çok teşekkür ederim canım amin.Allah eline almayı nasip etsin canım gözün AydınAllahım tüm sonuç bekleyenleri bu sürece girenleri hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın. Bugün bende kan testı verdım 97 çıktı benım sonucumda 2 gün sonra tekrar test bakalım
Çooook teşekkür ederim, yazdıklarını okurken çok mutlu oldum ben de.Tebrik ederiiimmm nasıl mutlu oldum anlatamamm sanki çok yakın arkadaşımdan almış gibiyim bu haberi muhtemelen burda duygusal yakınlık kurmaktan olsa gerekAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin taze anne adayı bu arada kaçıncı gününde yapmış oldun testi? Bana yüksek geldi çünkü ikiz olabilir mi acabaaaa çünkü benim kızımdaki tedavimde çift 5.gün embriyosu koyulmuştu
6.gün 31
8.gün 120
14gün 2700 çıkmıştı..
İkiz gebeliktigerçi biri ilerlemedi yoğun kanama yaşadım haftalarca ama çok şükür kızım sağlıkla doğdu..
Teşekkür ederim canımTebriklerrr sizin kacinci gündü bugün??
Ayyynı şeyleri yaşamışız seninle benimde öyle olmuştu.. ilki başarısız olunca sürekli iyimisiniz bi haber varmı ne durumdasın diye günlük bildirimleri alan aile üyelerimizi ekarte edip kimseye haber vermeden ikinciyi denemiştik ayrıca susma orucuna inanıyorum ben tıpkı hz zekeyiyya gibi.. bi meramın varsa kimseye söylemediğinde yalnızca dua ile beklediğinde güzel bi sonuca ulaşıyor.. Seninde öyle olmuş inşallah sende sana benzeyen minik bebişlere sağlıkla kavuşursun dualarım seninle Allah nazarlardan saklasın gebeliğiniÇooook teşekkür ederim, yazdıklarını okurken çok mutlu oldum ben de.Burası bir nevi aile gibi bi ortam ve birbirimizin halinden en iyi biz anlıyoruz. Allah hepiize sağlıkla bebekler versin inşallah
Bana 1Şubatts dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi. 8.gün 180 çıktı İkiz olabilir yani. Herhalde şuan anlaşılmaz ama sağlıklı olsun da 1-2 hiç farketmez kafasındayım
Aralıkta tek embriyo transfer olmuştum, maalesef negatif oldu. O yüzden bu sefer 2 denedik şansı arttırmak için.
Ve bu sefer stres olmamak için ailelerimize bile söylemedik hala. Sadece doktorum, eşim ve sizler biliyorsunuz durumu
Kesinleşince ailelere söylerken gizli çekim yapmayı düşünüyoruz hatıra olsun diye. Bakalım kısmet
Ayyy benim de 3. Gün embriyosu ve bugün 7. Gün yarın test versem mi acaba böyle bu pozitif mesajları görünce ben de pozitif yükleniyorumTeşekkür ederim canımAllahım hepımaıze nasıp etsın kucaklarımız evlerımız bebişlerle dolsun ınsallah 3. Gün emrıyosuydu transferın 8.günüydü
İnşallah olumlu sonuç alırsınızKizlar iyi aksamalar bende transferimi oldum geldim hayirlisi olur insallah
Bence de sabredin sonuç daha net olur hemkizlar gunaydin
7. gunden merhaba. umarim daha fazla guzel haber alacagimiz bir gun olur. benim bel agrilari hafif geri dondu. onun disinda baska belirtim yok. (gazi saymiyorum artik) herkes nasil? test yapmayi dusunen var mi? ben hala almadim test. cumartesi kan vericem. sabrediyorum. negatif gorursem ilaclari icmek eziyet olur gibi geliyo. sizde ne var ne yok?
benim de 3. gun embriyosu ve 7. gunum. umarim mutlu haberler alirizAyyy benim de 3. Gün embriyosu ve bugün 7. Gün yarın test versem mi acaba böyle bu pozitif mesajları görünce ben de pozitif yükleniyorum
evet sanirim oyle yapicam. bu kadar bekledim 3 gun daha sabredicez artikBence de sabredin sonuç daha net olur hemdeğer yükselecek mi diye stres yapmazsınız bir şey kalmamış cumartesiye
Hadi gözünüz aydın inşallah sağlıkla tamamına ersinVe sonucum çıktı canım 180
2gün sonra bir kere daha test yapmamı iştedi dr artışı görecek. Ay hadi inşallah bu kez yüzüm gülsün
imsallah tesskkur ederim.canim bana parfum deodorant kokmayan kiyafet giy o gun dediler bide cok sıkısık gel dedi baya su ictim sadece bunlara dikkat ettim.bizimki dondurulmus embriyoydu adetimle transfer hazirligim basladi adetimin 20.gunu transferim olduİnşallah olumlu sonuç alırsınızTransferde dikkat edilmesi gereken bir şey var mı ? Bir de yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer oldunuz ?
Sabredenilirsen sabret bence erken test verınce de ıkı günde bır vermeye erken başlıyorsun daha da heyecan yaptırıyor . Ben 4 gün önce test verdım yerımde duramıyorum şimdiAyyy benim de 3. Gün embriyosu ve bugün 7. Gün yarın test versem mi acaba böyle bu pozitif mesajları görünce ben de pozitif yükleniyorum
Sen de 9. Gün mü düşünüyorsun yoksabenim de 3. gun embriyosu ve 7. gunum. umarim mutlu haberler aliriz
bana zaten cumartesi kan ver dedi dr. onu beklicem sanirimSen de 9. Gün mü düşünüyorsun yoksa
12. Gün dediler benim de Pazartesi günü oluyor. Ama ben o zamana kadar beklemem herhaldebana zaten cumartesi kan ver dedi dr. onu beklicem sanirimsenin kan verme gunun ne zaman
Ayy ben dün gece o kadar zor uyudum ki sağ dön yok sola dön yok uyuyamadım resmen böyle bi huzursuzluk kapladı içimi.12. Gün dediler benim de Pazartesi günü oluyor. Ama ben o zamana kadar beklemem herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?