• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Aynı tarihlerde çatlatma ve aşılamamız yapılmış. Bana 19unda yapabilirsin dedi ama dayanamam ben 16-17sinde test yapcam ben

Aynı tarihlerde çatlatma ve aşılamamız yapılmış. Bana 19unda yapabilirsin dedi ama dayanamam ben 16-17sinde test yapcam ben
Yap ama sonuca üzülme ben yarın test yapacağım kan vereceğim test düşük çıkarsa diye bugünden gerilmeye başladım

Benim karnım çok sis ve gazım var aşırı ama yapmakta zorlanıyorum pkosum iki yumurtam büyümüştü biri sağda biri solda onun haricinde hafif bulantım var :)
Ay canım ya benimde 2 yumurtaydi benim ilk 3 gün çok zor geçti ama şuan hafif kaşık ağrısından başka biraz halsizlik var şişlik yemekten sonra oluyor bende

Yap ama sonuca üzülme ben yarın test yapacağım kan vereceğim test düşük çıkarsa diye bugünden gerilmeye başladım
Olsun olumsuza da hazırladım ben kendimi. Bu ay olmıycak gibi hissediyorum niyeyse. Kaçıncı günün canım senin

Olsun olumsuza da hazırladım ben kendimi. Bu ay olmıycak gibi hissediyorum niyeyse. Kaçıncı günün canım senin
Yarın 12.gün bugün erken gebelik yaptım belli belirsiz pozitif ama hala iğneden kalanda olabilir idrara düşmesi çok geç oluyor çünkü regl gecikmenin 3 gün sonrasında erkenler net cevap veriyor. Tabii senedini olumsuza da hazırla ben de stres yaptığım için tüm evi döküp dip köşe temizlik yaptım mesela. Ama streslendirme de kendini belki döllendi ve tutunmaya çalışıyor. Bana da avakado dediler hiç sevmiyordum muz ile karıştırıp yedim her gün umarım işe yaramıştır😅

Pek etkisi kalacağını sanmıyorum 12. Gün geçmiştir iğnenin etkisi bence. Haberdar et mutlaka bizi de

Bana da vermedi bende de 18,16,14,12 sağda solda da 12 vardı. Çatlatma vurulduğumda. Ağrı,gaz mide bulantısı iğneden. Vücuda hcg hormonu aşılandığı için vücut hamileymiş gibi tepkime veriyor. Bende de ilk günler oldu sonra kesildi şimdi belim ağrıyor ama reglim yaklaştığı içinde olabilir
Allahım büyük inşallah tutar bize 5 gün gün aşırı ilişki olsun dedi size nasıl önerdiler

Yarın 12.gün bugün erken gebelik yaptım belli belirsiz pozitif ama hala iğneden kalanda olabilir idrara düşmesi çok geç oluyor çünkü regl gecikmenin 3 gün sonrasında erkenler net cevap veriyor. Tabii senedini olumsuza da hazırla ben de stres yaptığım için tüm evi döküp dip köşe temizlik yaptım mesela. Ama streslendirme de kendini belki döllendi ve tutunmaya çalışıyor. Bana da avakado dediler hiç sevmiyordum muz ile karıştırıp yedim her gün umarım işe yaramıştır😅
Kendinizi nasıl hissediyorsunuz belirtiler neler aceba inşallah tutmuştur 🙏🏻🌸

Bende yarın aşılama olacağım kızlar bu ay yumurtayı büyütmek için çok uğraştık 3 tane gonal f 900lük bitirdim ilk aşılamam daha önce 3 kez çatlatma iğnesiyle denedik ama olmadı bu kez umudum yüksek 2 tane 19mm yumurtam vardı yarın içinde biraz heyecanlıyım

Allahım büyük inşallah tutar bize 5 gün gün aşırı ilişki olsun dedi size nasıl önerdiler
İnşallah tutar, rabbim yüzümüzü güldürsün hepimiz pozitif sonuçlar alalım🙏🏼 benim yalnızca belim ağrıyor, süt beyazı akıntım var ama az kalanı su gibi. Regl olabilirim onun gibi belirtilerim de var. Bana da gün aşırı verdi aşılamanın ertesi günü 2-4-6 diye ama benim eşim askeri personel olduğu için biz buna çok uyarmadık yani gün aşırı gibi olmadı. Olacaksa rabbim o ruhu üfleyecekse her şekilde olacak ben artık buna inanıyorum.geçen hafta hiç geçmemişti yarın da test vereceğim umarım beni üzmez. Üzerse de yazmam buradan ben çünkü hep umutlu haberler okumaya çalışıyorum

İnşallah tutar, rabbim yüzümüzü güldürsün hepimiz pozitif sonuçlar alalım🙏🏼 benim yalnızca belim ağrıyor, süt beyazı akıntım var ama az kalanı su gibi. Regl olabilirim onun gibi belirtilerim de var. Bana da gün aşırı verdi aşılamanın ertesi günü 2-4-6 diye ama benim eşim askeri personel olduğu için biz buna çok uyarmadık yani gün aşırı gibi olmadı. Olacaksa rabbim o ruhu üfleyecekse her şekilde olacak ben artık buna inanıyorum.geçen hafta hiç geçmemişti yarın da test vereceğim umarım beni üzmez. Üzerse de yazmam buradan ben çünkü hep umutlu haberler okumaya çalışıyorum
Amin çokca Amin inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah dualarım sizinle öyle düşünmeyin güzel düşünün ben hamileyim diye kendi kendinizi motive edin umarım hayallerimizi yaşayabiliriz Rabbimin izni ile 🙏🏻🌸

İnşallah canım senin testi kaçıncı gün yapmayı düşünüyorsun
Defalarca erken test yaptım bu sefer acele etmeye gerek yok valla hiç :) olursa olcak zaten olmazsa mücadeleye devam 6 kere femara çatlatma iğnesi 2 kere tüp bebek denedikten sonra artık oluruna bıraktım tedaviyi bırakmıyorum ama oluruna bıraktım Allah nasip ederse olur etmezse yapcak bişey yok:)

sperm sayısı için mutlaka keçiboynuzu kürü yapsın canım eşin. her gün akşamdan 3 tane keçboynuzunu kırıp 2 bardak ılık suda ılık suda beklet. sabah ve akşam birer bardak içsin spermleri çok hareketlendiriyor. sen test vermeden 1 hafta önce yapın bunu mutlaka
Adet hala olmadim 4 gun gecikti beklemedeyim. İnsallah bi mucize olur 🙏 olmazsa denicem cok tesekkur ederim 🤍

Back