Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

Hanımlar 27 Şubat çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonrası ilişki dedi doktor sonrası için birşey demedi yoğundu sonrasını sormamisim gün aşıri mi her gün mu olacak bilgisi olan varsa cvp verir misiniz
36 saat sonra ilişki dediğinde ben aşılama oldum dün doktor kendisi 38.saati falan bekledi açıkcası o saatlere denk getirin. 36 saat sonrasında 3 gün her akşam ilişki önermişti. Sonrasında da 1 gün ilişşki bi gün mola şeklinde 1 haftayı tamamladık.

Benimde 2 yumurtam oluşmuş klomen ile 3.hemüz yeni oluşuyor iğne falan vermedi dr böyle takip edicez dedi 15gün sonra çağardi birdhaa bugün ve yarın ilşki olsun dedi boyutunuda sölemedi dr yumurtalarin ya 😑😬

Ben de 1 yıllık evliyim. İlk günden beri çocuk istiyoruz ama maalesef hiç pozitif sonuç göremedik. Aksi gibi sürekli şiddetli ara kanamalarım oldu. Bir sürü ilaç doktor görüşmeleri derken durum düzelmeyince histeroskopi oldum. Polip varmış ve temizlendi. Sonrasında 1. ay adet göremedim. Tarlusal ile söküldüm ve 2. Ay adetimi oldum. Daha önce kemoterapi gördüğüm için gebelik konusunda endişeliydik ama yumurta rezervlerimde ve hormonlarımda herhangi bir sorun yokmuş. Eşimin de aynı şekilde her şey yolunda. Sadece benim yumurtalarımın tembel olduğunu söyledi doktor. Söktürücü ile olduğum adet içerisinde doktorum klomen verdi ve ardından büyümüş yumurta gördük. Bugün çatlatma iğnemi vurdum. Bakalım inşallah çok uğraşmadan ilkinde güzel haberi alırım 🙏🏼
Selam bende bu ay 6 Şubat çatlama iğnesi oldum bu gün günüm geçti inşallah gebeyizidir

Merhaba kızlar bende dün aşılama oldum var mı acaba bu ay benim gibi aşılama yaptıran 🤔 Rabbim hepimize hayırlı güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Merhaba ben de yaptıracağım yumurtam on gelişmesini bekliyoruz femara kullanalı 6 gün geçti henüz 8 mm iki günde bir takip yapıyoruz sizin kaç gün sonra yapıldı aşılamanız bir de kaç mm yumurtanız

Merhaba ben de yaptıracağım yumurtam on gelişmesini bekliyoruz femara kullanalı 6 gün geçti henüz 8 mm iki günde bir takip yapıyoruz sizin kaç gün sonra yapıldı aşılamanız bir de kaç mm yumurtanız
Benim klomen kullanmama rağmen 3 tane gelişmiş ama iğne vermedi, reglden itibaren 11.günümdeyim

16×22 14×18 di çatlatma iğnesini vurduğum gün. Ayın 12 sinde adetim bitmişti. 27 sinde yani dün oldum aşılamayı. Bu ay biraz geç büyüdü yumurtalarım femara ve gonalf 50dozdan kullandım

Selam bende bu ay 6 Şubat çatlama iğnesi oldum bu gün günüm geçti inşallah gebeyizidir
İnşallah canım. İnşallah öyleyizdir. Hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz. Muhakkak yaz. Benim daha iğne hariç 5. günüm. Hafif kasık ağrılarım ve çok şiddetli gazım var. İğnenin etkisi olduğunu biliyorum ama hevesliyim. Rabbim çok aratmadan buldursun inşallah

Benim klomen kullanmama rağmen 3 tane gelişmiş ama iğne vermedi, reglden itibaren 11.
Sizde mi aşılama yaptıracaksınız inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🙏🏻
inşallah bana iğne vermedi doktor yaa bie anlamadim sordum hatta hayır iğne yok dedi bu ay ilk denemem die mi acbaa vermedi üç tane yumurtam olmşdaha adetten çikali bi hafta oldı ayın 15i çağardi size iğne mi yapıldı

Benim klomen kullanmama rağmen 3 tane gelişmiş ama iğne vermedi, reglden itibaren 11.

inşallah bana iğne vermedi doktor yaa bie anlamadim sordum hatta hayır iğne yok dedi bu ay ilk denemem die mi acbaa vermedi üç tane yumurtam olmşdaha adetten çikali bi hafta oldı ayın 15i çağardi size iğne mi yapıldı
Ben adetin 2. Günü yani ayın 8inde gittim femaraya başladık 5gün sabah akşam kullandım ayın 16sında kontrole gittim yumurtalar istediği boyutta olgunlaşmadığı için gonalf iğneye başladık ama 9 gün boyunca yani ayın 25 i de dahil iğneye devam ettim 26sında kontrole gittim tekrardan o gün istediği boyuta geldiği için ovitrelleyi yaptım akşam. 1 gün geçti pzartesi ayın 27sinde ilk ultrason yaptı sonrasında gayet güzel dedi aşılamayı yaptık. Sana iğne vermemiş olması ilk ay oldugu için değil yumurtalarının gelişme hızı normal seyrindedir yeterince orantılı gidiyordur o yüzdendir canım içini ferah tut. 15inde gttiğinde eğer yeterince gelişmemiş olursa(ki inşallah gelişir) o zaman iğneye başlatabilir

Kızlar selamlar benim aklıma şey takıldı acaba bu aşılama da da adetin son tarihinden mi hesaplaniyor yoksa aşılama gününden mi hesaplaniyor🥴
Benim bildiğim çatlatma iğnesini vurduktan 36 saat sonrası diye düşünüyorum çünkü ben mesela 25inde çatlatma yaptım gecesi ilişki oldu 26sını boş geçirdik 27si aşılama oldu. Yani belki aşılama öncesi olma olasılığı da oldugu için çatlatma iğnesi günü baz alıyolar. 27 sinde aşılama oldum 11 martta test vermek için randevu yazdı bana

Ben adetin 2. Günü yani ayın 8inde gittim femaraya başladık 5gün sabah akşam kullandım ayın 16sında kontrole gittim yumurtalar istediği boyutta olgunlaşmadığı için gonalf iğneye başladık ama 9 gün boyunca yani ayın 25 i de dahil iğneye devam ettim 26sında kontrole gittim tekrardan o gün istediği boyuta geldiği için ovitrelleyi yaptım akşam. 1 gün geçti pzartesi ayın 27sinde ilk ultrason yaptı sonrasında gayet güzel dedi aşılamayı yaptık. Sana iğne vermemiş olması ilk ay oldugu için değil yumurtalarının gelişme hızı normal seyrindedir yeterince orantılı gidiyordur o yüzdendir canım içini ferah tut. 15inde gttiğinde eğer yeterince gelişmemiş olursa(ki inşallah gelişir) o zaman iğneye başlatabilir
Aaaa çok teşekkür ederim canımmm inşallah sende bende güzel haberler alirizz🤰🏼😍😍 sen ne zaman yapacaksın gebelik testni şimdi

Benim bildiğim çatlatma iğnesini vurduktan 36 saat sonrası diye düşünüyorum çünkü ben mesela 25inde çatlatma yaptım gecesi ilişki oldu 26sını boş geçirdik 27si aşılama oldu. Yani belki aşılama öncesi olma olasılığı da oldugu için çatlatma iğnesi günü baz alıyolar. 27 sinde aşılama oldum 11 martta test vermek için randevu yazdı bana
Peki bu durumda nasıl olmalı ilşki bi gün arayla mi daha iyi olur ya yumurtlama günü kaçarsa ?

Benimde anlamadığım her ay ovü de pik görürdüm klomen le 18 20 mm olan yumurtam femara ile 8 mm de kaldı 20 snde regl bitti 22 de femara bitti geç gelişecek sanırım

Peki bu durumda nasıl olmalı ilşki bi gün arayla mi daha iyi olur ya yumurtlama günü kaçarsa ?
Valla çatlatma sonrası ilk 3gün her gün mutlaka olsun dedi bnm doktorum. Diğer günlerde bi gün ilişki birgün mola dedi. Zaten sperm 5güne kadar vücutta yaşayabiliği için. Her gün ilişki olursa da sperm kalitesi düşüyor diye gün aşırı istiyorlar. Ama ilk üç gün full değerlendir zaten çatladığı günü anlıyosun kramplardan kasılmalardan ki doktorunda söler

Benimde anlamadığım her ay ovü de pik görürdüm klomen le 18 20 mm olan yumurtam femara ile 8 mm de kaldı 20 snde regl bitti 22 de femara bitti geç gelişecek sanırım
Benim geçen ay 4 dozla istediği boyuta gelirken bu ay 9gğnde yani dozda anca istediği boyuta geldi. Onun bi sabiti olmazmış zaten. Her ay değişiklik gösterirmiş öle söledi doktorum

Valla çatlatma sonrası ilk 3gün her gün mutlaka olsun dedi bnm doktorum. Diğer günlerde bi gün ilişki birgün mola dedi. Zaten sperm 5güne kadar vücutta yaşayabiliği için. Her gün ilişki olursa da sperm kalitesi düşüyor diye gün aşırı istiyorlar. Ama ilk üç gün full değerlendir zaten çatladığı günü anlıyosun kramplardan kasılmalardan ki doktorunda söler
Ovulasyon testi tapiyorum o da çok silik çıkıyor ya yumrtam olşmş mesela onu bile göstermedi testte anlayamiyorım ki 😞 dr da 15 gün sonra deedi

X