- 14 Mayıs 2021
- 114
- 294
- 23
Evet az önce belli oldu. 180 yani pozitifKan sonucunuz belli oldu muuu
2gün sonra tekrar kandan bakılacak artış da varsa oldu bu iş Darısı hepinizin başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet az önce belli oldu. 180 yani pozitifKan sonucunuz belli oldu muuu
Ayyy cok sevindim saglikla artsin insallah Sizinki taze miydi yoksa donmus mu??Ve sonucum çıktı canım 180
2gün sonra bir kere daha test yapmamı iştedi dr artışı görecek. Ay hadi inşallah bu kez yüzüm gülsün
ayy cookk sevindimmm yaa! hayirli ugurlu olsun!! yuzun gulecek hic kotu dusunme. en zor kismi atlattin Darisi basimizaVe sonucum çıktı canım 180
2gün sonra bir kere daha test yapmamı iştedi dr artışı görecek. Ay hadi inşallah bu kez yüzüm gülsün
çok teşekkürlerr. Benim dondurulmuş 5.gün embriyosu. Aralıkta da transfer olmuştum tutmamıştı. O yüzden 2embriyo denedik bu kez, benim yaş da 35 diye. Bakalım inşallah bu sefer olumlu sonuç alırımAyyy cok sevindim saglikla artsin insallah Sizinki taze miydi yoksa donmus mu??
amiiiiin. Çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu sayfada hepimizin güzel sonuçlarını kutlayalımayy cookk sevindimmm yaa! hayirli ugurlu olsun!! yuzun gulecek hic kotu dusunme. en zor kismi atlattin Darisi basimiza
Aahhh çok sevindim!!!Evet az önce belli oldu. 180 yani pozitif
2gün sonra tekrar kandan bakılacak artış da varsa oldu bu iş Darısı hepinizin başına
Hay masallah insallah sonuna kadar yuzunuz guler Umarim benimde en azindan donduracak kadar yumurtam olur . Bende olursa 2 tane koymdirmayi dusunuyorum . Ikiz konusu beni gerse deçok teşekkürlerr. Benim dondurulmuş 5.gün embriyosu. Aralıkta da transfer olmuştum tutmamıştı. O yüzden 2embriyo denedik bu kez, benim yaş da 35 diye. Bakalım inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım
9.günümde 11 ŞubatHadi inşallah bakalım. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
İnan sen estrofem kullanıyosun dimi suanda transferden sonrada içiliyor yani. Doktor ilaçlara fitillere devam iğnelere devam dedi de merak ettim. Saçma duygular içindeyim emin olmak istiyorum :)Canımmm hadi hayırlı olsunn bebişin
Pozitif haberini dört gözle bekliyorumm ve inanıyorummm
Hayır Estrofem hiç kullanmadım. Ne olduğuna dair bir bilgimde yok.İnan sen estrofem kullanıyosun dimi suanda transferden sonrada içiliyor yani. Doktor ilaçlara fitillere devam iğnelere devam dedi de merak ettim. Saçma duygular içindeyim emin olmak istiyorum :)
Yumurta toplamı işlemi için anestezi doktorundan onay aldımAnestezi raporu ne oluyor ? İnşallah hayırlısı olur hakkınızda ☺
İğneyi iptal ettiler gonalfn dozunu yükseltip süreci hızlandırdılar bakalım nolcakGeçmiş olsun stres yapma tedavin iptal olmaz iğneni değişirler üzülme
Çok güzel tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağına da almak nasip olur inşallahEvet az önce belli oldu. 180 yani pozitif
Canım gözün aydınnnn sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah , bizlere de nasip olur böyle güzel haberler vermekEvet az önce belli oldu. 180 yani pozitif
Ben de o gün yapsam mı dedim ama benim 3. Gün embriyosu belli olur mu acaba9.günümde 11 Şubat
çoook teşekkür ediyorum. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorumAahhh çok sevindim!!!
Topiğimizin ilk bebişi, teyzelerine uğur getiiiiir 2 gün sonrada artış haberinizi alıcaz inşallah
Belirtiniz olduysa nelerdi?
çoook teşekkür ederim. Darısı başına inşallahhÇok güzel tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağına da almak nasip olur inşallah
Tebriklerrr Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet az önce belli oldu. 180 yani pozitif
Stres yapıp üzme kendini hakkında herşey güzel olur inşallahİğneyi iptal ettiler gonalfn dozunu yükseltip süreci hızlandırdılar bakalım nolcak
Yaaaa ne güzelllllllll Allah kucağına almayı nasip etsinnnn Grubun ilk bebişiEvet az önce belli oldu. 180 yani pozitif