2. Denemem di ilki kimyasal olduSizinde ilk denemeniz miydi
Hiç ümitsizliğe kapılmayın.. ben ablamdan az çok biliyordum süreci 10 yıl sonra tedavisiz kendisi olmuştu onun. Ama o zamana kadar ne aşılamalar tüo bebekler denedi malesef olumsuzdu. Ama herşeyin bir zamanı var tam evlat edinme düşüncesine girmişlerdi ki Rabbim kendiliğinden nasip etti onlara.. bakalım bizde çıktık bir yola ilk aşılama denemem benimde hayırla sonuçlanır inşallahKuzum ilk denememdi ömrümde yumurta çatlatmaydı aşılamaydı hiç duyduğum şeyler değildi çevremden hiç duymadığımdan hiç bilmiyordum öğrendikten sonra çok heveslendim olur sandım nasip..
Anladim cnm valla hic bilgim yok bnmde olmazsa bnde aşılama dusunuyorumda ondan sordumRegl sonrası doktor yumurta takibi yaptı bu süre içinde beş gün sabah akşam femara kullandım (yumurta büyütmek için) tabi yeterli olmadı ve gonalf 300 den 50ler doz göbekten iğne ile devam ettim. Son olarak cumartesi günü iki tane yumurtam yeterli olgunluğa gelince akşam çatlatma iğnesi(ovitrelle)yaptık. Bugünde eşimle birlikte sperm wash dedikleri sperm yıkama yani kaliteli olanları ayrıştırma yapıyorlar ordan örneği alıp doktoruma gittim ve bugün 12.30 gibi aşılamyı yaptık canım aklına takılanları sor ben yazayım
Iste yapmaman gerekiyordu ilkte bende oyleydim insani yipratiyor cok... olsun bence hemen birakma tedaviyi belki femara baslatir bu ay.. birde cnm sen catlatma ignesi olduktan sonra yumurta catlamis mi diye bakti mi doktor tekrar çağırıp ??Diğer ay yaptırır mıyım bilmiyorum bu ay psikolojik açıdan çok zor oldu benim için her allahın günü test yaptım sanırım bu beni mahvetti
Aşılama da ihtimal. %20 diyor doktorum direk hareketli spermi vajinaya enjekte ediyor ilk denemede olan da var 3 te 3üz olanda.. hangi ildesiniz özele mi gidiyorsunuzAnladim cnm valla hic bilgim yok bnmde olmazsa bnde aşılama dusunuyorumda ondan sordum
Bakmadı canım doktor beni sinir etti zaten ben kendim gittim kan testi verdim progesteronum çok yükselmişti doktora attım yumurtan çatlamış bu sonuca göre dedi bana sadece çatlamıştı yaniIste yapmaman gerekiyordu ilkte bende oyleydim insani yipratiyor cok... olsun bence hemen birakma tedaviyi belki femara baslatir bu ay.. birde cnm sen catlatma ignesi olduktan sonra yumurta catlamis mi diye bakti mi doktor tekrar çağırıp ??
Cnm benim çatlama olayina testle fLan bakmadi direkt alttan muayne ettiBakmadı canım doktor beni sinir etti zaten ben kendim gittim kan testi verdim progesteronum çok yükselmişti doktora attım yumurtan çatlamış bu sonuca göre dedi bana sadece çatlamıştı yani
Ben anlamıştım kuzum çatlama olduğunu hem ovülasyondan hem de ağrıdan biz doktorun verdiği günlere pek uyamadık belki ondan olmamıştırCnm benim çatlama olayina testle fLan bakmadi direkt alttan muayne etti
İğne vurulduktan sonra ovü. Testi hep pik gosterir ki test anlamını yitirirBen anlamıştım kuzum çatlama olduğunu hem ovülasyondan hem de ağrıdan biz doktorun verdiği günlere pek uyamadık belki ondan olmamıştır
Bnm gecen ay iğne vurulduğu halde catlamadi da o yuzden söyledimBen anlamıştım kuzum çatlama olduğunu hem ovülasyondan hem de ağrıdan biz doktorun verdiği günlere pek uyamadık belki ondan olmamıştır
Çatlama oldu bence canım zaten progesteron testi yaptırdım 3 kez ilk ikisinde yükseldi bugün yaptırdığımın sonucunda baya düşmüş bunun sebebi de rahim önce kalınlaşıyor bebek varsa bebeğe hazırlıyor yoksa adete hazırlıyor döllenme olmayınca da incelmeye başlıyor benimki de incelmişBnm gecen ay iğne vurulduğu halde catlamadi da o yuzden söyledim
var gibi canım kan testi yaptır yarın istersenMerhaba arkadaşlar bugün çatlatma dan sonra ki 13. Gün iğne gününü saymadan 10 . Günden beri test yapıyorum bariz belirgin bir şekilde pozitif çıkıyor hamilelik varmı acaba
İnşallah vardir ama sanirim var umutlanmayalımda 11.gün sonrasi olabiliyormşMerhaba arkadaşlar bugün çatlatma dan sonra ki 13. Gün iğne gününü saymadan 10 . Günden beri test yapıyorum bariz belirgin bir şekilde pozitif çıkıyor hamilelik varmı acaba
Bende yaptırmayı düşünüyorum ama bazıları ilaç etkisi devam ediyor olabilir demişti ama ilaç etkisi olsa bu kadar belirgin olmazdı diye düşünüyorumvar gibi canım kan testi yaptır yarın istersen
Bende böyle görünce umutlaniyorum ama bir an öncede hamilelik varsada yoksada öğrenmek istiyorumİnşallah vardir ama sanirim var umutlanmayalımda 11.gün sonrasi olabiliyormş
Siz klomen mi kullanmiştinşz aşılama mi olduBende böyle görünce umutlaniyorum ama bir an öncede hamilelik varsada yoksada öğrenmek istiyorum
Anladim cnm hayırlısı inşallahÇatlama oldu bence canım zaten progesteron testi yaptırdım 3 kez ilk ikisinde yükseldi bugün yaptırdığımın sonucunda baya düşmüş bunun sebebi de rahim önce kalınlaşıyor bebek varsa bebeğe hazırlıyor yoksa adete hazırlıyor döllenme olmayınca da incelmeye başlıyor benimki de incelmiş
Bende pcos ve yumurtalık tembelliği var yumurtam klomen ve femara ile gelişmedi gonal f kullandım onulada çok geç gelişti adetime iki gün kala yumurta gelişti çatlatma iğnesi vuruldum o yüzden ne zaman adet olacağımıda bilmiyorumSiz klomen mi kullanmiştinşz aşılama mi oldu