi
Benim bat 14 Şubat çatlatma iğnesini 4 şubatta vurdum aşılama 6. Şubatta oldu. Batı geçirirsem ümit var mıdır yoksa duphaston iğneler vs adeti geciktirir mi