ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

7 şubatta oldum transferimi yattığımda bi kasık ağrısı oluyor sağ tarafta sertlik var ayakta durunca çok batıyor. Göğüslerim şiş sadece gece yatınca ağrı yapıyor azcık uçları normal karnımda şişkinlikte yok. Korkuyorum belirtim yokmu bilemiyorum. Progestan fitili koyarken rahim de genişleme hissetmeye başladım sizlerde de oldumu

Benim 13 tane yumurtam toplandı dün ama bu sabah hastaneden aradıklarında sadece 4 tanesine işlem yapmışlar 3 ü döllenmiş onlar da ilerler mi bilemiyorum. Önemli olan çokluğu değil kalitesi anlamış oldum

7 şubatta transfer oldum. Bugün 4. Günüm. Pozitif sonuç alanlar sizlerde ne gibi belirtiler oldu bu süreçte. Beklemek çok zor. umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız

Oyle oyle kendini sartlama sakin kotu olacak diye simdi evime geldim cok az bir agrim var hani adet olacagin zaman az bi agri olur ya oyle. Benim asil damar yolum cok agridi . Hala agriyo kolum
Süper en zor aşama bitti gerisi teferruat inşallah sağlıklı kaliteli yumurtalar olur

Aynen öyle. Bir aşama daha gectik cok sukur.. darisi kese görmeye insallah..

7 şubatta transfer oldum. Bugün 4. Günüm. Pozitif sonuç alanlar sizlerde ne gibi belirtiler oldu bu süreçte. Beklemek çok zor. umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Ben özellikle ayakta dururken bi anda alttan bişey batıyo gibi oluyodu anlık bişey ama baya hissettiriyodu kendini. gece kasıklarıma kramp giriyordu özellikle sağa sola dönerken. Bi ateş basıyordu bi üşüyordum ve acayip iştahım açılmıştı hala da çok yiyorum . Ama en bariz hissettiğim belirtim gözlerim açılmıyordu sürekli uyuma isteğim vardı. kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama ben 4. Günden itibaren idrar testimde pozitif görmeye başlamıştım çok silikti.5. günden itibaren belirgin şekilde pozitif çıkmaya başladı

Kızlar biliyorsunuz ben cetrotide vurulmuyorum bugün ki kan sonucuma göre henüz çatlama olmamış bugün son gonalf i vuruyorum yarın akşama ovitrella pazartesi de opu şans dileyin bana güzel güzel yumurtalarım ordan da tatlış emriyolarım olur inşallah

Biri daha yazmıştı aynısını ona da söyledim, ilaçların bazılarında ilk migren ağrısı yazıyor yan etki olarak, kullandığınız ilaçların prospektüsüne bakmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…