ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hala acil servis sırası bekliyorum tedavim i iptal edicekler diye o kadar korkuyorum ki iğnenin acısını unuttum bile
Offf benimde boyle oldu kasin kasin kipkirmizi allahtan gecti 2 saate doktorum takip edelim dedi ama iyiym simdi ama bu gece yine vurucam yine ayni olacak

Offf benimde boyle oldu kasin kasin kipkirmizi allahtan gecti 2 saate doktorum takip edelim dedi ama iyiym simdi ama bu gece yine vurucam yine ayni olacak
Benimde yarın vurulmam lazım şimdi biraz dahs iyi ödem gibi oldu kızarıklık geçti nolcak bakalımv serum taktılar şimdi
Yan etkilerinde okumuştum bunu diğer yan etkilere gör yaygın da görülüyormuş üstelik
Endişelenmeyin nolur birsürü ilaç seçeneği var

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız ve hepimiz alırız Olmaması için bir sebep yok olumlu düşünmek lazım doğru söylüyorsunuz

Estrofem coraspin ve folik asit kullandım Canım sonra kontrole gittim kontrol günü bunlara ek olarak progestan dex ampul ve progestan fitil verdi
Cumartesi de transfer var işte
Hayırlı haberlerini bekliyoruz Hepimiz için çok güzel şeyler olsun

Yaş faktörüm tutmuyor ama ikimizdede sıkıntı olduğundan sormak istedim iki yumurta koymak isterim ya
Benim yaş 35 eşim azosperm biz demeden doktor 2 dedi istersiniz doktorunuzla görüşün. ikisi birden tutmayabiliyor ama buradaki arkadaşlardan okuduğum kadarıyla biliyorum

Hamilesin net çıkmış çizgi tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

tebriklerrrr. ignenin etkisi baya azalmistir ya simdiye kadar. bence hamilelik bu! insallah oyle olur. ben de 2 subat transfer oldum. cesaret edip yapamiyorum test.
sağol canım, bu akşam kan testim çıkınca yazcam.
Senin kaçıncı gün embriyosuydu? Benimki 5. gün diye böyle çıktı belki de

Tedaviye devam cetrotide bir daha vurulmucam gonalf i 225 den 375 çıkardı yarın tekrardan gel dedi herhalde yumurta ları cumaya toplarlar inşallah güzel gelişir
Süper kaçıncı gününüzdü sizin tedavide bende de bi alerji olmasa da karnım acayip şişti şu süreçler bir geçse transfer sonrası heyecana razıyım

Süper kaçıncı gününüzdü sizin tedavide bende de bi alerji olmasa da karnım acayip şişti şu süreçler bir geçse transfer sonrası heyecana razıyım
Bugün 5. Günüydü yarın tekrar randevum var eğer cuma yaparasalar opu yu 8. Gün opu olmuş olucam , erken toplanacağı için kaliteli olur mu acaba ya çok mutlu idim enerjim çok iyiydi moralim bozuldu bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…