ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bir de transfer gunu icin tekrar pcr istedi pof iskence gibi
İnşallah öyle olur bol bol sağlıklı embriyolar olur kaç yumurta var gelişmiş mi vs bir şey söyledi mi ? Benim de yarın muayenem var bakalım ben hala devam gonal f cetrotide ama adetim kesilmiyor anlamadım 5-6 gün sürerdi 8.gün sanırım hala kanamam devam ediyor inşallah bir sorun olmaz

Küçük küçük yumurtalar da var ama sanırım işimize yarar 6 yumurta varmış tabi bugün de gonalf vurunca belki biraz daha çoğalır inşallah benim 6. Günde bitmişti kanamam az az geliyorsa sıkıntı yapma

Evet az az geliyor ama hiç böyle olmazdı canımı sıktı bu durum bakalım yarın soracağım ben de hiç detaylı sormadım yumurtlar nasıl ne kadar falan diye kendisi hemşireye söylerken saydım

Evet az az geliyor ama hiç böyle olmazdı canımı sıktı bu durum bakalım yarın soracağım ben de hiç detaylı sormadım yumurtlar nasıl ne kadar falan diye kendisi hemşireye söylerken saydım
Kaçtane saymıştın sen ben Umuttepe de 12 saymıştım bu doktor da 5 tane solda 6 tane sağda var dedi ama işimize yarar 6

Evet baya güzel şeyler olmuş sizin içinprpmi yapti yumurtaliga

Biri daha yazmıştı aynısını ona da söyledim, ilaçların bazılarında ilk migren ağrısı yazıyor yan etki olarak, kullandığınız ilaçların prospektüsüne bakmanızı tavsiye ederim.
Cok tesekkurler cevabiniz icin :) bugun ignemi vurunurken hemsireye de sordum o da ozellikle progestanin ignesi yapar dedi. Prospektus okumak istememistim ne zaman okusam psikolojik olarak hep belirti yasarim cunku

Merhaba..
Yapmaaaaa ama lütfen.
Doktorunda gayet olumlu ve mantıklı bir açıklama yapmış. Kendini toparla
Benim ptesi 5.gün embriyosu konuldu bgn ucuz testlerde çıkmadı normalmi

Evet baya güzel şeyler olmuş sizin içinprpmi yapti yumurtaliga
Hayır bi vitamin önerdi yumurta gençleştiriyor diye onu kullandım.eşimin de spermlerinin yüzde 35 i hasarlıydı o da kullandı onda da yüzde 90 üzerine çıktı sağlam sperm sayısı

Hayır bi vitamin önerdi yumurta gençleştiriyor diye onu kullandım.eşimin de spermlerinin yüzde 35 i hasarlıydı o da kullandı onda da yüzde 90 üzerine çıktı sağlam sperm sayısı
Fenomommu acaba yada biesteron. Hasarli sperm dediğiniz test farklı bir testmi acaba

Kaçtane saymıştın sen ben Umuttepe de 12 saymıştım bu doktor da 5 tane solda 6 tane sağda var dedi ama işimize yarar 6
Sağda 4 solda 4 saydım 13-15 mm olanları söyledi sadece işe yarar veya yaramaz diye değerlendirmedi o herhalde toplandıktan sonra belli olur . Yarın sorayım bakalım nasılmış yumurtalar ya da sayısı yeterli mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…