bekliyoruzzz
Sizin süreciniz nasıl?
femara+ovitrelle ikinci denememSizin süreciniz nasıl?
Öncelikle merhabainşallah beklediğimize kavuşuruz şuan Klomen kullanıyorum. Cumartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek. İlk denemem bu arada
Amin inşallahHayırlı olsun Rabbim sonucunda evlat nasip etsin inşallah. Klomen günde kaç adet kullanıyorsunuz bir de adetinizin kaçıncı gününde başladınız
Aynı şekilde ben de öyleMerhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?
17 Şubat çatlatma iğnesi oldum.
Zaman geçmiyor
Amin inşallahKlomen adetin 5. Günü başladım 5 gün kullanacağım. Bugün üçüncü gündeyim. Cumartesi randevu alıp gideceğim işte. İnşallah istediğim gibi işler süreç. Dua eder dua beklerim
Aynı şekilde ben de öyle
İğne vuruldum bekliyorum 36 saat oldu
Elimden gelen değerlendirmeyi yaptım eşimle
Doktor 1 tane yumurta gördüm dedi ama sağlı sollu kasık hassasiyetim var Allahtan hayırlısıBirlikte bekleyelim
Bu akşam da sağ tarafımda özellikle bi baskı varÇok erken ya daha bi süre sonra doktorun yumurtayı gördüğü tarafında daha belirgin ağrı olmaya başlar bence :))
AminRabbiö gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin inşallah tek yapabileceğimiz dua etmek ve sabretmek
Sende bendensin o zamanAminhepimizin inşallah.. aslında bu durumlardan çok etkilenmezdim ama ben de başka bir şehire geldim. Arkadaş komşu yakın kimse yok. Onun stresiyle de iyice kafama taktım..
Allah yardımcımız olsun inşallahSende bendensin o zaman