ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kilzar benim embriyolarim 5.gun ngse gidio dondurulmustu.ngsten 4 tanesi iyi gelmisti.bugun transfer sonrasi hastameden cikarken yapilan islemlerin dokumu diye bi kagit verdiler.embriyo kalitem 3ab yaziyor.benim 5.gun embriyosu oldugundan 5ab olmasi gerekmezmi 3ab ne demek kotu mu o aklimda eve geldigimden beri

Tam bilmiyorum ama o yanındaki sayılar günü ifade etmiyor, ab güzel bir kalite canım inşallah tutar

Ve sonucum çıktı canım 180
2gün sonra bir kere daha test yapmamı iştedi dr artışı görecek. Ay hadi inşallah bu kez yüzüm gülsün
Tebrik ederiiimmm nasıl mutlu oldum anlatamamm sanki çok yakın arkadaşımdan almış gibiyim bu haberi muhtemelen burda duygusal yakınlık kurmaktan olsa gerek Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin taze anne adayı bu arada kaçıncı gününde yapmış oldun testi? Bana yüksek geldi çünkü ikiz olabilir mi acabaaaa çünkü benim kızımdaki tedavimde çift 5.gün embriyosu koyulmuştu
6.gün 31
8.gün 120
14gün 2700 çıkmıştı..
İkiz gebelikti gerçi biri ilerlemedi yoğun kanama yaşadım haftalarca ama çok şükür kızım sağlıkla doğdu..

Bu ikinci transferin mi

Evet az önce belli oldu. 180 yani pozitif
2gün sonra tekrar kandan bakılacak artış da varsa oldu bu iş Darısı hepinizin başına
Allah eline almayı nasip etsin canım gözün Aydın Allahım tüm sonuç bekleyenleri bu sürece girenleri hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın. Bugün bende kan testı verdım 97 çıktı benım sonucumda 2 gün sonra tekrar test bakalım

Tebriklerrr sizin kacinci gündü bugün??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…