• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Üç dört gün dişimizi sıkıp olmamak lazım bu kadar ilaç iğne çöp olmasın toplama olduktan sonra yine neyse en fazla transfer ertelenir
aynen öyle ben bir haftadır kimseyle görüşmüyorum anne baba kardeş vs dahil. sadece eşimle ikimiz ama işe gidip geliyorum işte mecbur burda muhattap oluyorsun ama maske vs takıyorum rabbim yardım etsin inşallah.geçen nasip olmadı çöp oldu hepsi dediğiniz gibi. bu sefer inanıyorum olacak allahın izniyle

Verir inşallah ama doktorlar dinlenmekle alakası yok diyor o açıdan eğer özel değilse 2-3 gün verir benim de rapor sıkıntım var şehir dışı olduğu için rapor bi işime yaramıyor
Özel ama evet dinlenmekle bi alakası yok diyorlar 😞
tamam ama sağlıkçıyım gecem yok gündüzüm yok , covid bulaştı bulaşacak stresi ayrı , e kafam sürekli meşgulken işteki dikkatim de ne kadar olacak 🤷🏻‍♀️
Şaştım vallahi 😞

Benim de yarın transferim ☺️
Çok ağır şartlarda nöbetli şekilde çalışıyorum rapor isteyeceğim dinlenebilmek için umarım 1 hafta falan rapor verir hoca 😳
Rapor vermez diye endişeliyim birazcık 😳
Yoksa hiç dinlenemeyeceğim tutunma ihtimali azalacak gibi geliyor 😞
İnş tutunur 🙏 yatmak değil de ağır iş yapmamak esas olay sanırım ama işiniz stresli ve yoğunsa 2-3 gün rapor almakta fada var, ben evden çalışabiliyorum o konuda zorlanmayacağımı düşünüyorum. Benim de yarın, 3. Gün embriyosu ama ben 5e gitsin istiyordum doktoruma sordum bakalım dönüş yapmadı henüz, taze transferde 5. Güne gelen embriyonun şansı daha yüksek deniyor. Sizin kaçıncı gün.

Beni de bugün aradılar dün opu olmuştum 12 yumurta toplanmıştı 10 tanesi döllendi dediler.yarın tekrar arayacaklar.5. Güne kaç tane gider acaba bakalım göreceğiz

Tebriklerrr, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım🥰
Benim de 10. gün sonucum 491 çıktı. 2hafta sonra keseyi görecepiz inşallah😇🧿
Bende sizi tebrik ederimmm ben durmadim biraz erken yaptim 😂 banada 12 gun sonraya randevu verdiler. İnsallah sag salim goruruz keseleri. Bisey gormeden inanabilmem mumkun degil gibi cunku 😂 sizin kaldimi belirtileriniz suan? Bende cok bise yok gibi😂

Ama birçok kişi de çok basit bir işlem uyuyIp uyanıyorsun bitiyor hafif bi adet ağrısı gibi falan diyorlar ben öyle düşünmek istiyorum 😃 rahim filminde çok korkmuştum ama gayet iyiydi belki bu da nadir kişilerde ağrıya sebep oluyordur 🤲🤲
Oyle oyle kendini sartlama sakin kotu olacak diye simdi evime geldim cok az bir agrim var hani adet olacagin zaman az bi agri olur ya oyle. Benim asil damar yolum cok agridi . Hala agriyo kolum 😂

Selam kizlar ciktim simdi hastaneden 4 tane guzel ymurtan oldu dedi doktor hayirlisi bakalim bin tane de ilac yazdi 😤 hafif regli agrisi disinda bi r agrim cok sukur , darisi bekleyenlerin basina😇😇
Hadi güzel emriyo lar olur o güzel yumurtalar ile 🧿🧿 ne ilacı verdi canım bide taze transfer mi olacak

Hadi güzel emriyo lar olur o güzel yumurtalar ile 🧿🧿 ne ilacı verdi canım bide taze transfer mi olacak
Valla taze donmus bisey soylemedi canim. Bir kalcadan igne 2 doz , antiboyotik , bi hap daha ve fitil verdi. Sanirim amac rahimi embriyoya hazirlamak. Disardan oldugundan rahim kendi kendine hazorlanamiyor tabi.

Bende sizi tebrik ederimmm ben durmadim biraz erken yaptim 😂 banada 12 gun sonraya randevu verdiler. İnsallah sag salim goruruz keseleri. Bisey gormeden inanabilmem mumkun degil gibi cunku 😂 sizin kaldimi belirtileriniz suan? Bende cok bise yok gibi😂
Çok teşekkür ederimmm😇
Benim de çok belirtim yok. Arada kasık veya bel ağrısı oluyor, bir de açken midem hafif bulanıyor. Tuzlu kraker filan ağzıma atıyorum geçiyor.
Her şey aşama aşama işte.
Hcg aşamasını geçtik. Şimdi sıra kesede🤗

Valla taze donmus bisey soylemedi canim. Bir kalcadan igne 2 doz , antiboyotik , bi hap daha ve fitil verdi. Sanirim amac rahimi embriyoya hazirlamak. Disardan oldugundan rahim kendi kendine hazorlanamiyor tabi.
Bana Protestan değerine göre taze yada donmuş transfer e karar vericem dedi opu dan sonra hayırlısı olsun inşallah 🤲🤲

Back