Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

Merhabalar bende üç klomen başarısız geçti bu ay femara kullandık yumurtam 21 mm olmuştu çatlatma ignesini 23 Şubat'ta yaptım 24. Ve 36. Saatte iliski oldu ama devamında aşırı batma hissi oturup kalkarken ve bugünde rahimde bı ağrı var sizde de oldumu acaba ?

18 şubat ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 20 şubat 12:30 da ilk aşılamam yapıldı. tek bir tane yumurtam vardı 19mmydi. rahim duvarının kalınlığı dahil her şeyin çok iyi olduğunu söyledi pcosluyum buna bağlı insülin direnci yüksek bir yandan glifor ve vitamin kullanıyorum aşılama sonrası şuanda lutinus fitil kullanıyorum. aşılamadan sonra 1.günden itibaren hergün gebelik testi yaparak ovitrellenin vücuttan atılıp atılmıcanın takibini yapıyorum 4.gün silik çizgi olarak devam ediyor
aşılama sonrası lekelenmem oldu (doktorum iyi bişey olduğunu yumurtanın çatladığnı gösterdiğini söyledi
1.gün ağrım oldu lekelenmem artık gitmişti.
2.gün ara ara ağrılarım oldu
3.gün aşırı kasık ağrısı gaz sıkışması yaşadım
4.gün şuanda aşırı gaz sıkışması var sadece karında şişlik
Bende de aynı şekilde ağrım oldu batma hissi vardı sağ kasığımda ve ilişki sonrası aşırı gaz sıkışması oldu ve bir saat sonra sağdaki batma hissi geçip rahimde ağrım oldu

Bende adet ağrısı gibi ağrı geliyor cnm sanırım adet olcam :KK43: ama birsey soyliyim mi sana ben çoğu kisinin bel ağrısı duyduğumda hep hamilelik haberini aldim
Benim belim genelde de ağrıyor ama iğne olduktan sonra aşırı arttı özellikle 2.3. Gün sonrasında ara ara devam etti, 10. Güne kadar falan pozitifti hep idrar testlerim sonra bir negatife döndü pir döndü geçen çarşamba kan verdim beta hcg 3.25 çıktı cuma verdim 3.6 çıktı progestanımı yükselmişti baya bakalım bir daha kan verince nasıl çıkıcak
Genelde bende göğüs ağrısı olanlarda okudum hamile olduğunu bende hiç yok ağrı durup durup sapık gibi elliyorum acı sızı var mı diye 😂😂 kasık ağrısı arada oluyor bende de aha diyorum adet oldum gaz sıkışması çok oluyor bir de iğne olduğumdan beri affedersin kabız çok oldum bende böyle yani durumlar

Benim belim genelde de ağrıyor ama iğne olduktan sonra aşırı arttı özellikle 2.3. Gün sonrasında ara ara devam etti, 10. Güne kadar falan pozitifti hep idrar testlerim sonra bir negatife döndü pir döndü geçen çarşamba kan verdim beta hcg 3.25 çıktı cuma verdim 3.6 çıktı progestanımı yükselmişti baya bakalım bir daha kan verince nasıl çıkıcak
Genelde bende göğüs ağrısı olanlarda okudum hamile olduğunu bende hiç yok ağrı durup durup sapık gibi elliyorum acı sızı var mı diye 😂😂 kasık ağrısı arada oluyor bende de aha diyorum adet oldum gaz sıkışması çok oluyor bir de iğne olduğumdan beri affedersin kabız çok oldum bende böyle yani durumlar
Bende kabızlık yokta kasık ağrısı hala geçmiş değil aynı adetteki gibi birde gaz olayi var karnim acayip şiş

Aynen canım klomen+ovitrelle ikinci ayım ilk ayımda kimysal olu
Hadi inşallah hamişssinizdir inşallah bende hamiş kalırım bu ay benm kontrolüm var daha yarın ama ovulasyon testleri yapiyorum yumrtlamayi daha yakalayamadık klomenle yumurta ekstrqdan fazlalık sağlıyor diye duymuştum soğru bilgi mi acaba

X