• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Hala acil servis sırası bekliyorum tedavim i iptal edicekler diye o kadar korkuyorum ki iğnenin acısını unuttum bile
Offf benimde boyle oldu kasin kasin kipkirmizi allahtan gecti 2 saate doktorum takip edelim dedi ama iyiym simdi ama bu gece yine vurucam yine ayni olacak:(

Offf benimde boyle oldu kasin kasin kipkirmizi allahtan gecti 2 saate doktorum takip edelim dedi ama iyiym simdi ama bu gece yine vurucam yine ayni olacak:KK43:
Benimde yarın vurulmam lazım şimdi biraz dahs iyi ödem gibi oldu kızarıklık geçti nolcak bakalımv serum taktılar şimdi
Yan etkilerinde okumuştum bunu diğer yan etkilere gör yaygın da görülüyormuş üstelik 😳
Endişelenmeyin nolur birsürü ilaç seçeneği var 👍🤲🏻

Ben rahim filmini anestezi almadan çektirdim mahvolmuştum yumurta toplama işlemi onun yanında anlaşılmadı bile 🙈☺️
Kötüyü çağırmayın hiç bizler zor şartlarda covide , kendimize herşeye rağmen anne olmaya çalışan ve hak eden kadınlarız ☺️
Herşeyin en güzeli eni sonu bulacak bizi 🤲🏻
Cumartesi inşallah canım transfer :)
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız ve hepimiz alırız ☺️ Olmaması için bir sebep yok olumlu düşünmek lazım doğru söylüyorsunuz 🥰

Estrofem coraspin ve folik asit kullandım Canım sonra kontrole gittim kontrol günü bunlara ek olarak progestan dex ampul ve progestan fitil verdi ☺️
Cumartesi de transfer var işte ☺️
Hayırlı haberlerini bekliyoruz🥰 Hepimiz için çok güzel şeyler olsun🥰🥰

Yaş faktörüm tutmuyor ama ikimizdede sıkıntı olduğundan sormak istedim iki yumurta koymak isterim ya
Benim yaş 35 eşim azosperm biz demeden doktor 2 dedi istersiniz doktorunuzla görüşün. ikisi birden tutmayabiliyor ama buradaki arkadaşlardan okuduğum kadarıyla biliyorum

Eki Görüntüle 3002770
Arkadaşlar günaydın. 1 şubat sabahı transfer oldum bilen bilir. Bugün dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı. Hafif çizgi var gibi😊 Yine de sevinemiyorum Gonapeptyl olmuştum cumartesi onun etkisinden diildir umarım. 🙏
Hamilesin net çıkmış çizgi tebrik ederim 🥳 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

tebriklerrrr. 🙏🙏 ignenin etkisi baya azalmistir ya simdiye kadar. bence hamilelik bu! insallah oyle olur.🙏 ben de 2 subat transfer oldum. cesaret edip yapamiyorum test.
sağol canım, bu akşam kan testim çıkınca yazcam.
Senin kaçıncı gün embriyosuydu? Benimki 5. gün diye böyle çıktı belki de🤷‍♀️

Tedaviye devam cetrotide bir daha vurulmucam gonalf i 225 den 375 çıkardı yarın tekrardan gel dedi herhalde yumurta ları cumaya toplarlar 🤷 inşallah güzel gelişir
Süper 🤩 kaçıncı gününüzdü sizin tedavide bende de bi alerji olmasa da karnım acayip şişti şu süreçler bir geçse transfer sonrası heyecana razıyım😃

Süper 🤩 kaçıncı gününüzdü sizin tedavide bende de bi alerji olmasa da karnım acayip şişti şu süreçler bir geçse transfer sonrası heyecana razıyım😃
Bugün 5. Günüydü yarın tekrar randevum var eğer cuma yaparasalar opu yu 8. Gün opu olmuş olucam , erken toplanacağı için kaliteli olur mu acaba ya çok mutlu idim enerjim çok iyiydi moralim bozuldu bugün

Back