Ay ya benimde 12. Günüm idrar testimde negatif çıktı beta hcg 3.6 çıktı acaba yükselir miBen ilk gebeligimi 11.gun ogrendim
Aklimda testlerle takip etme istegi yoktu ama hep bi 8.gunden sonra merakim baslar
Yani çok arafta bir kan sonucu,yarin tekrarlarsan net sonuc alirsin canimAy ya benimde 12. Günüm idrar testimde negatif çıktı beta hcg 3.6 çıktı acaba yükselir mi
Reglime daha 1 haftaya yakın var çok istiyorum inşallahYani çok arafta bir kan sonucu,yarin tekrarlarsan net sonuc alirsin canim
Ya da pazartesi kesin sonuca ulasirsin kanda
Şunu da deneyebilirsin yarın sabah test yapabilirsen duruma göre bakıp kan verebilirsin ki inşallah yükselir
Aaa süper çok güzel bugün ve yarında önemli eğer pazara kadar böyleyseCanım az evvel gene yaptım böyle çıktı birde sanki tansiyonum düştü
Canım az evvel gene yaptım böyle çıktı birde sanki tansiyonum düştü
Ben ilk gebeligimi 11.gun ogrendim
Aklimda testlerle takip etme istegi yoktu ama hep bi 8.gunden sonra merakim baslar sonraki 11.gün mü
Siz de mi klomen kullandınız o dönem :)Ben ilk gebeligimi 11.gun ogrendim
Aklimda testlerle takip etme istegi yoktu ama hep bi 8.gunden sonra merakim baslar
Bnmd pztsiBenimde kontrolüm yarın bakalım canım arkadaşlar
Çatlatmayın pazara verebilir pazartesi aşı yapabilir dua edelim hepimize
ben duramayip teste gitmiştim bile meraklandim 15.gün üstelikBenim testler böyle arkadaslar varmıdır iğnenin 15inci günü
Ahaha bende aslında gitmek istiyorum ama pazartesi gitmek istiyorumben duramayip teste gitmiştim bile meraklandim 15.gün üstelik
Hayırlısı olsun hakkınızda bende pztsi kontrole gidicem yumurta gelişimine bakılcak ne iyi gelir ki acbaa yumurta gelişimineMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 25 yaşında 8 aylık evliyim polikistik over denildi bu yaşıma kadar ilaçsız adet olduğumu hatırlamıyorum klomen başladım bu ay 2 3 yumurtam oluşup sadece bir tanesi gelişmiş çatlatma iğnesi vermedi pek umutlu konuşmadı doktor olsun napalım herşeyin hayırlısı bugün 16. Günüm bel agrılarım başladı inşallah catlar
Ben kuru incir yedim ama fazla kacırmadan etkisi olmuş mudur bilemiyorumHayırlısı olsun hakkınızda bende pztsi kontrole gidicem yumurta gelişimine bakılcak ne iyi gelir ki acbaa yumurta gelişimine
Ne kadar tükettinizBen kuru incir yedim ama fazla kacırmadan etkisi olmuş mudur bilemiyorum
Sabah akşam yemekten önce ikişer tane ictimNe kadar tükettiniz
Ben kuru incir yedim ama fazla kacırmadan etkisi olmuş mudur bilemiyorum
Suyunu mu içtiniz yednz miSabah akşam yemekten önce ikişer tane ictim
Görsel sıralaması hangisiBenim testler böyle arkadaslar varmıdır iğnenin 15inci günü
Ben klomenle enfeksiyon yaşıyorum o sebeple femara dışında kullanmiyoruzSuyunu mu içtiniz yednz mi
Görsel sıralaması han
Yukarıdan aşağıya doğruGörsel sıralaması hangisi
İnşallah pozitif sonuç cikar sıkma içiniReglime daha 1 haftaya yakın var çok istiyorum inşallah
T1/T2 yazan evde kan ile bakılan yeni testlerden mi?Yukarıdan aşağıya doğru