- 14 Mayıs 2021
- 114
- 294
- 23
amiiin çok teşekkürlerrr, darısı başınızaHadi gözünüz aydın inşallah sağlıkla tamamına ersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiin çok teşekkürlerrr, darısı başınızaHadi gözünüz aydın inşallah sağlıkla tamamına ersin
Dün gece seninle aynı durumdaydım. Artık eşim uyandı niye uyumuyorsun diyor huzursuzluk değil de bunalmışlık vardı sanki bende böyle nefes bile almada zorlandım. Gerçekten gün geçtikçe heyecan artıyor ve aynı zamanda korku da oluyor bendeAyy ben dün gece o kadar zor uyudum ki sağ dön yok sola dön yok uyuyamadım resmen böyle bi huzursuzluk kapladı içimi.
Benimde 12.gün ama beklemem o kadar
Bende de acayip korku var.Dün gece seninle aynı durumdaydım. Artık eşim uyandı niye uyumuyorsun diyor huzursuzluk değil de bunalmışlık vardı sanki bende böyle nefes bile almada zorlandım. Gerçekten gün geçtikçe heyecan artıyor ve aynı zamanda korku da oluyor bende
Benimde gecelerim böyle olmaya basladi uyuyamiyorum bi turlu yarin akşama doğru kan vericem. Benim test günüm 12 şubattı. Yeterince bekledim diye dusunuyorum yarin yapalim testleriBende de acayip korku var.
Sabaha düzelirim dedim ama yok yani maalesef geceki huzursuzluğum devam ediyor. Belki yarın test yaparım.
Benim de yarın sabah opum var. 2.kez yapılacsk saat geçtikçe heyecan basıyor bana dondurulmuş transfer yapılacak sonra size bir şey dedi mi doktorunuzKızlarrr bugün Kalan 500 doz gonalf o vurulucam akşam 12 ye de ovitrella cuma sabah da opum var inşallah güzel yumurtalarrr olur heyecanlandım
Bende Bi güzel hissediyorum Bi korkuyorum o yüzden nötr olmakta iyi bence sakinsin en azındanTransfer olan arkadaslar transferden sonra duygu durumunuz nasildi ben hic transfer olmus gibi degilim duygusal olarak.henuz hic bisey hissetmedigim icin mi boyleyim acaba transferden once cok duygusaldim heyecanliydim transferden sonra hic bisey olmamis gibi oldum cok nötrüm
ne bileyim hic biseyde hissetmeyince bi tuhaf oldum sanki transfer olmadim da bi operasyon gecirdim o yuzden dikkat ediyormusum.gibiBende Bi güzel hissediyorum Bi korkuyorum o yüzden nötr olmakta iyi bence sakinsin en azından
seninde dun oldu degil mi traanferinBende Bi güzel hissediyorum Bi korkuyorum o yüzden nötr olmakta iyi bence sakinsin en azından
Hayır bişey demediler transferle ilgili henüz normalde pazartesi olucaktı benim ama alerji durumu olunca erkenr çektiler, sorma bende aynı heyecan böyle midem bş tuhaf covit testi yapıcaklar ondan dolayı korkuyorum biraz herhangi bi hastalık belirtisi yok ama olurda pozitif çıkarsa opu iptal testi versem negatif gelse rahat edicemBenim de yarın sabah opum var. 2.kez yapılacsk saat geçtikçe heyecan basıyor bana dondurulmuş transfer yapılacak sonra size bir şey dedi mi doktorunuz
Ben de yarın yapmak istiyorum ama sağlık ocağında yapmış olurum. O da bir gün sonra sonuçları çıkartıyor. O zaman daha stres olurum. Acile de ancak araba ile giderim. Eşim de erken test yapmak yok diyor. Ne yapacağım bilmiyorumBende de acayip korku var.
Sabaha düzelirim dedim ama yok yani maalesef geceki huzursuzluğum devam ediyor. Belki yarın test yaparım.
Bende ilk günden beridir heyecan var sadece. Genel olarak mutluluk ama zaman zaman ümitsizlik de geçmiyor değil. Ama pozitif düşüneceğim diye şartladım kendimi. Hayırlısı işe tutunur Bebişlerimiz inşallahTransfer olan arkadaslar transferden sonra duygu durumunuz nasildi ben hic transfer olmus gibi degilim duygusal olarak.henuz hic bisey hissetmedigim icin mi boyleyim acaba transferden once cok duygusaldim heyecanliydim transferden sonra hic bisey olmamis gibi oldum cok nötrüm
Bende ilk günden beridir heyecan var sadece. Genel olarak mutluluk ama zaman zaman ümitsizlik de geçmiyor değil. Ama pozitif düşüneceğim diye şartladım kendimi. Hayırlısı işe tutunur Bebişlerimiz inşallahTransfer olan arkadaslar transferden sonra duygu durumunuz nasildi ben hic transfer olmus gibi degilim duygusal olarak.henuz hic bisey hissetmedigim icin mi boyleyim acaba transferden once cok duygusaldim heyecanliydim transferden sonra hic bisey olmamis gibi oldum cok nötrüm
benim maalesef covid testim opudan bir gün önce pozitif çıktı hiç bir belirtim olmamasına rağmen. Çok şükür doktorum bir şekilde halletti de opu yapıldı. Ama genel anestezi vermediler. Covidde anestezi sıkıntılıymış. Lokal anastezi yaptılar.Hayır bişey demediler transferle ilgili henüz normalde pazartesi olucaktı benim ama alerji durumu olunca erkenr çektiler, sorma bende aynı heyecan böyle midem bş tuhaf covit testi yapıcaklar ondan dolayı korkuyorum biraz herhangi bi hastalık belirtisi yok ama olurda pozitif çıkarsa opu iptal testi versem negatif gelse rahat edicem
Biz yapamayız dedi burası özel merkezde isterseniz yapın dedi test akşama anca çıkar gece 12 de ovitrella vurulmam lazım çıkarsa vurma dedi yada özel merkeze git toplat amaaa ben 1 günde nereden bulayım bi yer kafam karman çorman dua edin de negatif çıksın sürecim boşa gitmesin tekrar ilaçlara para bide üstüne tekrar vurul falan anamm Allah korusunBende ilk günden beridir heyecan var sadece. Genel olarak mutluluk ama zaman zaman ümitsizlik de geçmiyor değil. Ama pozitif düşüneceğim diye şartladım kendimi. Hayırlısı işe tutunur Bebişlerimiz inşallah
benim maalesef covid testim opudan bir gün önce pozitif çıktı hiç bir belirtim olmamasına rağmen. Çok şükür doktorum bir şekilde halletti de opu yapıldı. Ama genel anestezi vermediler. Covidde anestezi sıkıntılıymış. Lokal anastezi yaptılar.
Peki lokal anestezi de canın çok yandı mı nasıl olduBende ilk günden beridir heyecan var sadece. Genel olarak mutluluk ama zaman zaman ümitsizlik de geçmiyor değil. Ama pozitif düşüneceğim diye şartladım kendimi. Hayırlısı işe tutunur Bebişlerimiz inşallah
benim maalesef covid testim opudan bir gün önce pozitif çıktı hiç bir belirtim olmamasına rağmen. Çok şükür doktorum bir şekilde halletti de opu yapıldı. Ama genel anestezi vermediler. Covidde anestezi sıkıntılıymış. Lokal anastezi yaptılar.
Aminn canim insallahBende ilk günden beridir heyecan var sadece. Genel olarak mutluluk ama zaman zaman ümitsizlik de geçmiyor değil. Ama pozitif düşüneceğim diye şartladım kendimi. Hayırlısı işe tutunur Bebişlerimiz inşallah
Aynı gün opu olucas inşallah güzel yumurtalarrr ve emriyo lar olurSelam kizlar bende bugun doktora gittim . Azicik ymurtam var ama yinede umut da var cuma gunu opu gunum dualariniza talibim. Cok guzel haberlee geliyor bu topicten devami da gelir insallah
Ben çok büyük korku ile girdim. Hele ki tüm Işık’ları kapatıp sadece ameliyat ışığı açık kalınca korkum giderek arttı. Sağolsun doktorum çok rahatlattı sürekli konuştu başka muhabbetler etti. Çok az bir acı oldu öyle korktuğun kadar bir acı yoktu. Ama benim sadece 4yumurtam toplandı daha uzun sürseydi acı çok olur muydu bilmiyorum. Ama o yumurtaların nasıl toplandığına şahit olmak bir yandan da hoşuma gittiPeki lokal anestezi de canın çok yandı mı nasıl oldu
İnşallah testim negatif çıkarda yaşamak zorunda kalmam veya akşam vakti nereden merkez bulup anlaşırım onu da bilmiyorum dua edin kızlarrr lütfen ay ne kadar mutlu enerjik başladım aksilikler beni buluyorBen çok büyük korku ile girdim. Hele ki tüm Işık’ları kapatıp sadece ameliyat ışığı açık kalınca korkum giderek arttı. Sağolsun doktorum çok rahatlattı sürekli konuştu başka muhabbetler etti. Çok az bir acı oldu öyle korktuğun kadar bir acı yoktu. Ama benim sadece 4yumurtam toplandı daha uzun sürseydi acı çok olur muydu bilmiyorum. Ama o yumurtaların nasıl toplandığına şahit olmak bir yandan da hoşuma gitti