Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

Kızlar merhaba bende dr pco var.Bu ay duphaston verdi adeti düzenlemek için.geçen ay klomen aldım olmadı gebelik.depremden dolayı bu ay gidemedim.size sorum oöacak🙏bizim yumurtlama normalden geç oluyor.ben duphastona adetin 15.günü başladım.bikaç yerde gördüm duphaston aldıktan sonra yumurtlama bitmiş olmalı diyordu.Ama zaten pco lularda 22.gübden önce genelde yumurtlama olmuyor ki.Daha önce kullanan oldu mu duphastonu🙏🙏🙏Adeti düzelen yumurtlama si düzene giren

Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?
Ben yarın gidicem adetin 11.günü beni yarın çağardi bakalım ne gözükcek

Kızlar ben çok kötüyüm sonucu gördüğümden beri ağlıyorum biliyorum her şey Allahtan.. kulağıma bebek ağlama sesi geliyor çıldırıcak gibiyim

Ya
Kızlar ben çok kötüyüm sonucu gördüğümden beri ağlıyorum biliyorum her şey Allahtan.. kulağıma bebek ağlama sesi geliyor çıldırıcak gibiyim
Yaaa yapmayin silkelenip kendimize gelmemiz lazım. Bu günler bidaha gelmicek çnkü buda zmana kaybı üzülerek ertleemiş oluyıruz pes etmek yok

Canım benim sakın ol geçen ay bende öyleydim ki benim yumurtalar catlamamis hani düşün bastan biliyordum adet olacağımı gercekten insani maf ediyor ama sabret sabrin sonu selamet insallah

X