• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Sağda 4 solda 4 saydım 13-15 mm olanları söyledi sadece işe yarar veya yaramaz diye değerlendirmedi o herhalde toplandıktan sonra belli olur . Yarın sorayım bakalım nasılmış yumurtalar ya da sayısı yeterli mi ?
İnşallah güzel şeyler çıkarda sonunda mutlu oluruz bari 🤲

Arkadaşlar merhaba ben de regl oldum yarın tüp bebek için gidicem tedaviye baslıyoruz Allah’ın izniyle. Bizim de sorun yok sebepsiz 2 yıl denemede 1 kimyasal gebeliğim oldu sonra kistler oluştu sonra da olmadı bi türlü yaşım 30.5 :) Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah pozitif haberler gelsin 🙏🌹
Şimdiden hayırlı olsun 🙏

Tedavi süreciniz hayırlı olsun🌸
Şimdiden hayırlı olsun 🙏
Çok teşekkür ederim geriden gelerek okuyorum formu baya heyecan bastı:) 3 gün yatıp sebze ve bol suyla beslenmemiz gerekiyor sanırım benim de en çok korktuğum sey kabız olmak çünkü genelde kabızım 🙈 gerçi bunlar hep vesile tabi ama yine de şunu da yapsaydım keske demek istemiyorum🥲

Çok teşekkür ederim geriden gelerek okuyorum formu baya heyecan bastı:) 3 gün yatıp sebze ve bol suyla beslenmemiz gerekiyor sanırım benim de en çok korktuğum sey kabız olmak çünkü genelde kabızım 🙈 gerçi bunlar hep vesile tabi ama yine de şunu da yapsaydım keske demek istemiyorum🥲
Maalesef kadınların genel sorunu ayrıntılara takılıp çok fazla araştırıp daha çok stres olmak 😂 Ben de diyorum hiçbir şeye bakmayacağım,doktora çok şey sormayacağım , çok okumayacağım sonra kendimi farklı farklı şeyleri araştırırken buluyorum 😀 kabız olmamak mantıklı ama posalı sebzeler ve kayısı kurusu bol suyla beslenerek ara öğün kuru yemiş vs bence olmaz ya 🙏

Nar tansiyon düşürür ilaçlarda düşürüyor. . Her soyleneni yapmamak her denene inanmamak lazım.
Kararında içtikten sonra ki 1 subardağını geçmediği kadar nar suyu rahmi kalınlaştırır günde bi litre içilirse dediğiniz etki olabilir o konuda bi bilgim yok ama bilgim olan şeyi de yazarım ve yazdım da bu başlıklar forumlar bu amaçlı değil mi zaten.

Kararında içtikten sonra ki 1 subardağını geçmediği kadar nar suyu rahmi kalınlaştırır günde bi litre içilirse dediğiniz etki olabilir o konuda bi bilgim yok ama bilgim olan şeyi de yazarım ve yazdım da bu başlıklar forumlar bu amaçlı değil mi zaten.
Bende hafta 1-2 hep icerim hic tamsiyonumda falan skinti olmadi . Herseyin oldugu gibi bununda asirisi zarar zaten cok emin olmayanlar da doktora sorarak tuketsinler😁

Selam kizlar biraz moralim bozuk , 4 yumurtam vardi doktorum aradi 2 si gelismemis. 3. Gun yani pazartesi 2 tane koyucaz dedi doktor. Tabi 3. Gune giderse 🤷‍♀️ Yani elimde hic donduracak yumurta kalmiyor .

Selam kizlar biraz moralim bozuk , 4 yumurtam vardi doktorum aradi 2 si gelismemis. 3. Gun yani pazartesi 2 tane koyucaz dedi doktor. Tabi 3. Gune giderse 🤷‍♀️ Yani elimde hic donduracak yumurta kalmiyor .
Merhaba bende de 14 yumurta toplanmıştı 5. Güne giden sadece 1 kaldı onu da salı günü transfer etti. Sayıya takılma. Tek olsun ama sağlıklı olsun napalım. Bende en azından 2 tane daha dondurulsaydı iyi olurdu diyordm ama hayırlısı buymuş diyorum artık. İnşallah embriyolarımız tutunur.

Back