Anladım canım.benim de bi oğlum var ama ikinci olmadı.doğal yollardan gebe kaldım kimyasal gebelik oldu.yaşım da genç değil 37 olunca doktor önce aşılama dedi o tutmadı.şimdi de tüp deniyoruz bakalım transfer nezaman belli değil tabi.önümüzdeki ay herşey normal giderse yapacak sanırım.hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsunEvet
4 senedir evliyiz
Hayırlı olsun yarın sabah ararlar kaçı tuttu söylemek için inş hepsi tutarSelam kizlar ciktim simdi hastaneden 4 tane guzel ymurtan oldu dedi doktor hayirlisi bakalim bin tane de ilac yazdihafif regli agrisi disinda bi r agrim cok sukur , darisi bekleyenlerin basina
Normal bir gebelikte tek yumurta dölleniyor öyle düşünün yani önemli olan kaliteli bir ya da iki embriyonun 5. Güne ulaşması, zaten fazlası olsa daha kötü insan nasıl ayıracak evlat sonuçtaBenim 13 tane yumurtam toplandı dün ama bu sabah hastaneden aradıklarında sadece 4 tanesine işlem yapmışlar 3 ü döllenmiş onlar da ilerler mi bilemiyorum. Önemli olan çokluğu değil kalitesi anlamış oldum
Canım sen hep olumlu düşün her şey çok güzel olacak inşallah dualarımız seninleKızlar biliyorsunuz ben cetrotide vurulmuyorum bugün ki kan sonucuma göre henüz çatlama olmamış bugün son gonalf i vuruyorum yarın akşama ovitrella pazartesi de opu şans dileyin bana güzel güzel yumurtalarım ordan da tatlış emriyolarım olur inşallah
Hadi insallah ilerler onlarBenim 13 tane yumurtam toplandı dün ama bu sabah hastaneden aradıklarında sadece 4 tanesine işlem yapmışlar 3 ü döllenmiş onlar da ilerler mi bilemiyorum. Önemli olan çokluğu değil kalitesi anlamış oldum
Hadi insallah guzel olur herseyKızlar biliyorsunuz ben cetrotide vurulmuyorum bugün ki kan sonucuma göre henüz çatlama olmamış bugün son gonalf i vuruyorum yarın akşama ovitrella pazartesi de opu şans dileyin bana güzel güzel yumurtalarım ordan da tatlış emriyolarım olur inşallah
Ben sürece çok olumlu enerjik başlamıştım zaten ama aksilikler peşimi bırakmadı işteCanım sen hep olumlu düşün her şey çok güzel olacak inşallah dualarımız seninle
Amin kuzum insallah, kim nerde varsa herkesin dilegi gercek olsunHayırlı olsun yarın sabah ararlar kaçı tuttu söylemek için inş hepsi tutar
Çok teşekkür ederim yapıcamAvokado tüket ve nar alıp suyunu sık günde bi su bardağını geçmeyecek kadar . rahmini transferde bebişin tutunması için çok iyi hazırlıyo
İnşallah canım teşekkür ederimHadi insallah ilerler onlar
Ahahah ya çok tatlısınız güzel bir bakış açısıNormal bir gebelikte tek yumurta dölleniyor öyle düşünün yani önemli olan kaliteli bir ya da iki embriyonun 5. Güne ulaşması, zaten fazlası olsa daha kötü insan nasıl ayıracak evlat sonuçta
Ayy aynı gün mü transfer oluyoruzİnş tutunuryatmak değil de ağır iş yapmamak esas olay sanırım ama işiniz stresli ve yoğunsa 2-3 gün rapor almakta fada var, ben evden çalışabiliyorum o konuda zorlanmayacağımı düşünüyorum. Benim de yarın, 3. Gün embriyosu ama ben 5e gitsin istiyordum doktoruma sordum bakalım dönüş yapmadı henüz, taze transferde 5. Güne gelen embriyonun şansı daha yüksek deniyor. Sizin kaçıncı gün.
Amin inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasınAnladım canım.benim de bi oğlum var ama ikinci olmadı.doğal yollardan gebe kaldım kimyasal gebelik oldu.yaşım da genç değil 37 olunca doktor önce aşılama dedi o tutmadı.şimdi de tüp deniyoruz bakalım transfer nezaman belli değil tabi.önümüzdeki ay herşey normal giderse yapacak sanırım.hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
İkinci gün itibariyle belim ağrımaya başladı. Kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyor regl ağrısına benzer. Bugün itibariyle göğüslerim de acıyor ama bunlar ilaçların etkisidir diye düşünüyorum. Bilemiyorum hangisi doğru :)Bende 7 şubatta oldum belirtilerin neler
Ne güzel. Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsınBen özellikle ayakta dururken bi anda alttan bişey batıyo gibi oluyodu anlık bişey ama baya hissettiriyodu kendini. gece kasıklarıma kramp giriyordu özellikle sağa sola dönerken. Bi ateş basıyordu bi üşüyordum ve acayip iştahım açılmıştı hala da çok yiyorum . Ama en bariz hissettiğim belirtim gözlerim açılmıyordu sürekli uyuma isteğim vardı. kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama ben 4. Günden itibaren idrar testimde pozitif görmeye başlamıştım çok silikti.5. günden itibaren belirgin şekilde pozitif çıkmaya başladı
İnşallah hepimizin kucağı bebeklerimizle dolarNe güzel. Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Memnunum canım.çok bilgili bi doktor.çevremde kendisine giden de çok arkadaşım vardı.hatta bitanesini hiçbir doktor kabul etmemişti.imkansız uğraşma demişler.aygül hoca kabul etmiş.6 sene uğraşmışlar.43 yaşında bi çocupu oldu geride de dondurulmuş embriyoları var.aygül hocaya gitmeden önce yumurtası bile oluşmuyordu 4-5 ayda 1 yumurta ya çıkıyordu ya çıkmıyordu.ben bu arkadaşımdan sonra hocayı araştırdım biraz internette gerçekten hem çok bilgili hem de ona gidip imkansız denen ama çocuk sahibi olan birçok kişi de çok iyi yorum yapmış.bunları görünce onda karar kıldım.ilk gittiğimde 4-5 yumurtam vardı.birkaç ayda yumurta sayım da çok arttı toplanan yumurtam bile 12 benim için imkansız bi rakam yani.o yüzden ona çok güveniyorumAmin inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasınmemnunmusunuz aygul hocadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?