- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
- 83
Hayırlı olsun canım inşallah güzel hcg sonuçlarını da alırız 2 haftayaBende bugün kontrole gittim. Nasipse haftaya cuma transferim olucak çok heyecanlıyım Kalbimizden geçenler nasip olur hepimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel hcg sonuçlarını da alırız 2 haftayaBende bugün kontrole gittim. Nasipse haftaya cuma transferim olucak çok heyecanlıyım Kalbimizden geçenler nasip olur hepimizin
Bir de transfer gunu icin tekrar pcr istedi pof iskence gibi yeminle.Bana Protestan değerine göre taze yada donmuş transfer e karar vericem dedi opu dan sonra hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah hepimizin güzel sonuçlarını duyalımHayırlı olsun canım inşallah güzel hcg sonuçlarını da alırız 2 haftaya
Avokado tüket ve nar alıp suyunu sık günde bi su bardağını geçmeyecek kadar . rahmini transferde bebişin tutunması için çok iyi hazırlıyoBende bugün kontrole gittim. Nasipse haftaya cuma transferim olucak çok heyecanlıyım Kalbimizden geçenler nasip olur hepimizin
Şu covit testinden bir kurtulamadık yaBir de transfer gunu icin tekrar pcr istedi pof iskence gibi yeminle.
Hadi geçmiş olsun inşallah hepsi emriyo olurSelam kizlar ciktim simdi hastaneden 4 tane guzel ymurtan oldu dedi doktor hayirlisi bakalim bin tane de ilac yazdi hafif regli agrisi disinda bi r agrim cok sukur , darisi bekleyenlerin basina
Bende 7 şubatta oldum belirtilerin neler7 şubatta transfer oldum. Bugün 4. Günüm. Pozitif sonuç alanlar sizlerde ne gibi belirtiler oldu bu süreçte. Beklemek çok zor. umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Süper en zor aşama bitti gerisi teferruat inşallah sağlıklı kaliteli yumurtalar olurOyle oyle kendini sartlama sakin kotu olacak diye simdi evime geldim cok az bir agrim var hani adet olacagin zaman az bi agri olur ya oyle. Benim asil damar yolum cok agridi . Hala agriyo kolum
Aynen öyle. Bir aşama daha gectik cok sukur.. darisi kese görmeye insallah..Çok teşekkür ederimmm
Benim de çok belirtim yok. Arada kasık veya bel ağrısı oluyor, bir de açken midem hafif bulanıyor. Tuzlu kraker filan ağzıma atıyorum geçiyor.
Her şey aşama aşama işte.
Hcg aşamasını geçtik. Şimdi sıra kesede
Insallah sıkı sıkı tutunur sana canımm hayirli olsunnnMerhabalar
Bende bugün transfer oldum 1 embriyo 5. Gün dua edin inşallah
Ben özellikle ayakta dururken bi anda alttan bişey batıyo gibi oluyodu anlık bişey ama baya hissettiriyodu kendini. gece kasıklarıma kramp giriyordu özellikle sağa sola dönerken. Bi ateş basıyordu bi üşüyordum ve acayip iştahım açılmıştı hala da çok yiyorum . Ama en bariz hissettiğim belirtim gözlerim açılmıyordu sürekli uyuma isteğim vardı. kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama ben 4. Günden itibaren idrar testimde pozitif görmeye başlamıştım çok silikti.5. günden itibaren belirgin şekilde pozitif çıkmaya başladı7 şubatta transfer oldum. Bugün 4. Günüm. Pozitif sonuç alanlar sizlerde ne gibi belirtiler oldu bu süreçte. Beklemek çok zor. umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Senin ilk çocuk mu olacak?Benim ilki negatif oldu 2.oncesi histereskopi yapti doktor, simdi 2.transfere gidicem bugün adet olmam lazım normalde olursam yarin gideceğim.
İnşallah canım hayırlısı ile güzel haberlerin De olurMerhabalar
Bende bugün transfer oldum 1 embriyo 5. Gün dua edin inşallah
4 senedir evliyizSenin ilk çocuk mu olacak?
Biri daha yazmıştı aynısını ona da söyledim, ilaçların bazılarında ilk migren ağrısı yazıyor yan etki olarak, kullandığınız ilaçların prospektüsüne bakmanızı tavsiye ederim.Kizlar gunaydin, aranizda transfer sonrasi bas agrisi yasayan oldu mu? Benim 5.gun bas agrim basladi dun devam etti bugun 7.gunum uyandim hala agriyor. Gercekten cok zorlaniyorum 2 gundur. Doktora ya da hemsireye danismam gereken bir durum mu onu da bilmiyorum. Parol deseniz zaten kesmiyor normalde de migreni olan daha agirlarina aliskin bir insanim.