Erken olmasıyla kalitesinin bir alakası yoktur bence sonuçta herkesin döngüsü de farklı kimisi 16.gün yumurtlarken ben mesela 12.günde çatlıyordu yumurtam çünkü döngü sürem kısa bakalım benim de 4.gün perşembe gideceğim bana ne diyecekler belki benimki de erken olurBugün 5. Günüydü yarın tekrar randevum var eğer cuma yaparasalar opu yu 8. Gün opu olmuş olucam , erken toplanacağı için kaliteli olur mu acaba ya çok mutlu idim enerjim çok iyiydi moralim bozuldu bugün
Bence umutsuzluğa kapılacak hiçbir şey yok içinizi ferah tutun sonuca daha çabuk ulaşacaksınız hem o açıdan düşününErken olmasıyla kalitesinin bir alakası yoktur bence sonuçta herkesin döngüsü de farklı kimisi 16.gün yumurtlarken ben mesela 12.günde çatlıyordu yumurtam çünkü döngü sürem kısa bakalım benim de 4.gün perşembe gideceğim bana ne diyecekler belki benimki de erken olur
Erken olmasıyla kalitesinin bir alakası yoktur bence sonuçta herkesin döngüsü de farklı kimisi 16.gün yumurtlarken ben mesela 12.günde çatlıyordu yumurtam çünkü döngü sürem kısa bakalım benim de 4.gün perşembe gideceğim bana ne diyecekler belki benimki de erken olur
İnşallah bakalım Rabbim hayırlara çıkarsınBence umutsuzluğa kapılacak hiçbir şey yok içinizi ferah tutun sonuca daha çabuk ulaşacaksınız hem o açıdan düşünün
Gözün aydın canım bak Allah çaresiz dert vermesin bulmuş doktor çaresini çok şükür çok sevindimTedaviye devam cetrotide bir daha vurulmucam gonalf i 225 den 375 çıkardı yarın tekrardan gel dedi herhalde yumurta ları cumaya toplarlarinşallah güzel gelişir
Gözünüz aydın sıkı sıkı tutunsun meleğinizMerhaba kızlar transferimi bugün oldum. Biraz önce eve geldim. Dinleniyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
İnşallah on gün sonra pozitif haberinizi alırız
Allah hepinizden razı olsun. İnanın transfer de hepinizi içimden kalben geçirdim. Allah muradımızı güzel eylesin insallahGözünüz aydın sıkı sıkı tutunsun meleğiniz
Anestezi raporu ne oluyor ? İnşallah hayırlısı olur hakkınızda ☺İnşallah bakalım Rabbim hayırlara çıkarsınyarın belli olur herşey Allah'tan bugün anestezi raporumu da aldım güzel sonuçlara erişelim yeterki
Canımmm hadi hayırlı olsunn bebişinMerhaba kızlar transferimi bugün oldum. Biraz önce eve geldim. Dinleniyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Kan sonucunuz belli oldu muuuay kanda görmeden inanamıycam ama çok teşekkürler canım. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahhh
Sağol canım benim Allah razı olsun. Önce sen sırayla :))) kaçıncı gün bugünCanımmm hadi hayırlı olsunn bebişin
Pozitif haberini dört gözle bekliyorumm ve inanıyorummm
İnşallah kuzuSağol canım benim Allah razı olsun. Önce sen sırayla :))) kaçıncı gün bugün
Masallahİnşallah kuzu
6.gündeyiz
benim 3. gun canim. evet benimki cikmayabilir hemen. bekliyorum el kol bagli. senin haberlerini de bekliyorum aksama. bol sanslarsağol canım, bu akşam kan testim çıkınca yazcam.
Senin kaçıncı gün embriyosuydu? Benimki 5. gün diye böyle çıktı belki de
Bende 6. Gündeyim ve çok heyecanlıyımİnşallah kuzu
6.gündeyiz
Hepimizde heyecan doruktaBende 6. Gündeyim ve çok heyecanlıyım
Amin canım benimAllah hepinizden razı olsun. İnanın transfer de hepinizi içimden kalben geçirdim. Allah muradımızı güzel eylesin insallah
Hadi inşallah bakalım. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunHepimizde heyecan dorukta
Allahın izniyle birer birer poztiflerii sıralayalımmm yaaaaa❤
Geçmiş olsun stres yapma tedavin iptal olmaz iğneni değişirler üzülmeHalime baksana
Ve sonucum çıktı canım 180benim 3. gun canim. evet benimki cikmayabilir hemen. bekliyorum el kol bagli. senin haberlerini de bekliyorum aksama. bol sanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?