Çok sevindim inşallah benim de öyle olur gerçi rahim filmi için de çok zor demişlerdi ama on dk uyuyup uyanıp bitmiştiİnan bana yumurta toplama işleminden o kadar korkuyordum o kadar endişeliydim ki işin en zor kısmı o demişlerdi çünkü iğnelerden sonra
Ama hiç anlamadım bile zaten uyuyup uyanıyosun işlem bitmiş oluyor sonrası güzel bi bekleyiş oluyor
tebriklerrrr.Eki Görüntüle 3002770
Arkadaşlar günaydın. 1 şubat sabahı transfer oldum bilen bilir. Bugün dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı. Hafif çizgi var gibiYine de sevinemiyorum Gonapeptyl olmuştum cumartesi onun etkisinden diildir umarım.
İnşallah tedaviyi etkilemez alerjiyi kontrol altına alırlar diye düşünüyorum olumsuz düşünmeyinŞuan kendimi çok kötü hissediyorum iğnenin vurulduğu yer kabardı çok fena kızardı alerji oldum acil servise sevk ettiler sürecimi nasıl etkileyecek bilmiyorum
Transfer sürecinizde hangi ilaçları kullandınız? Bende bugün 2.kontrolüme gittim estoferme ve folik asite devam edicem. Cuma tekrardan kontrole gidicem ozaman başka ilaç vericeklermi acabaOlumlayın sürekli kendinizi onun varlığına kendinizi ikna edin gebelik herkeste belirti verecek diye bişey yok sonuçta
Benim de transferime 5 gün kaldı , şimdi henüz transfer olmadığım için belki böyle kolay konuşuyorum ama Yine de kendime de hatırlatacağım ilk şey bu olacak
Elbette heyecanlanın o heyecanı dibine kadar yaşayın ama onun sizinle olduğuna inanın , unutmaya çalışmak yerine sürekli sizinle olduğunu olumlamak daha güzel bence
Pozitif mesaj , pozitif sonuç inşallah
İnşallah hepimiz hayırlı haberlerleİnşallah hepimiz pozitif sonuçlarımızı buradan paylaşırız az kaldı
Estrofem coraspin ve folik asit kullandım Canım sonra kontrole gittim kontrol günü bunlara ek olarak progestan dex ampul ve progestan fitil verdiTransfer sürecinizde hangi ilaçları kullandınız? Bende bugün 2.kontrolüme gittim estoferme ve folik asite devam edicem. Cuma tekrardan kontrole gidicem ozaman başka ilaç vericeklermi acaba
Ben rahim filmini anestezi almadan çektirdim mahvolmuştum yumurta toplama işlemi onun yanında anlaşılmadı bileÇok sevindim inşallah benim de öyle olur gerçi rahim filmi için de çok zor demişlerdi ama on dk uyuyup uyanıp bitmiştiBen de kanama bozukluğu olduğu için öncesinde ilaç falan almam gerekiyor kanamam olursa diye de korkuyorum açıkçası umarım her şey yolunda gider Siz transfer oldunuz mu
Halime baksanaİnşallah tedaviyi etkilemez alerjiyi kontrol altına alırlar diye düşünüyorum olumsuz düşünmeyin
Offff canım benim geçmiş olsun ciddi anlamda reaksiyon göstermiş vucudun.Halime baksana
Çok geçmiş olsunHalime baksana
Hala acil servis sırası bekliyorum tedavim i iptal edicekler diye o kadar korkuyorum ki iğnenin acısını unuttum bileOffff canım benim geçmiş olsun ciddi anlamda reaksiyon göstermiş vucudun.
Hangi iğneden sonra oldu bu acaba ?Hala acil servis sırası bekliyorum tedavim i iptal edicekler diye o kadar korkuyorum ki iğnenin acısını unuttum bile
Her şey çok güzel olacak bebeciklerim benimle beraber ve onları sağlıkla kucağıma alacağımOlumlayın sürekli kendinizi onun varlığına kendinizi ikna edin gebelik herkeste belirti verecek diye bişey yok sonuçta
Benim de transferime 5 gün kaldı , şimdi henüz transfer olmadığım için belki böyle kolay konuşuyorum ama Yine de kendime de hatırlatacağım ilk şey bu olacak
Elbette heyecanlanın o heyecanı dibine kadar yaşayın ama onun sizinle olduğuna inanın , unutmaya çalışmak yerine sürekli sizinle olduğunu olumlamak daha güzel bence
Pozitif mesaj , pozitif sonuç inşallah
Olumlu düşünüyoruz canım tedavin falan iptal olmayacak sen de evrene pozitif enerji gönder.Hala acil servis sırası bekliyorum tedavim i iptal edicekler diye o kadar korkuyorum ki iğnenin acısını unuttum bile
Progestan mi yapti. ..Hala acil servis sırası bekliyorum tedavim i iptal edicekler diye o kadar korkuyorum ki iğnenin acısını unuttum bile
Aynen öyle neden olmasın ki rahiminiz bunun için varHer şey çok güzel olacak bebeciklerim benimle beraber ve onları sağlıkla kucağıma alacağım
Cetrotide den sonra olduHangi iğneden sonra oldu bu acaba ?
Yok cetrotide yaptı çatlama önleyiciProgestan mi yapti. ..
Sürekli rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bilhayr duasını okuyorumOlumlu düşünüyoruz canım tedavin falan iptal olmayacak sen de evrene pozitif enerji gönder.
Yan etkilerinde okumuştum bunu diğer yan etkilere gör yaygın da görülüyormuş üstelikCetrotide den sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?