hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah canımKizlar iyi aksamalar bende transferimi oldum geldim hayirlisi olur insallah
Tabi tabi edicem. Doktorum aslında transfer den sonrası kadın hepsini tek tek anlattı. Şüpheye düştüm sanki ondan takıntı oldum yani.Ben devam edecekmisim canim
Anladım. Sana dua ettm. Transfer de.Ancak gelebildim canim cok gec aldilar beni transfere 2 saat cok sıkısık bekledimtransferde zor tuttum valla
Canımm hayırlı olsun inşallah pozitif haberlerinide alalımKizlar iyi aksamalar bende transferimi oldum geldim hayirlisi olur insallah
Insallah canim sonucunu paylasmissin yeni gordum seninde gozun aydin hayirli olsun insallah darisi bizimde basimizahayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah canım
Bende sana dua ettim canim insallah ikimizde guzel sonuclar alirizAnladım. Sana dua ettm. Transfer de.Hakkımızda hayırlısı olsun artık insallah beklemekten başka çare yok
Sagol canim insallahCanımm hayırlı olsun inşallah pozitif haberlerinide alalım
Çok teşekkür ederim canım, amiiiiin inşallah sizin de güzel sonuçlarınızı alıp hep birlikte kutlayalımInsallah canim sonucunu paylasmissin yeni gordum seninde gozun aydin hayirli olsun insallah darisi bizimde basimiza
Insallah canimÇok teşekkür ederim canım, amiiiiin inşallah sizin de güzel sonuçlarınızı alıp hep birlikte kutlayalım
Tam bilmiyorum ama o yanındaki sayılar günü ifade etmiyor, ab güzel bir kalite canım inşallah tutarKilzar benim embriyolarim 5.gun ngse gidio dondurulmustu.ngsten 4 tanesi iyi gelmisti.bugun transfer sonrasi hastameden cikarken yapilan islemlerin dokumu diye bi kagit verdiler.embriyo kalitem 3ab yaziyor.benim 5.gun embriyosu oldugundan 5ab olmasi gerekmezmi 3ab ne demek kotu mu o aklimda eve geldigimden beri
insallah canim cok sagol kafama takildi ne bileyim hastanede bakmamistim kagidada eve glince baktimTam bilmiyorum ama o yanındaki sayılar günü ifade etmiyor, ab güzel bir kalite canım inşallah tutar
Tebrik ederiiimmm nasıl mutlu oldum anlatamamm sanki çok yakın arkadaşımdan almış gibiyim bu haberi muhtemelen burda duygusal yakınlık kurmaktan olsa gerekVe sonucum çıktı canım 180
2gün sonra bir kere daha test yapmamı iştedi dr artışı görecek. Ay hadi inşallah bu kez yüzüm gülsün
Canımmm gözün aydın hayırlısıyla kat kat artsın değerinEvet az önce belli oldu. 180 yani pozitif
2gün sonra tekrar kandan bakılacak artış da varsa oldu bu işDarısı hepinizin başına
Bu ikinci transferin miKilzar benim embriyolarim 5.gun ngse gidio dondurulmustu.ngsten 4 tanesi iyi gelmisti.bugun transfer sonrasi hastameden cikarken yapilan islemlerin dokumu diye bi kagit verdiler.embriyo kalitem 3ab yaziyor.benim 5.gun embriyosu oldugundan 5ab olmasi gerekmezmi 3ab ne demek kotu mu o aklimda eve geldigimden beri
Dolapta saklıyorum zaten geçen ay eczaneden aldım tüp bebeğimiz tuttu bizim başka tedavide lazım olmayacak o yüzden buraya yazdım aklınıza takılan bişey olursa söylerimBilgi alabilir miyim cetrodite icin
Allah eline almayı nasip etsin canım gözün AydınEvet az önce belli oldu. 180 yani pozitif
2gün sonra tekrar kandan bakılacak artış da varsa oldu bu işDarısı hepinizin başına
Ilk canimBu ikinci transferin mi
Tebriklerrr sizin kacinci gündü bugün??Allah eline almayı nasip etsin canım gözün AydınAllahım tüm sonuç bekleyenleri bu sürece girenleri hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın. Bugün bende kan testı verdım 97 çıktı benım sonucumda 2 gün sonra tekrar test bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?