Gebeliğe Hazırlık Şubat 2023 çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelim ❤️❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seeymaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
422
486
27
Merhabalar arkadaşlar pcoslu 26 yaşında 7 aylık evliyim pcosum olduğu için ilk evlendiğimde doktora gittim 6 ay olmazsa gel dedi bu ay gittim, adetimin 4. Günü günde 2 kez klomen verdi doktor, kullandım adetimin 13. gününde doktor kontrole çağırdı 2 tane 20 mm yumurtam olduğunu, tutarsa ikiz olabileceğini söyledi ve hemen ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptı şimdi bekleme zamanı siz de durumlar nasıl?

Hayırlısı olsun inşallah cnm bnde adetin 12. Günü sabah vurulmuştum
Çok heyecanliyim bide kasıklarimda çok ağri var neden bilmiyorum günde bir ilşki mi oluuuor bu süreçte biz bazen 2 oluyor günde yemi evliyiz hemüz 6aylık beyime söz geçiremiyorum ağrı olmuşmuydu sizde iğne öncesi

Çok heyecanliyim bide kasıklarimda çok ağri var neden bilmiyorum günde bir ilşki mi oluuuor bu süreçte biz bazen 2 oluyor günde yemi evliyiz hemüz 6aylık beyime söz geçiremiyorum ağrı olmuşmuydu sizde iğne öncesi
Doktor zatenn ilişki günlerini sana söyleyecek eğer bakalim igne vurursa vurmazsada sor ki ne zaman catlar veya catlamaya yakın olur hani doktor soylemese bile sen sor ona göre degerlendirme yaparsın

Canım benim sakın ol geçen ay bende öyleydim ki benim yumurtalar catlamamis hani düşün bastan biliyordum adet olacağımı gercekten insani maf ediyor ama sabret sabrin sonu selamet insallah
Kuzum ilk denememdi ömrümde yumurta çatlatmaydı aşılamaydı hiç duyduğum şeyler değildi çevremden hiç duymadığımdan hiç bilmiyordum öğrendikten sonra çok heveslendim olur sandım nasip..

Aşılama olayiyla ilgili bilgi verir misin cnm süreç nasıl işliyor
Regl sonrası doktor yumurta takibi yaptı bu süre içinde beş gün sabah akşam femara kullandım (yumurta büyütmek için) tabi yeterli olmadı ve gonalf 300 den 50ler doz göbekten iğne ile devam ettim. Son olarak cumartesi günü iki tane yumurtam yeterli olgunluğa gelince akşam çatlatma iğnesi(ovitrelle)yaptık. Bugünde eşimle birlikte sperm wash dedikleri sperm yıkama yani kaliteli olanları ayrıştırma yapıyorlar ordan örneği alıp doktoruma gittim ve bugün 12.30 gibi aşılamyı yaptık canım aklına takılanları sor ben yazayım

X