Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

Kuzum ilk denememdi ömrümde yumurta çatlatmaydı aşılamaydı hiç duyduğum şeyler değildi çevremden hiç duymadığımdan hiç bilmiyordum öğrendikten sonra çok heveslendim olur sandım nasip..
Hiç ümitsizliğe kapılmayın.. ben ablamdan az çok biliyordum süreci 10 yıl sonra tedavisiz kendisi olmuştu onun. Ama o zamana kadar ne aşılamalar tüo bebekler denedi malesef olumsuzdu. Ama herşeyin bir zamanı var tam evlat edinme düşüncesine girmişlerdi ki Rabbim kendiliğinden nasip etti onlara.. bakalım bizde çıktık bir yola ilk aşılama denemem benimde hayırla sonuçlanır inşallah

Anladim cnm valla hic bilgim yok bnmde olmazsa bnde aşılama dusunuyorumda ondan sordum

Diğer ay yaptırır mıyım bilmiyorum bu ay psikolojik açıdan çok zor oldu benim için her allahın günü test yaptım sanırım bu beni mahvetti
Iste yapmaman gerekiyordu ilkte bende oyleydim insani yipratiyor cok... olsun bence hemen birakma tedaviyi belki femara baslatir bu ay.. birde cnm sen catlatma ignesi olduktan sonra yumurta catlamis mi diye bakti mi doktor tekrar çağırıp ??

Bakmadı canım doktor beni sinir etti zaten ben kendim gittim kan testi verdim progesteronum çok yükselmişti doktora attım yumurtan çatlamış bu sonuca göre dedi bana sadece çatlamıştı yani

Bnm gecen ay iğne vurulduğu halde catlamadi da o yuzden söyledim
Çatlama oldu bence canım zaten progesteron testi yaptırdım 3 kez ilk ikisinde yükseldi bugün yaptırdığımın sonucunda baya düşmüş bunun sebebi de rahim önce kalınlaşıyor bebek varsa bebeğe hazırlıyor yoksa adete hazırlıyor döllenme olmayınca da incelmeye başlıyor benimki de incelmiş

Merhaba arkadaşlar bugün çatlatma dan sonra ki 13. Gün iğne gününü saymadan 10 . Günden beri test yapıyorum bariz belirgin bir şekilde pozitif çıkıyor hamilelik varmı acaba

Eklentiler

• IMG_20230227_121046.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 128
Anladim cnm hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…