14 şubatta çatlatma iğnesi oldum, en son dün yaptım negatiftiBnde cok stresliyim sen hiç test yaptinmi kaçıncı gün bugun ?
Umut hep baaki öyle deme canısı, güzel haberler alalım inşAllah çatlatma iğnesni adetin kaçinci gün olmuştuİnşallah kuzm inşallah umudum yok ama inşallah güzel sonuçlanır
Adetin kaçinci günü oldu iğne14 şubatta çatlatma iğnesi oldum, en son dün yaptım negatifti
Ben cesaret edip gidemiyoru
Sonucu ögrenicez malesef canım
15.güne denk geldi canımUmut hep baaki öyle deme canısı, güzel haberler alalım inşAllah çatlatma iğnesni adetin kaçinci gün olmuştu
Çok az kaldi belki ikiden önce de çikar sonucun baktin mi e nabza canısı15.güne denk geldi canım
İnşallah döner pozitife bende 14 şubatta oldum daha hiç yapmadım test14 şubatta çatlatma iğnesi oldum, en son dün yaptım negatifti
Yaaa.. Olsun hayırlısı olsun hakkinda cnm vardir hepsinde bir hayırKızlar negatif
Doktorum 12.gun ver kan dedi idrarda daha gec düştüğü için verdin mi kan sonucun nolduBnm bugün tam 13. Gün iğne günü haric
Yok kan da vermedim testte yapmadim daha yarın test yapicam yarın 14. Gün olmus olacak iğne günü hariçDoktorum 12.gun ver kan dedi idrarda daha gec düştüğü için verdin mi kan sonucun noldu
Çok kötü oldum ya tedaviyi bırakıyorum malesef artık hayırlısı gerçektenYaaa.. Olsun hayırlısı olsun hakkinda cnm vardir hepsinde bir hayır
Yaa birakma daha dur 2 kre iğne vuruldun daha dur bismillah ona göre caresine bakilirÇok kötü oldum ya tedaviyi bırakıyorum malesef artık hayırlısı gerçekten
Ben 23 Şubat'ta yaptım igneyiNe kadar oldu siz yaptirali
13 canımAdetin kaçinci günü oldu iğne
Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur canım bende simdi verdim..Kızlar negatif
Hadi hayırlısı bakalım insallah cnm bizide bilgilendir bekliyoruz meraklaRabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur canım bende simdi verdim..
Hayırlısı olsun canım haber ver bizedeRabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur canım bende simdi verdim..
Hmmm 4.gun dahaBen 23 Şubat'ta yaptım igneyi
Benimde negatif canım..Hayırlısı olsun canım haber ver bizede