• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Kilzar benim embriyolarim 5.gun ngse gidio dondurulmustu.ngsten 4 tanesi iyi gelmisti.bugun transfer sonrasi hastameden cikarken yapilan islemlerin dokumu diye bi kagit verdiler.embriyo kalitem 3ab yaziyor.benim 5.gun embriyosu oldugundan 5ab olmasi gerekmezmi 3ab ne demek kotu mu o aklimda eve geldigimden beri

Kilzar benim embriyolarim 5.gun ngse gidio dondurulmustu.ngsten 4 tanesi iyi gelmisti.bugun transfer sonrasi hastameden cikarken yapilan islemlerin dokumu diye bi kagit verdiler.embriyo kalitem 3ab yaziyor.benim 5.gun embriyosu oldugundan 5ab olmasi gerekmezmi 3ab ne demek kotu mu o aklimda eve geldigimden beri
Tam bilmiyorum ama o yanındaki sayılar günü ifade etmiyor, ab güzel bir kalite canım inşallah tutar🤲

Ve sonucum çıktı canım 180😊
2gün sonra bir kere daha test yapmamı iştedi dr artışı görecek. Ay hadi inşallah bu kez yüzüm gülsün🙏😊
Tebrik ederiiimmm nasıl mutlu oldum anlatamamm sanki çok yakın arkadaşımdan almış gibiyim bu haberi muhtemelen burda duygusal yakınlık kurmaktan olsa gerek 😇 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin taze anne adayı 🥰 bu arada kaçıncı gününde yapmış oldun testi? Bana yüksek geldi çünkü ikiz olabilir mi acabaaaa 🤩🤩 çünkü benim kızımdaki tedavimde çift 5.gün embriyosu koyulmuştu
6.gün 31
8.gün 120
14gün 2700 çıkmıştı..
İkiz gebelikti 😅 gerçi biri ilerlemedi yoğun kanama yaşadım haftalarca ama çok şükür kızım sağlıkla doğdu..

Bu ikinci transferin mi

Evet az önce belli oldu. 180 yani pozitif😊
2gün sonra tekrar kandan bakılacak artış da varsa oldu bu iş🙏🍀 Darısı hepinizin başına
Allah eline almayı nasip etsin canım gözün Aydın🙏🏻 Allahım tüm sonuç bekleyenleri bu sürece girenleri hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın. Bugün bende kan testı verdım 97 çıktı benım sonucumda 2 gün sonra tekrar test bakalım 🙏🏻

Allah eline almayı nasip etsin canım gözün Aydın🙏🏻 Allahım tüm sonuç bekleyenleri bu sürece girenleri hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın. Bugün bende kan testı verdım 97 çıktı benım sonucumda 2 gün sonra tekrar test bakalım 🙏🏻
Tebriklerrr sizin kacinci gündü bugün??

Back