• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2024 AŞILAMA OLANLAR

Ayy inşallah ya, hemen doktoruma yazdım ama haber bekliyorum 🫶 aynı belirtileri yaşıyorduk seninle, inşallah güzel haberlerr alırızzz
İnşallah öyle olur ben test gününe kadar beklemeye çalışıyorum 6 gün kaldı var mı yok mu görecez bakalım rabbim hepimizin çabasını görüyor mehametiyle bizleri mutlu etsin inşallah çabalarımıza olumlu bir cevap alalım inşallah 🥰🤲🏻🌺

İnşallah öyle olur ben test gününe kadar beklemeye çalışıyorum 6 gün kaldı var mı yok mu görecez bakalım rabbim hepimizin çabasını görüyor mehametiyle bizleri mutlu etsin inşallah çabalarımıza olumlu bir cevap alalım inşallah 🥰🤲🏻🌺
İnşallah canım İnşallah 🥰🥰

Tekrar kan testi verdim değerim 10 a düşmüş 😥

Tekrar kan testi verdim değerim 10 a düşmüş 😥
Sıkma canını hiç canım belkide iğne etkisini anca atıyor vücudun önce iğne etkisi atılıyor daha sonra varsa gebelik beta yükseliyor diye biliyorum hayırlısı olsun bakalım biraz daha beklememiz lazım bence

Sıkma canını hiç canım belkide iğne etkisini anca atıyor vücudun önce iğne etkisi atılıyor daha sonra varsa gebelik beta yükseliyor diye biliyorum hayırlısı olsun bakalım biraz daha beklememiz lazım bence
Erken davrandım baya zaten, sonra pişman oldum ama ne fayda 😔 hayırlısı olsun artık inşallah, Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin 🫶

Merhaba kizlar bugün benim aşılamanın 10.günü Sabah erken gebelik testi yaptım ilk başta hiçbisey yoktu sonradan 2.cizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim

Eklentiler

• IMG_20240217_160404.jpg
    IMG_20240217_160404.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba bence 14-15. Günü bekleyin bu teste göre var ama erken davranmışsınız iğnenin etkisinden dolayı böyle çıkmış olabilir

Benim bugün aşılamanın 4. Günü hiç umudum yok ve bence hamile de değilim öyle hissediyorum hiç bir belirti de yok Allah hepimize nasip eder inşallah sonucunu alanlar yazsın lütfen umut olsun burda genelde tutmayanlar yazmış belki de ondan etkilendim bilmiyorum 😔

Merhaba bence 14-15. Günü bekleyin bu teste göre var ama erken davranmışsınız iğnenin etkisinden dolayı böyle çıkmış olabilir
Aşılamanın 5.günü bugün ilk günden beri kasık ağrılarım var bugün daha da arttı mesane üzerinde baskı var sanki sürekli tuvaletim var gibi tuvaletimi yaparken de zorlanıyorum neden acaba ağrı dayanılmaz oldı

Aşılamanın 5.günü bugün ilk günden beri kasık ağrılarım var bugün daha da arttı mesane üzerinde baskı var sanki sürekli tuvaletim var gibi tuvaletimi yaparken de zorlanıyorum neden acaba ağrı dayanılmaz oldı
Bende olmadı ilk iki gün ara ara çok rahatsız etmeyecek şekilde oldu işlem de kolaydı ben hiç bir şey hissetmedim

Perşembe günü kan vericem gram belirtim yok😂 bı kaç gün önce bir kasik ağrısı olmuştu sonrasında hiç bişey mide bulantısı vs herhangi hiç bişey yok bu ay da olmadı sanırım. Neyseki bu sefer kendimi dizginledim ve öncesinde test yapmadim

Benim bugün aşılamanın 4. Günü hiç umudum yok ve bence hamile de değilim öyle hissediyorum hiç bir belirti de yok Allah hepimize nasip eder inşallah sonucunu alanlar yazsın lütfen umut olsun burda genelde tutmayanlar yazmış belki de ondan etkilendim bilmiyorum 😔
Canım böyle umutsuzluğa kapılma hormonlarını etkileme böyle düşünürsen etkilenirsin. Sen elinden geleni yapıyorsun olmayacak deme olumlu düşün en hayırlı zamanda rabbim nasip etsin inşallah. Herkesin belirtileri farklı kimi hiç belirti yaşamıyor hayırlısıyla biz zamanımızı bekliyecez🙏🏻

Bende aynı durumu yaşıyorum. Çikolata kistlerim var acaba onlar mi baskı yapıyor diye düşündüm. Çok afedersiniz ilişki de zorlandım aynı ağrım oldu. İlk algılamada olmamıştım.

Canım benim negatif bugün kanamam geldi, kimyasal geçirdin dedi doktorum, normal günümden de erken geldi zaten 😔
Çok üzüldüm ya rabbim bu kayıptan sonra ummadık anda güzelliği müjdelesin inşallah sizlere birdahaki ay kanama görmeyip gebelik haberi aldığınız bir ay olur inşallah 🤲🏻🤲🏻

Canım böyle umutsuzluğa kapılma hormonlarını etkileme böyle düşünürsen etkilenirsin. Sen elinden geleni yapıyorsun olmayacak deme olumlu düşün en hayırlı zamanda rabbim nasip etsin inşallah. Herkesin belirtileri farklı kimi hiç belirti yaşamıyor hayırlısıyla biz zamanımızı bekliyecez🙏🏻
İnşallah canım hepimizin yüzünü güldürsün rabbim

Bende aynı durumu yaşıyorum. Çikolata kistlerim var acaba onlar mi baskı yapıyor diye düşündüm. Çok afedersiniz ilişki de zorlandım aynı ağrım oldu. İlk algılamada olmamıştım.
Evet benimde ilişki sırasında da oldu ohss sendromu olmuşum zaten ondan dolayıymış sizde mi aşılama oldunuz

Evet benimde ilişki sırasında da oldu ohss sendromu olmuşum zaten ondan dolayıymış sizde mi aşılama oldunuz
Evet 2. aşılama. Aşılama sonrası 6. günüm daha sakin ilerliyorum bu kez erken gebelik testi yapmayı düşünmüyorum akışına bıraktım😊

Back