Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

18 şubat ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 20 şubat 12:30 da ilk aşılamam yapıldı. tek bir tane yumurtam vardı 19mmydi. rahim duvarının kalınlığı dahil her şeyin çok iyi olduğunu söyledi pcosluyum buna bağlı insülin direnci yüksek bir yandan glifor ve vitamin kullanıyorum aşılama sonrası şuanda lutinus fitil kullanıyorum. aşılamadan sonra 1.günden itibaren hergün gebelik testi yaparak ovitrellenin vücuttan atılıp atılmıcanın takibini yapıyorum 4.gün silik çizgi olarak devam ediyor
aşılama sonrası lekelenmem oldu (doktorum iyi bişey olduğunu yumurtanın çatladığnı gösterdiğini söyledi
1.gün ağrım oldu lekelenmem artık gitmişti.
2.gün ara ara ağrılarım oldu
3.gün aşırı kasık ağrısı gaz sıkışması yaşadım
4.gün şuanda aşırı gaz sıkışması var sadece karında şişlik

18 şubat ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 20 şubat 12:30 da ilk aşılamam yapıldı. tek bir tane yumurtam vardı 19mmydi. rahim duvarının kalınlığı dahil her şeyin çok iyi olduğunu söyledi pcosluyum buna bağlı insülin direnci yüksek bir yandan glifor ve vitamin kullanıyorum aşılama sonrası şuanda lutinus fitil kullanıyorum. aşılamadan sonra 1.günden itibaren hergün gebelik testi yaparak ovitrellenin vücuttan atılıp atılmıcanın takibini yapıyorum 4.gün silik çizgi olarak devam ediyor
aşılama sonrası lekelenmem oldu (doktorum iyi bişey olduğunu yumurtanın çatladığnı gösterdiğini söyledi
1.gün ağrım oldu lekelenmem artık gitmişti.
2.gün ara ara ağrılarım oldu
3.gün aşırı kasık ağrısı gaz sıkışması yaşadım
4.gün şuanda aşırı gaz sıkışması var sadece karında şişlik

Hadi hayırlısı olsun gün geçtikce sürecinizi paylaşmaya devam edin takipte kalalım ❤️

Hiç mi ovitrelle kullanan yok bu ay??
Bendede pcos var . İlaçla yumurta gelisdirdik 4 tane vardı.. 10 şubatda ovitrelle oldum 3 gün sonra doktor 3 çatlamış yumurta olduğunu söyledi.. iğnenin 11 çi günü test yaptım negatifdi.. şimdi 14 cu günü.. doktor adetin geciktikten sonra yap dedi.. 28 şubatda adet olmam gerekiyor bekliyorum şimdilik.. hayırlısı olsun.. hamilelik olursa ikiz ola bilir mi sence ?

Bende 2şubatta klomene başladim günde 2kez. 9şubatta kontrole gittim. İki yumurtan büyümüş biri 18mm biri 22mm olan çatlamş diğeri çatlamamişti. Garanti olsun diye çatlatma iğnesi vuruldum. . ovitrelle.. adetimin üstündebn iki geçti bugun test yaptım negatif. Acaba hamilelik var mıdır test için erken mi davrandım

Eklentiler

• 16772570382273392984690473903232.jpg
    16772570382273392984690473903232.jpg
    263,9 KB · Görüntüleme: 588
Bendede pcos var . İlaçla yumurta gelisdirdik 4 tane vardı.. 10 şubatda ovitrelle oldum 3 gün sonra doktor 3 çatlamış yumurta olduğunu söyledi.. iğnenin 11 çi günü test yaptım negatifdi.. şimdi 14 cu günü.. doktor adetin geciktikten sonra yap dedi.. 28 şubatda adet olmam gerekiyor bekliyorum şimdilik.. hayırlısı olsun.. hamilelik olursa ikiz ola bilir mi sence ?

Olabilir neden olmasın ☺️ benim doktorum iki yumurtanın üstünde çatlatma yapmıyorum demişti çoğul 3-4üz gebelik olur diye

Bende 2şubatta klomene başladim günde 2kez. 9şubatta kontrole gittim. İki yumurtan büyümüş biri 18mm biri 22mm olan çatlamş diğeri çatlamamişti. Garanti olsun diye çatlatma iğnesi vuruldum. . ovitrelle.. adetimin üstündebn iki geçti bugun test yaptım negatif. Acaba hamilelik var mıdır test için erken mi davrandım
Adet üzerinden iki gün mü geçti doğrudur test bu durumda …

Benimde kontrolüm yarın bakalım canım arkadaşlar 🌺
Çatlatmayın pazara verebilir pazartesi aşı yapabilir dua edelim hepimize ❤️

X