Tamam canim hazirlanip gidiyorummmmBakıyorlar canim benim hep haftasonuna denk gelirdi baktirmak istedigimde ben yaptiriyordum tek acil değil devlet sehir hastaneleri bile bakiyor acilden
İnşallah hayırlı haberlerle dönersinTamam canim hazirlanip gidiyorummmm
11 de gidicem canım almayaİnşallah hayırlı haberlerle dönersin
Ohaaa süperr ben biliyordumHamileyimmm kizlarrrr sonucum 191 çıktı
Babamla agladikOhaaa süperr ben biliyordum
Ayy inşAllah çok güzel hisler bunlar bizlere darisiBabamla agladikRabb'im inşallah sağ salim kucağıma almayi nasip etsin herkse nasıp etsin
Aminn inşallah kuzum Rabb'im isteyen herkese nasip etsinAyy inşAllah çok güzel hisler bunlar bizlere darisiben klomen kullandım ya şimdi salı günü çağardi beni neye bakilcak uyarıcı iğne verilmedi bana mesela niçin verilmedi salımlı verilir
Ya ben ne dedimmmmHamileyimmm kizlarrrr sonucum 191 çıktı
Dariisi bizee baklaım bu ay benm ilk denemem klomen ile bizeen neler çikcakYa ben ne dedimmmm
Ay cok sevindimmmmm hadi gözün aydin canim
Gözün aydin cnm Allah sağlıklı sekilde kucağına almayi nasip etsin inşallahHamileyimmm kizlarrrr sonucum 191 çıktı
Çok teşekkür ederim Rabb'im isteyen herkese nasip etsinGözün aydin cnm Allah sağlıklı sekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah
Aminn insallah belirtilerin nelerdi cnm kaçıncı gün tedt yapıp poz. GördünÇok teşekkür ederim Rabb'im isteyen herkese nasip etsin
İnşallah bizlerde pozitif görürüzDariisi bizee baklaım bu ay benm ilk denemem klomen ile bizeen neler çikcak
Geçmiş mi cnm senin iğne etkisi kontrol ettin mi tekrarİnşallah bizlerde pozitif görürüz
Belirtilerin adet olcak gibi hissin oluyor arada göğüslerim ağrıdı ben 12.gunden.beri test yaptım git gide koyulasti bugünde erken gebelik yaptım eşim hadi gidelim dedi 16.gune kadar pozitif gördüm işte bugün gittiğimde 191 çıkmış sonucumAminn insallah belirtilerin nelerdi cnm kaçıncı gün tedt yapıp poz. Gördün
Anlayamadim ama yerlesme kanaması gibi kan geldi yani lekeGeçmiş mi cnm senin iğne etkisi kontrol ettin mi tekrar
Ayy inşallah yerlesmedirAnlayamadim ama yerlesme kanaması gibi kan geldi yani leke
10.gun bugun test mi versem dusuncesi sardi
Anladım cnm bnmde adet olacak gibi ağrım var ama test yapmadim daha çok merak ediyorum bndeBelirtilerin adet olcak gibi hissin oluyor arada göğüslerim ağrıdı ben 12.gunden.beri test yaptım git gide koyulasti bugünde erken gebelik yaptım eşim hadi gidelim dedi 16.gune kadar pozitif gördüm işte bugün gittiğimde 191 çıkmış sonucum