ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Evet

4 senedir evliyiz
Anladım canım.benim de bi oğlum var ama ikinci olmadı.doğal yollardan gebe kaldım kimyasal gebelik oldu.yaşım da genç değil 37 olunca doktor önce aşılama dedi o tutmadı.şimdi de tüp deniyoruz bakalım transfer nezaman belli değil tabi.önümüzdeki ay herşey normal giderse yapacak sanırım.hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

Normal bir gebelikte tek yumurta dölleniyor öyle düşünün yani önemli olan kaliteli bir ya da iki embriyonun 5. Güne ulaşması, zaten fazlası olsa daha kötü insan nasıl ayıracak evlat sonuçta

Canım sen hep olumlu düşün her şey çok güzel olacak inşallah dualarımız seninle

Hadi insallah ilerler onlar

Hadi insallah guzel olur hersey

Normal bir gebelikte tek yumurta dölleniyor öyle düşünün yani önemli olan kaliteli bir ya da iki embriyonun 5. Güne ulaşması, zaten fazlası olsa daha kötü insan nasıl ayıracak evlat sonuçta
Ahahah ya çok tatlısınız güzel bir bakış açısı benin erken menapoza girme durumum var doktor o yüzden çok embriyo elde etmek istiyordu ama elden gelen bu napalım tavuk gibi yumurtlayalım mı

Ayy aynı gün mü transfer oluyoruz
Çok sevindim yalnız olmadığıma , inşalah ikimizin de yavrusu sıkı sıkı tutunur
İşim aşırııı stresli maalesef umarım hoca anlayışlı olur bu konuda
Canım benim 5. Gün dondurulmuş embriyosu polikistik olduğum için 2 ay beklettik transferi sen taze transfer olacaksın sanırım ?

Amin inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın memnunmusunuz aygul hocadan?

Bende 7 şubatta oldum belirtilerin neler
İkinci gün itibariyle belim ağrımaya başladı. Kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyor regl ağrısına benzer. Bugün itibariyle göğüslerim de acıyor ama bunlar ilaçların etkisidir diye düşünüyorum. Bilemiyorum hangisi doğru :)
Sende ne gibi belirtiler var? Umarım pozitif çıkarız hepimiz

Ne güzel. Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Teşekkür ederim inşallah Rabbim yaptıgımız tüm bu duaları kabul eder meleklerimizi kucagımıza gönderir

Amin inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın memnunmusunuz aygul hocadan?
Memnunum canım.çok bilgili bi doktor.çevremde kendisine giden de çok arkadaşım vardı.hatta bitanesini hiçbir doktor kabul etmemişti.imkansız uğraşma demişler.aygül hoca kabul etmiş.6 sene uğraşmışlar.43 yaşında bi çocupu oldu geride de dondurulmuş embriyoları var.aygül hocaya gitmeden önce yumurtası bile oluşmuyordu 4-5 ayda 1 yumurta ya çıkıyordu ya çıkmıyordu.ben bu arkadaşımdan sonra hocayı araştırdım biraz internette gerçekten hem çok bilgili hem de ona gidip imkansız denen ama çocuk sahibi olan birçok kişi de çok iyi yorum yapmış.bunları görünce onda karar kıldım.ilk gittiğimde 4-5 yumurtam vardı.birkaç ayda yumurta sayım da çok arttı toplanan yumurtam bile 12 benim için imkansız bi rakam yani.o yüzden ona çok güveniyorum

Benim de salı serum tedavim çarşamba doğal transferim olacak inşallah, yine sancılı süreç başlıyor. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…