• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Bugün 5. Günüydü yarın tekrar randevum var eğer cuma yaparasalar opu yu 8. Gün opu olmuş olucam , erken toplanacağı için kaliteli olur mu acaba ya çok mutlu idim enerjim çok iyiydi moralim bozuldu bugün
Erken olmasıyla kalitesinin bir alakası yoktur bence sonuçta herkesin döngüsü de farklı kimisi 16.gün yumurtlarken ben mesela 12.günde çatlıyordu yumurtam çünkü döngü sürem kısa bakalım benim de 4.gün perşembe gideceğim bana ne diyecekler belki benimki de erken olur

Erken olmasıyla kalitesinin bir alakası yoktur bence sonuçta herkesin döngüsü de farklı kimisi 16.gün yumurtlarken ben mesela 12.günde çatlıyordu yumurtam çünkü döngü sürem kısa bakalım benim de 4.gün perşembe gideceğim bana ne diyecekler belki benimki de erken olur
Bence umutsuzluğa kapılacak hiçbir şey yok içinizi ferah tutun sonuca daha çabuk ulaşacaksınız hem o açıdan düşünün ☺️

Bence umutsuzluğa kapılacak hiçbir şey yok içinizi ferah tutun sonuca daha çabuk ulaşacaksınız hem o açıdan düşünün ☺️
İnşallah bakalım Rabbim hayırlara çıkarsın 🤲🤲🤲 yarın belli olur herşey Allah'tan bugün anestezi raporumu da aldım güzel sonuçlara erişelim yeterki🤲

Tedaviye devam cetrotide bir daha vurulmucam gonalf i 225 den 375 çıkardı yarın tekrardan gel dedi herhalde yumurta ları cumaya toplarlar 🤷 inşallah güzel gelişir
Gözün aydın canım bak Allah çaresiz dert vermesin bulmuş doktor çaresini çok şükür çok sevindim 🤲🏻☺️

Transferde anestezi olmuyor değil mi ? Size donmuş mu yoksa taze mi transfer edildi ?Yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer oldu ?

sağol canım, bu akşam kan testim çıkınca yazcam.
Senin kaçıncı gün embriyosuydu? Benimki 5. gün diye böyle çıktı belki de🤷‍♀️
benim 3. gun canim. evet benimki cikmayabilir hemen. bekliyorum el kol bagli. senin haberlerini de bekliyorum aksama. bol sanslar🙏🙏🙏

Back