ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kızlar bu gonalf inanılmaz sancı gaz yapıyo bende sizde de böyle mi daha 2. Günüm

Hayır Estrofem hiç kullanmadım. Ne olduğuna dair bir bilgimde yok.
Ben progesgon dex, fitil, coraspin, prednol ve redostim diye bir vitamin kullanıyorum.
Ah taze anne duygular tavan tabi
Aynen. Neyse amann yarın bi şey ederm sorarım. Eski denemelerimdede içiyordum aslında öyle hatırlıyorum. Bende unutma problemi var. O yüzden bazen en iyi şeyi bile hatırlayamıyorum. Sağol canım

Bende aynı durumdayım ıkı gündür biraz agrım daha cok adet agrısı gıbı gırıp cıkıyor .. belimde agrıyor kasıklarıma agri girince 31.01 de transfer oldum 3.gün 2 tane taze emryosu ayın 14 de kan vericem öncesınden test yapsamı bilmiyorum 3 cü denemem hıc hamıle kalmadım
Bu sefer emryoglue yapıldı ve intralipid serumu verdıler … agrı gırınce morelım bozuluyor sende adet agrısı gıbı yazınca bıraz rahatladım ama korku işte .. rabbim inshallah hepimize tatırsın annelik duygusunu

Hayır Estrofem hiç kullanmadım. Ne olduğuna dair bir bilgimde yok.
Ben progesgon dex, fitil, coraspin, prednol ve redostim diye bir vitamin kullanıyorum.
Ah taze anne duygular tavan ta
Transferden sonra estrofem Kullanan varmı kullanıyorsunuz yani dimi kızlarrree
Taze transferde verilmedı bana bi öncekınde dondurulmustu ozmn rahim hazırlansın diye vermislerdı hatırladıgım kadarıyla

hiç moralini bozma canım, inşallah bu sefer sen de olumlu sonuç alırsın. Bu kadık ağrıları çok normal. Bebişler tutunmaya çalışıyor, iyice yerleşiyor.Test için gününü bekle istersen garanti olsun. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyorum canım

İnshallah inshallah tek duam herkezın yüzü gülsün inshallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…