• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bir de transfer gunu icin tekrar pcr istedi pof iskence gibi
Kızlar biliyorsunuz ben cetrotide vurulmuyorum bugün ki kan sonucuma göre henüz çatlama olmamış bugün son gonalf i vuruyorum yarın akşama ovitrella pazartesi de opu şans dileyin bana güzel güzel yumurtalarım ordan da tatlış emriyolarım olur inşallah 😊🤭🤭🤲🤲🤲
İnşallah öyle olur bol bol sağlıklı embriyolar olur 🤲 kaç yumurta var gelişmiş mi vs bir şey söyledi mi ? Benim de yarın muayenem var bakalım ben hala devam gonal f cetrotide ama adetim kesilmiyor anlamadım 5-6 gün sürerdi 8.gün sanırım hala kanamam devam ediyor inşallah bir sorun olmaz

İnşallah öyle olur bol bol sağlıklı embriyolar olur 🤲 kaç yumurta var gelişmiş mi vs bir şey söyledi mi ? Benim de yarın muayenem var bakalım ben hala devam gonal f cetrotide ama adetim kesilmiyor anlamadım 5-6 gün sürerdi 8.gün sanırım hala kanamam devam ediyor inşallah bir sorun olmaz
Küçük küçük yumurtalar da var ama sanırım işimize yarar 6 yumurta varmış tabi bugün de gonalf vurunca belki biraz daha çoğalır inşallah 🤷 benim 6. Günde bitmişti kanamam az az geliyorsa sıkıntı yapma

Küçük küçük yumurtalar da var ama sanırım işimize yarar 6 yumurta varmış tabi bugün de gonalf vurunca belki biraz daha çoğalır inşallah 🤷 benim 6. Günde bitmişti kanamam az az geliyorsa sıkıntı yapma
Evet az az geliyor ama hiç böyle olmazdı canımı sıktı bu durum bakalım yarın soracağım ben de hiç detaylı sormadım yumurtlar nasıl ne kadar falan diye kendisi hemşireye söylerken saydım 😂

Evet az az geliyor ama hiç böyle olmazdı canımı sıktı bu durum bakalım yarın soracağım ben de hiç detaylı sormadım yumurtlar nasıl ne kadar falan diye kendisi hemşireye söylerken saydım 😂
Kaçtane saymıştın sen ben Umuttepe de 12 saymıştım 😄 bu doktor da 5 tane solda 6 tane sağda var dedi😁 ama işimize yarar 6 🤔

Memnunum canım.çok bilgili bi doktor.çevremde kendisine giden de çok arkadaşım vardı.hatta bitanesini hiçbir doktor kabul etmemişti.imkansız uğraşma demişler.aygül hoca kabul etmiş.6 sene uğraşmışlar.43 yaşında bi çocupu oldu geride de dondurulmuş embriyoları var.aygül hocaya gitmeden önce yumurtası bile oluşmuyordu 4-5 ayda 1 yumurta ya çıkıyordu ya çıkmıyordu.ben bu arkadaşımdan sonra hocayı araştırdım biraz internette gerçekten hem çok bilgili hem de ona gidip imkansız denen ama çocuk sahibi olan birçok kişi de çok iyi yorum yapmış.bunları görünce onda karar kıldım.ilk gittiğimde 4-5 yumurtam vardı.birkaç ayda yumurta sayım da çok arttı toplanan yumurtam bile 12 benim için imkansız bi rakam yani.o yüzden ona çok güveniyorum
Evet baya güzel şeyler olmuş sizin için🥰prpmi yapti yumurtaliga

Biri daha yazmıştı aynısını ona da söyledim, ilaçların bazılarında ilk migren ağrısı yazıyor yan etki olarak, kullandığınız ilaçların prospektüsüne bakmanızı tavsiye ederim.
Cok tesekkurler cevabiniz icin :) bugun ignemi vurunurken hemsireye de sordum o da ozellikle progestanin ignesi yapar dedi. Prospektus okumak istememistim ne zaman okusam psikolojik olarak hep belirti yasarim cunku😁

Merhaba kızlar,
Ben de 7 şubat günü transfer oldum. 2 adet 5 gün embriyosu.
Daha önce 1 tüp bebek taze transfer , 1 de aşılama denemem var. Henüz pozitifi görmedim.
Aralık ayında histeroskopi yapıldı.
Bekleme süreci gerçekten zor umarım pozitif sonuçlar alırız hepimiz.
Merhaba..
Yapmaaaaa ama lütfen.
Doktorunda gayet olumlu ve mantıklı bir açıklama yapmış. Kendini toparla
Benim ptesi 5.gün embriyosu konuldu bgn ucuz testlerde çıkmadı normalmi

Evet baya güzel şeyler olmuş sizin için🥰prpmi yapti yumurtaliga
Hayır bi vitamin önerdi yumurta gençleştiriyor diye onu kullandım.eşimin de spermlerinin yüzde 35 i hasarlıydı o da kullandı onda da yüzde 90 üzerine çıktı sağlam sperm sayısı

Hayır bi vitamin önerdi yumurta gençleştiriyor diye onu kullandım.eşimin de spermlerinin yüzde 35 i hasarlıydı o da kullandı onda da yüzde 90 üzerine çıktı sağlam sperm sayısı
Fenomommu acaba yada biesteron. Hasarli sperm dediğiniz test farklı bir testmi acaba

Kaçtane saymıştın sen ben Umuttepe de 12 saymıştım 😄 bu doktor da 5 tane solda 6 tane sağda var dedi😁 ama işimize yarar 6 🤔
Sağda 4 solda 4 saydım 13-15 mm olanları söyledi sadece işe yarar veya yaramaz diye değerlendirmedi o herhalde toplandıktan sonra belli olur . Yarın sorayım bakalım nasılmış yumurtalar ya da sayısı yeterli mi ?

Back