ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Çok sevindim inşallah benim de öyle olur gerçi rahim filmi için de çok zor demişlerdi ama on dk uyuyup uyanıp bitmişti Ben de kanama bozukluğu olduğu için öncesinde ilaç falan almam gerekiyor kanamam olursa diye de korkuyorum açıkçası umarım her şey yolunda gider Siz transfer oldunuz mu

tebriklerrrr. ignenin etkisi baya azalmistir ya simdiye kadar. bence hamilelik bu! insallah oyle olur. ben de 2 subat transfer oldum. cesaret edip yapamiyorum test.

Şuan kendimi çok kötü hissediyorum iğnenin vurulduğu yer kabardı çok fena kızardı alerji oldum acil servise sevk ettiler sürecimi nasıl etkileyecek bilmiyorum
İnşallah tedaviyi etkilemez alerjiyi kontrol altına alırlar diye düşünüyorum olumsuz düşünmeyin

Transfer sürecinizde hangi ilaçları kullandınız? Bende bugün 2.kontrolüme gittim estoferme ve folik asite devam edicem. Cuma tekrardan kontrole gidicem ozaman başka ilaç vericeklermi acaba

Transfer sürecinizde hangi ilaçları kullandınız? Bende bugün 2.kontrolüme gittim estoferme ve folik asite devam edicem. Cuma tekrardan kontrole gidicem ozaman başka ilaç vericeklermi acaba
Estrofem coraspin ve folik asit kullandım Canım sonra kontrole gittim kontrol günü bunlara ek olarak progestan dex ampul ve progestan fitil verdi
Cumartesi de transfer var işte

Ben rahim filmini anestezi almadan çektirdim mahvolmuştum yumurta toplama işlemi onun yanında anlaşılmadı bile
Kötüyü çağırmayın hiç bizler zor şartlarda covide , kendimize herşeye rağmen anne olmaya çalışan ve hak eden kadınlarız
Herşeyin en güzeli eni sonu bulacak bizi
Cumartesi inşallah canım transfer :)

Her şey çok güzel olacak bebeciklerim benimle beraber ve onları sağlıkla kucağıma alacağım

Her şey çok güzel olacak bebeciklerim benimle beraber ve onları sağlıkla kucağıma alacağım
Aynen öyle neden olmasın ki rahiminiz bunun için var
Onları tutmak , korumak ve dünyaya getirmek için
Rabbim nasip etsin umudumuzu hiç kırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…