Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

Ay ya benimde 12. Günüm idrar testimde negatif çıktı beta hcg 3.6 çıktı acaba yükselir mi
Yani çok arafta bir kan sonucu,yarin tekrarlarsan net sonuc alirsin canim
Ya da pazartesi kesin sonuca ulasirsin kanda
Şunu da deneyebilirsin yarın sabah test yapabilirsen duruma göre bakıp kan verebilirsin ki inşallah yükselir 😍😍

Benim testler böyle arkadaslar varmıdır iğnenin 15inci günü

Eklentiler

• 16773111485561681172148640898305.jpg
    16773111485561681172148640898305.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 447
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 25 yaşında 8 aylık evliyim polikistik over denildi bu yaşıma kadar ilaçsız adet olduğumu hatırlamıyorum klomen başladım bu ay 2 3 yumurtam oluşup sadece bir tanesi gelişmiş çatlatma iğnesi vermedi pek umutlu konuşmadı doktor olsun napalım herşeyin hayırlısı bugün 16. Günüm bel agrılarım başladı inşallah catlar

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 25 yaşında 8 aylık evliyim polikistik over denildi bu yaşıma kadar ilaçsız adet olduğumu hatırlamıyorum klomen başladım bu ay 2 3 yumurtam oluşup sadece bir tanesi gelişmiş çatlatma iğnesi vermedi pek umutlu konuşmadı doktor olsun napalım herşeyin hayırlısı bugün 16. Günüm bel agrılarım başladı inşallah catlar
Hayırlısı olsun hakkınızda bende pztsi kontrole gidicem yumurta gelişimine bakılcak ne iyi gelir ki acbaa yumurta gelişimine

X