Aminİnşallah hepimizin kucağı bebeklerimizle dolar
ağrı olması normal sonuçta bir işlemden geçtin ayrıca ağrı olması olumluya işarettirKızlar dün transfer oldum kasığımda ağrı var tutmadı mi ya
Bilmiyorum ya olumsuzluk kapladı içimiağrı olması normal sonuçta bir işlemden geçtin ayrıca ağrı olması olumluya işarettir
Bir de transfer gunu icin tekrar pcr istedi pof iskence gibi
İnşallah öyle olur bol bol sağlıklı embriyolar olurKızlar biliyorsunuz ben cetrotide vurulmuyorum bugün ki kan sonucuma göre henüz çatlama olmamış bugün son gonalf i vuruyorum yarın akşama ovitrella pazartesi de opu şans dileyin bana güzel güzel yumurtalarım ordan da tatlış emriyolarım olur inşallah
Bildiğim kadarıyla narın kan sulandırıcı etkisi var dikkatli tüketilmesi gerekiyorÇok teşekkür ederim yapıcam
Küçük küçük yumurtalar da var ama sanırım işimize yarar 6 yumurta varmış tabi bugün de gonalf vurunca belki biraz daha çoğalır inşallahİnşallah öyle olur bol bol sağlıklı embriyolar olurkaç yumurta var gelişmiş mi vs bir şey söyledi mi ? Benim de yarın muayenem var bakalım ben hala devam gonal f cetrotide ama adetim kesilmiyor anlamadım 5-6 gün sürerdi 8.gün sanırım hala kanamam devam ediyor inşallah bir sorun olmaz
Nar tansiyon düşürür ilaçlarda düşürüyor. . Her soyleneni yapmamak her denene inanmamak lazım.Bildiğim kadarıyla narın kan sulandırıcı etkisi var dikkatli tüketilmesi gerekiyor
Evet az az geliyor ama hiç böyle olmazdı canımı sıktı bu durum bakalım yarın soracağım ben de hiç detaylı sormadım yumurtlar nasıl ne kadar falan diye kendisi hemşireye söylerken saydımKüçük küçük yumurtalar da var ama sanırım işimize yarar 6 yumurta varmış tabi bugün de gonalf vurunca belki biraz daha çoğalır inşallahbenim 6. Günde bitmişti kanamam az az geliyorsa sıkıntı yapma
Kesinlikle bu süreçte hele de zaten bir sürü ilaç kullanıyoruz her bitkinin farklı etkileri var kararınca tüketmek lazım kür olacak şekilde değil deNar tansiyon düşürür ilaçlarda düşürüyor. . Her soyleneni yapmamak her denene inanmamak lazım.
Bitki çayları in hepsi yasak cayda 1 2 bardak 1 fincan kahve .. gunlukKesinlikle bu süreçte hele de zaten bir sürü ilaç kullanıyoruz her bitkinin farklı etkileri var kararınca tüketmek lazım kür olacak şekilde değil de
Kaçtane saymıştın sen ben Umuttepe de 12 saymıştımEvet az az geliyor ama hiç böyle olmazdı canımı sıktı bu durum bakalım yarın soracağım ben de hiç detaylı sormadım yumurtlar nasıl ne kadar falan diye kendisi hemşireye söylerken saydım
Evet baya güzel şeyler olmuş sizin içinMemnunum canım.çok bilgili bi doktor.çevremde kendisine giden de çok arkadaşım vardı.hatta bitanesini hiçbir doktor kabul etmemişti.imkansız uğraşma demişler.aygül hoca kabul etmiş.6 sene uğraşmışlar.43 yaşında bi çocupu oldu geride de dondurulmuş embriyoları var.aygül hocaya gitmeden önce yumurtası bile oluşmuyordu 4-5 ayda 1 yumurta ya çıkıyordu ya çıkmıyordu.ben bu arkadaşımdan sonra hocayı araştırdım biraz internette gerçekten hem çok bilgili hem de ona gidip imkansız denen ama çocuk sahibi olan birçok kişi de çok iyi yorum yapmış.bunları görünce onda karar kıldım.ilk gittiğimde 4-5 yumurtam vardı.birkaç ayda yumurta sayım da çok arttı toplanan yumurtam bile 12 benim için imkansız bi rakam yani.o yüzden ona çok güveniyorum
Cok tesekkurler cevabiniz icin :) bugun ignemi vurunurken hemsireye de sordum o da ozellikle progestanin ignesi yapar dedi. Prospektus okumak istememistim ne zaman okusam psikolojik olarak hep belirti yasarim cunkuBiri daha yazmıştı aynısını ona da söyledim, ilaçların bazılarında ilk migren ağrısı yazıyor yan etki olarak, kullandığınız ilaçların prospektüsüne bakmanızı tavsiye ederim.
Merhaba..Merhaba kızlar,
Ben de 7 şubat günü transfer oldum. 2 adet 5 gün embriyosu.
Daha önce 1 tüp bebek taze transfer , 1 de aşılama denemem var. Henüz pozitifi görmedim.
Aralık ayında histeroskopi yapıldı.
Bekleme süreci gerçekten zor umarım pozitif sonuçlar alırız hepimiz.
Benim ptesi 5.gün embriyosu konuldu bgn ucuz testlerde çıkmadı normalmiYapmaaaaa ama lütfen.
Doktorunda gayet olumlu ve mantıklı bir açıklama yapmış. Kendini toparla
Hayır bi vitamin önerdi yumurta gençleştiriyor diye onu kullandım.eşimin de spermlerinin yüzde 35 i hasarlıydı o da kullandı onda da yüzde 90 üzerine çıktı sağlam sperm sayısıEvet baya güzel şeyler olmuş sizin içinprpmi yapti yumurtaliga
Araştıracaktım nar suyunu. Teşekkür ederim uyardığınız içinNar tansiyon düşürür ilaçlarda düşürüyor. . Her soyleneni yapmamak her denene inanmamak lazım.
Fenomommu acaba yada biesteron. Hasarli sperm dediğiniz test farklı bir testmi acabaHayır bi vitamin önerdi yumurta gençleştiriyor diye onu kullandım.eşimin de spermlerinin yüzde 35 i hasarlıydı o da kullandı onda da yüzde 90 üzerine çıktı sağlam sperm sayısı
Sağda 4 solda 4 saydım 13-15 mm olanları söyledi sadece işe yarar veya yaramaz diye değerlendirmedi o herhalde toplandıktan sonra belli olur . Yarın sorayım bakalım nasılmış yumurtalar ya da sayısı yeterli mi ?Kaçtane saymıştın sen ben Umuttepe de 12 saymıştımbu doktor da 5 tane solda 6 tane sağda var dedi ama işimize yarar 6
Hayır normal sperm testi.onun sonucuna göre hasarlı sperm oranı verdiler bize.fenomam kullandım ve eşim de fenodad kullandıFenomommu acaba yada biesteron. Hasarli sperm dediğiniz test farklı bir testmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?