Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

Aminn insallah belirtilerin nelerdi cnm kaçıncı gün tedt yapıp poz. Gördün
Belirtilerin adet olcak gibi hissin oluyor arada göğüslerim ağrıdı ben 12.gunden.beri test yaptım git gide koyulasti bugünde erken gebelik yaptım eşim hadi gidelim dedi 16.gune kadar pozitif gördüm işte bugün gittiğimde 191 çıkmış sonucum 🤲

Belirtilerin adet olcak gibi hissin oluyor arada göğüslerim ağrıdı ben 12.gunden.beri test yaptım git gide koyulasti bugünde erken gebelik yaptım eşim hadi gidelim dedi 16.gune kadar pozitif gördüm işte bugün gittiğimde 191 çıkmış sonucum 🤲
Anladım cnm bnmde adet olacak gibi ağrım var ama test yapmadim daha çok merak ediyorum bnde

X