• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

İnan bana yumurta toplama işleminden o kadar korkuyordum o kadar endişeliydim ki işin en zor kısmı o demişlerdi çünkü iğnelerden sonra ☺️
Ama hiç anlamadım bile zaten uyuyup uyanıyosun işlem bitmiş oluyor sonrası güzel bi bekleyiş oluyor 🥰
Çok sevindim inşallah benim de öyle olur gerçi rahim filmi için de çok zor demişlerdi ama on dk uyuyup uyanıp bitmişti 🥰 Ben de kanama bozukluğu olduğu için öncesinde ilaç falan almam gerekiyor kanamam olursa diye de korkuyorum açıkçası umarım her şey yolunda gider ☺️Siz transfer oldunuz mu

Eki Görüntüle 3002770
Arkadaşlar günaydın. 1 şubat sabahı transfer oldum bilen bilir. Bugün dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı. Hafif çizgi var gibi😊 Yine de sevinemiyorum Gonapeptyl olmuştum cumartesi onun etkisinden diildir umarım. 🙏
tebriklerrrr. 🙏🙏 ignenin etkisi baya azalmistir ya simdiye kadar. bence hamilelik bu! insallah oyle olur.🙏 ben de 2 subat transfer oldum. cesaret edip yapamiyorum test.

Şuan kendimi çok kötü hissediyorum iğnenin vurulduğu yer kabardı çok fena kızardı alerji oldum acil servise sevk ettiler sürecimi nasıl etkileyecek bilmiyorum 😭😭😭😭
İnşallah tedaviyi etkilemez alerjiyi kontrol altına alırlar diye düşünüyorum olumsuz düşünmeyin

Olumlayın sürekli kendinizi onun varlığına kendinizi ikna edin gebelik herkeste belirti verecek diye bişey yok sonuçta 🤲🏻🥰
Benim de transferime 5 gün kaldı , şimdi henüz transfer olmadığım için belki böyle kolay konuşuyorum ama Yine de kendime de hatırlatacağım ilk şey bu olacak ☺️
Elbette heyecanlanın o heyecanı dibine kadar yaşayın ama onun sizinle olduğuna inanın , unutmaya çalışmak yerine sürekli sizinle olduğunu olumlamak daha güzel bence 🤲🏻🥰☺️
Pozitif mesaj , pozitif sonuç inşallah 🤲🏻🥰
Transfer sürecinizde hangi ilaçları kullandınız? Bende bugün 2.kontrolüme gittim estoferme ve folik asite devam edicem. Cuma tekrardan kontrole gidicem ozaman başka ilaç vericeklermi acaba

Transfer sürecinizde hangi ilaçları kullandınız? Bende bugün 2.kontrolüme gittim estoferme ve folik asite devam edicem. Cuma tekrardan kontrole gidicem ozaman başka ilaç vericeklermi acaba
Estrofem coraspin ve folik asit kullandım Canım sonra kontrole gittim kontrol günü bunlara ek olarak progestan dex ampul ve progestan fitil verdi ☺️
Cumartesi de transfer var işte ☺️

Çok sevindim inşallah benim de öyle olur gerçi rahim filmi için de çok zor demişlerdi ama on dk uyuyup uyanıp bitmişti 🥰 Ben de kanama bozukluğu olduğu için öncesinde ilaç falan almam gerekiyor kanamam olursa diye de korkuyorum açıkçası umarım her şey yolunda gider ☺️Siz transfer oldunuz mu
Ben rahim filmini anestezi almadan çektirdim mahvolmuştum yumurta toplama işlemi onun yanında anlaşılmadı bile 🙈☺️
Kötüyü çağırmayın hiç bizler zor şartlarda covide , kendimize herşeye rağmen anne olmaya çalışan ve hak eden kadınlarız ☺️
Herşeyin en güzeli eni sonu bulacak bizi 🤲🏻
Cumartesi inşallah canım transfer :)

Eklentiler

• IMG_20220208_111250.jpg
    IMG_20220208_111250.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 64
Olumlayın sürekli kendinizi onun varlığına kendinizi ikna edin gebelik herkeste belirti verecek diye bişey yok sonuçta 🤲🏻🥰
Benim de transferime 5 gün kaldı , şimdi henüz transfer olmadığım için belki böyle kolay konuşuyorum ama Yine de kendime de hatırlatacağım ilk şey bu olacak ☺️
Elbette heyecanlanın o heyecanı dibine kadar yaşayın ama onun sizinle olduğuna inanın , unutmaya çalışmak yerine sürekli sizinle olduğunu olumlamak daha güzel bence 🤲🏻🥰☺️
Pozitif mesaj , pozitif sonuç inşallah 🤲🏻🥰
Her şey çok güzel olacak bebeciklerim benimle beraber ve onları sağlıkla kucağıma alacağım 🤲

Her şey çok güzel olacak bebeciklerim benimle beraber ve onları sağlıkla kucağıma alacağım 🤲
Aynen öyle neden olmasın ki rahiminiz bunun için var 🤲🏻☺️
Onları tutmak , korumak ve dünyaya getirmek için 🥰😇
Rabbim nasip etsin umudumuzu hiç kırmasın 🤲🏻

Back