Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer pozitif haberlerini de bekliyoruz Maşallah sizeEvet az önce belli oldu. 180 yani pozitif
2gün sonra tekrar kandan bakılacak artış da varsa oldu bu iş Darısı hepinizin başına
Çok teşekkürler canımmm, darısı başına inşallahhYaaaa ne güzelllllllll Allah kucağına almayı nasip etsinnnn Grubun ilk bebişi
Aynen. Neyse amann yarın bi şey ederm sorarım. Eski denemelerimdede içiyordum aslında öyle hatırlıyorum. Bende unutma problemi var. O yüzden bazen en iyi şeyi bile hatırlayamıyorum. Sağol canımHayır Estrofem hiç kullanmadım. Ne olduğuna dair bir bilgimde yok.
Ben progesgon dex, fitil, coraspin, prednol ve redostim diye bir vitamin kullanıyorum.
Ah taze anne duygular tavan tabi
Bende aynı durumdayım ıkı gündür biraz agrım daha cok adet agrısı gıbı gırıp cıkıyor .. belimde agrıyor kasıklarıma agri girince 31.01 de transfer oldum 3.gün 2 tane taze emryosu ayın 14 de kan vericem öncesınden test yapsamı bilmiyorum 3 cü denemem hıc hamıle kalmadımçoook teşekkür ediyorum. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorum
Bende akşamları gaz çok oluyor. Bir de ara ara kasıklarıma adet gibi ağrı giriyor ve bazen de belim ağrıyor.
Bulantım yok ama açlığa hiç dayanamaz oldum. Aldığım ilaçlardan sanırım, birden bire midem kazınıyor.
çoook teşekkürlerr, darısı hepinizin başınaTebriklerrr Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
ben kullaniyorum canimTransferden sonra estrofem Kullanan varmı kullanıyorsunuz yani dimi kızlarrree
Hayır Estrofem hiç kullanmadım. Ne olduğuna dair bir bilgimde yok.
Ben progesgon dex, fitil, coraspin, prednol ve redostim diye bir vitamin kullanıyorum.
Ah taze anne duygular tavan ta
Taze transferde verilmedı bana bi öncekınde dondurulmustu ozmn rahim hazırlansın diye vermislerdı hatırladıgım kadarıylaTransferden sonra estrofem Kullanan varmı kullanıyorsunuz yani dimi kızlarrree
hiç moralini bozma canım, inşallah bu sefer sen de olumlu sonuç alırsın. Bu kadık ağrıları çok normal. Bebişler tutunmaya çalışıyor, iyice yerleşiyor.Test için gününü bekle istersen garanti olsun. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyorum canımBende aynı durumdayım ıkı gündür biraz agrım daha cok adet agrısı gıbı gırıp cıkıyor .. belimde agrıyor kasıklarıma agri girince 31.01 de transfer oldum 3.gün 2 tane taze emryosu ayın 14 de kan vericem öncesınden test yapsamı bilmiyorum 3 cü denemem hıc hamıle kalmadım
Bu sefer emryoglue yapıldı ve intralipid serumu verdıler … agrı gırınce morelım bozuluyor sende adet agrısı gıbı yazınca bıraz rahatladım ama korku işte .. rabbim inshallah hepimize tatırsın annelik duygusunu
İnshallah inshallah tek duam herkezın yüzü gülsün inshallahhiç moralini bozma canım, inşallah bu sefer sen de olumlu sonuç alırsın. Bu kadık ağrıları çok normal. Bebişler tutunmaya çalışıyor, iyice yerleşiyor.Test için gününü bekle istersen garanti olsun. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyorum canım
Bazen kendime hayret ediyorum. Bu 3. Denemem takıntılı oldum iyice yani. Teşekkürlerben kullaniyorum canim
Bende içiyorum estrofemTransferden sonra estrofem Kullanan varmı kullanıyorsunuz yani dimi kızlarrree
Sağol canımTaze transferde verilmedı bana bi öncekınde dondurulmustu ozmn rahim hazırlansın diye vermislerdı hatırladıgım kadarıyla
Kız nerdesin sen bakıyorum bakıyorum yoksun hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahKizlar iyi aksamalar bende transferimi oldum geldim hayirlisi olur insallah
Stres yapıp üzme kendini hakkında herşey güzel olur inşallah
Bugünle vurulduğum 5. Gün benim hatta bugün 375 vurdum yumurtalıklarımda sancı hissediyorum ama gaz yok bende ayaklarını üşütme dikkat etKızlar bu gonalf inanılmaz sancı gaz yapıyo bende sizde de böyle mi daha 2. Günüm
Ben devam edecekmisim canimTransferden sonra estrofem Kullanan varmı kullanıyorsunuz yani dimi kızlarrree
Ancak gelebildim canim cok gec aldilar beni transfere 2 saat cok sıkısık bekledimtransferde zor tuttum vallaKız nerdesin sen bakıyorum bakıyorum yoksun hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah