Yok canım erken gebelik testi oda Trendyoldan almıştımT1/T2 yazan evde kan ile bakılan yeni testlerden mi?
Ayrıca 15.gunde pozitif çıkıyor var mi diye sorulur mu kizzzzz
Hımm inş bnde olmaz ilk denemem klomenBen klomenle enfeksiyon yaşıyorum o sebeple femara dışında kullanmiyoruz
Ben de gördüm de kan ile bakılan vardı şeker ölçümü yapılır gibi o zannettimYok canım erken gebelik testi oda Trendyoldan almıştım
Ben de pko var maalesef o sebeple enfeksiyona cevirmisti her vucut aynı değilHımm inş bnde olmaz ilk denemem klomen
Yok canım ya bende ilk defa yaptım bugünde yaptım işte pozitif bayandır bekliyoruz varmıdır acabaBen de gördüm de kan ile bakılan vardı şeker ölçümü yapılır gibi o zannettim
Anladim şimdi test ne zmn yapilcakBen de pko var maalesef o sebeple enfeksiyona cevirmisti her vucut aynı değil
Zaten isimler ve ufak içerik değişikliği dışında ilaclar aynı
A pardon yanlış yazmışım içmedim yedimSuyunu mu içtiniz yednz mi
Be kadr mesela bir iki miA pardon yanlış yazmışım içmedim yedim
Siz şuan hangi asamadasiniz?Anladim şimdi test ne zmn yapilcak
Ben mi yanlış görüyorum yoksa anlamadim miYok canım ya bende ilk defa yaptım bugünde yaptım işte pozitif bayandır bekliyoruz varmıdır acaba
Anlamadım ?Ben mi yanlış görüyorum yoksa anlamadim mi
Testlerde zaten pozitif?
Canım testleri sormadın mı 15.gundeyim test yaptim sonuclar bunlar diye paylasim yapmissin ya pozitif görüyorum benAnlamadım ?
Evet işte aklım da şu var acaba iğne etkisi olabilir miCanım testleri sormadın mı 15.gundeyim test yaptim sonuclar bunlar diye paylasim yapmissin ya pozitif görüyorum ben
15.gun iğne etkisi kalmiyorEvet işte aklım da şu var acaba iğne etkisi olabilir mi
Şimdi tekrar erken gebelik testi yapicammm15.gun iğne etkisi kalmiyor
Bece gidip beta baktir ve 1 bucuk saat sonra bizlere bildir hadi hadiKizlar pazar günleri acilden gebelikte kan testi yaparlarmi
Bakıyorlarmi kiz acaba sonra gidip rezil olmiimmBece gidip beta baktir ve 1 bucuk saat sonra bizlere bildir hadi hadi
Ay çok heyecanli
Bakıyorlar canim benim hep haftasonuna denk gelirdi baktirmak istedigimde ben yaptiriyordum tek acil değil devlet sehir hastaneleri bile bakiyor acildenBakıyorlarmi kiz acaba sonra gidip rezil olmiimm